Luke_Shaw 0 Parašė Gegužė 22, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Luke_Shaw. Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas. Kiek jums metų ? : 17. Iš kokio miesto esate? : Kingston upon Thames. Jūsų charakterio savybės : Na, mano charakteris yra sunkokai nuspėjamas, vieną dieną galiu būt 'daunų daunas', kitą normalus ir taip toliau. Bet visumoje, esu labai ramus ir tylus. Turiu savo nuomonę, esu linksmas, protingas, nuoširdus, ryžtingas, kerštingas, nemeluojantis, kuklus, drovus, visada ištiesiu pagalbos ranką, punktualus, visada eisiu už savus, diskretiškas, turintis išankstinę viziją. Mane kiti geriau pažįsta, taip, kad sunku kažką apibūdinti, geriau apie mane draugai parašo, koks esu. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Viršuj. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Sportas, knygos, informatika ir dar dauguma kitų hobių. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 22, 2015 Sveikas atvykęs į GreenSide kampelį , gerai praleisk laiką . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Gegužė 23, 2015 Tikrai labai puiku jog prisistatiai, sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas atvykęs prisistatymas neblogas, bet gaila, kad dar net dabar yra fake kurie negali ikelt savo fotkiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas labai malonu su jumis susipažinti gero žaidimo!!! ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas, maloniai leisk čia laiką, sėkmės visur! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Word_Chess 3 Parašė Gegužė 26, 2015 Sveikas,Lukai sekmes tau serveryje kasko pasiekti ir bei sekmes real gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Gegužė 30, 2015 Sveikas, malonu susipažinti linkiu gero žaidimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Gegužė 31, 2015 Sveikas lukai, Malonu, Sekmes tau šiame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absolutas_Vodka 0 Parašė Gegužė 31, 2015 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime bei gyvenime. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas Redaguota Gegužė 31, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 Sveikas atvykes į šį naujajį SA-MP projektą atėjas nepasigailėsi sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 12, 2015 Sveikas sėkmės tau serveryje tikiuosi sueisim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Birželis 13, 2015 11. Nuo šiol praėjus 3 savaitėms jūsų prisistatymas bus užrakintas. Jeigu norėsite, kad prisistatymas būtu atrakintas, reikės susisiekti su manimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose