Billy_Jack 1.600 Parašė Sausis 12, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ceejey_Gsf • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: "" Jake_Cffadds ir Ceejey_Gsf yra vienas ir tas pats asmuo. Kadangi Jake_Cffadds čytino (susprogdino kito žaidėjo tr. priemone) privalo būti užblokuotas. "" - Mafijos_Tevas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/4wGp5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ceejey_Gsf 2 Parašė Sausis 12, 2018 Matosi kad nesupranti prikolų kažkoks čytas atėjo išsprogdino mašinas ir aš pradėjau juoktis ir pasakiau , kad tipo aš tai nemanau kad turėčiau dėl to kentėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ceejey_Gsf 2 Parašė Sausis 12, 2018 Ir tuo metu kaip suspogdino tas čytas mašinas ir aš buvau serverį , nes ir mano mašiną susprogdino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ceejey_Gsf 2 Parašė Sausis 12, 2018 Tas žmogus pats pasakė , kad jo sultana susprogdino kažkas ir aš tiesiog pasakiau jo aš su kitais vartotojais for fun , kad tiks jis dar labiau susinervintu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Billy_Jack 1.600 Parašė Sausis 12, 2018 2 minutes prieš, Ceejey_Gsf rašė: Tas žmogus pats pasakė , kad jo sultana susprogdino kažkas ir aš tiesiog pasakiau jo aš su kitais vartotojais for fun , kad tiks jis dar labiau susinervintu 5 minutes prieš, Ceejey_Gsf rašė: Ir tuo metu kaip suspogdino tas čytas mašinas ir aš buvau serverį , nes ir mano mašiną susprogdino 7 minutes prieš, Ceejey_Gsf rašė: Matosi kad nesupranti prikolų kažkoks čytas atėjo išsprogdino mašinas ir aš pradėjau juoktis ir pasakiau , kad tipo aš tai nemanau kad turėčiau dėl to kentėti Patikrinus cheat'erio ir tavo paskyras paaiškėjo, kad abu vartotojai yra kuriami to pačio tiekėjo (labai reto) arba naudojantis tuo pačiu IP changeriu, kas nepalieka jokių abejonių p.s. kaip man užblokavus tu prisijungei į žaidimą nenusipirkęs UNBAN'o ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 12, 2018 Užblokavimo anketa tvarkinga. Taip pat žaidėjo vartotojas konfiskuotas (čytinimas + IP Changer). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose