The_Fisheris 70 Parašė Gegužė 25, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :The_Fisheris Jūsų vardas realiame gyvenime :Vilius. Kiek jums metų ? :14 (Vaix dar ) Iš kokio miesto esate? :Šiauliai ^^ Jūsų charakterio savybės : Esu ganėtinai linksmas, mėgstantis padiskutuoti įvairiomis temomis, diskretiškas, mėgstu dalinti patarimus ar pagelbėti kitiems. Taip pat turiu durną savybę jog jeigu man ryte gera nuotaika, bus bloga vakare, jei bloga ryte bus gera vakare Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Pirmas ir didžiausiais tikriausiai bus Futbolas. Aš šią sporto šaką labai "myliu". Gal būt dėl to jog pat žaidžiu už Šiaulių komandą, bet tiesiog man tai pats įdomiausiais, labiausiai nervus tampantis sportas. Taip pat man patinka dėstyti mintis ant lapo, nesvarbu koks jis, ar kompiuterinis variantas ar tikras, svarbu išsilieti Taip pat vasaromis patinka pažvejoti, atsiriboti nuo miesto šurmulio, mašinų ūžesio, o tiesiog ramiai prigult ant žolės ir galbūt ką nors į krantą ištemti, o jei dar gražus rytas ar vakaras tai dar ir pasigrožėti ta nuostabia Lietuvos gamta. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios tikriausiai: Diskretiškumas, malonumas ir mokantis patarti. Blogosios: Per daug užsispyręs, nemokantis priimti kritikos ir greit užsidegantis. Jūsų nuotrauka (būtina) : Lukas_High Tyy_Pitt Karolis_Neon 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_High 21 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tau žaidime, bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 25, 2015 15,16 duočiau.Sveikas,malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikutis iš nuotraukų neduočiau 14 metų, beje klausimas tau. Ar kitą projektą palikai ir direktoriaus posto atsisakei ? Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikutis iš nuotraukų neduočiau 14 metų, beje klausimas tau. Ar kitą projektą palikai ir direktoriaus posto atsisakei ? Kita projektą palikau, o drk jau prieš 2sav atsisakiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 25, 2015 Kita projektą palikau, o drk jau prieš 2sav atsisakiau Dar šioks toks klausimas, koks ispudis pradėjus žaisti GreenSide projekte? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Gegužė 25, 2015 Dar šioks toks klausimas, koks ispudis pradėjus žaisti GreenSide projekte? Aš žaidžiau seniau Dabar tik grįžau, bet šjp mažokai žmonių nors man ir nepatinka pilnos gatvės . Iš tiesų serverio ateitis nusimato nebloga, atnaujinimai puikūs, komanda surinkta gera, belieka tik žaidėju laukt . Velnelis Camel Eko'Mad Irmantas_Extazy 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas, esam pažįstami. Sėkmės tau žaidžiant ir gyvenant. Gatvės ir ten nebuvo pilnos, na, bet tavo pasirinkimas lieka tavo pasirinkimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kostas_Nba 61 Parašė Gegužė 25, 2015 Keturiolikinis tikrai nepanašu :-D bet jai rašai tikriausiai geriau supranti. Sėkmės tau :-D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas Viliau, malonu su tavimi susipažinti. Sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Gegužė 25, 2015 Keturiolikinis tikrai nepanašu :-D bet jai rašai tikriausiai geriau supranti. Sėkmės tau :-D Man atrodo aš labai anksti ir staigiai augt ir bręst pradėjau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 25, 2015 Sveikas Fisheri , sekmės tau GreenSide . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Gegužė 25, 2015 Sw Sw. Šita iš ryžo pamenu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Gegužė 25, 2015 Tai man su temom nepadėsi? Swx. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Gegužė 25, 2015 O sw drg! Čia vėl pradėjei žaist? Gal ir man ? Pažįstami jau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Gegužė 25, 2015 Tai man su temom nepadėsi? Swx. Kas sakė, kad nepadėsiu :DDD O sw drg! Čia vėl pradėjei žaist? Gal ir man ? Pažįstami jau. Aik čia... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Word_Chess 3 Parašė Gegužė 26, 2015 Sveikas,Viliau sekmes tau serveryje jei kasko reiks kreipkis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Absolutas_Vodka 0 Parašė Gegužė 31, 2015 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime bei gyvenime. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas Redaguota Gegužė 31, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 31, 2015 Sveikas Fisheri , šaunu , kad prisistatai , sėkmės tau žaidime bei reliame gyvenime . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 OPA sveikas drauge tave pažystu ir tu mane pažysti iš kito projekto kažkada geri draugai buvom sėkms tau žaidime ir realeme gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Pokemon 20 Parašė Birželis 9, 2015 Sveikas Viliau , sėkmės tau žaidime bei gyvenime , bet iš nuotraukos tai duočiau daugiau metų tikrai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artis_Ftw 0 Parašė Birželis 9, 2015 Zdarova , malonu ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 12, 2015 Sveikas esi matytas daug kartų kitam projekte sėkmės tau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Birželis 16, 2015 11. Nuo šiol praėjus 3 savaitėms jūsų prisistatymas bus užrakintas. Jeigu norėsite, kad prisistatymas būtu atrakintas, reikės susisiekti su manimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose