Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Realus pasiūlymas

Ernioks_Hockey

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernioks_Hockey

✔ Koks tai pasiūlymas: Taigi norėčiau pasiūlyti tai kad kaip yra fūristams tie kroviniai visokie smulkie kaip aš vadinu. :D Tai Pieno produktai, bananai, varžtai, bulvės ir t.t Su maisto produktais tai padaryti taip kad šiuos visus maisto produktus galėmtų nusipirkti kioskelyje, arba padaryti kokia nors Maxima-Iki-Norfa-Aldi-Lidl parduotuvę ir ten nusipirkti šiuos produktus. Nusipirkus šiuos produktus, žiūrint kokius, pvz bananai: Galmėtų parašius /maistas juo valgyti. O Bulves tokias, ir t.t Juos reiktų nusipirkus parsivežtį į namus, būtą ir ten pvz: Išsikepti, išvirti ir tik tada juos galmėtų valgyti. Nes dabar tiems krovinukams nerą logikos kad mes ten vežiojam. Su varžtais padaryti taip kad juos reiktų pristatyti mechanikams į bazę. Be jų jie negalėtų remontuoti automobilių. Dar galimą įdėti kokius nors akumuletorius ir t.t. Fūristai tiesiog atvežtų į dydžiajas gamyklas į kur yra dabar baldų pasikrovimai. O iš ten juos išvežiotų DPD siuntinūkai. :) Manau esmę supratotę. :) (Nes dabar eina mažai maisto nusipirkti, o kaip fūristams vežioti reikia, tai neina dauk prisipirkti to maisto į kelionę, tenką dažnai važiuotį į kaimelį. Bet labai nesinori su tokiu griozdu lystį į kaimelius, ir maišyti eismą kitiems žaidėjams! :)

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Aprašiau viršuję.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Šis pasiūlymas pakeltų serveriui didelę reputaciją, vis būtų relibiškiau, ir ekologiškiau. :D

✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
 

UŽ/PRIEŠ

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

101 procentu sutinku, dėl maisto kepimo savo namuose, kad visų pirmą turėtum pasigaminti jį (gaminimas galėtų būti panašus procesas kaip kalėjime darbas) ten spaudinėt Y raidę - kraunasi procentai ir taip gaminasi maistas, o extra atveju kai jau prie mirties esi nuo alkio turėtum ten kokioj spintelės atsidėjęs tam tikrų maisto produktų į spintelę įeit gali per ten pat - komanda /namas, kaip ir dabar yra jogurtai, bandelės ir traškučiai suvalgytum juos, dar, kad ta pagaminta maistą pvz pasigamini bandeles ir gali juos pasimti kartu su savim ir taip pat valgyti kaip ir dabar su komanda /maistas, aš sakau už, ir taip pat už sakau dėl kitų įdėjų, tik nesuprantu vieno dalyko.. kodėl apsistojom ties fūristų darbu, jiems ir taip užtenka visko (darbo).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėja nebloga, bet patikėk kiek darbo čia būtų tiek Aivarui tiek Rokui, čia labai smulkus dalykas manau būtų galima geriau kažka tokio sugalvot kas tikrai serveryje būtų svarbu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.