Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas. Po nužudymo lieka ginklai. Bei kuprinė.

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham


✔ Koks tai pasiūlymas: Ji reikia išplėtoti. Bet esmė, kad po nužudymo ginklai guli žemei, ir kitas žaidėjas gali juos pasiimti.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 


  • Tai gali būti naudojama būsimoi DM arenoi. Nežinau kokie planai, tad vaizduotę maždaug turiu kas gali būt. Tik vat nežinau ar ginklai bus naudojami savo, ar arenoi juos duos sistema. Bet jei savo, tai po mirties jie lieka ant žemės, ir juos gali pasiimti kitas žaidėjas.
  • Tai gali būti naudojama tarp gaujų. Ateitį jiems ginklų reikės verkiant, o mirštant ginklai tiesiog prapal. Tad siūlau kuomet gaujinis nušauna gaujinį, ginklai guli žemei ir tik gaujinis gali juos pasiimti. ( Ten pvz lieka gulėt (2var.) arba ginklai kuriuos gabena fūristas, arba ginklai kuriuos jis absoliučiai turi)
  • Trečias pasiūlymas, dėl kurio ir pats nelabai sutikčiau, nes gautusi vos ne kaip DM serveris. Tai kas ką nušauna , kad ir PD, nesvarbu, ginklai guli žemei, juos pasiimt gali bet kas. 
  • Galvoju kitos anketos nerašysiu, tad čia iškart pasiūlau. Tai sukurt kuprinę. Parašai tarkim komanda: /kuprine. Ir joje gali maisto pasidėt (/maistas komanda nebereikalinga) , gėrimu, ginklų, pinigų bet ribotą kiekį . Narkotikų, ( dėl pd ar jie randa, ar ne jau nežinau ar siūlyt) . Bet kuprinė manau visai neprošal būtų. Ten gautusi kaip bagažinė: tuščia vieta ginklams, Na skaityk manau galima pasidėt viską, ribotais kiekiais. Maisto aišku daugiau, nes po 5 maistas greit baigiasi.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Dėl ginklų tai naudingas tik gaujoms labiau. O dėl kuprinės tai manau tikrai reikalinga. Patogiau kažką daryt. Po mirties tarkim iš ka*cenzūra*o išsitrauki gun, nereikia iki car važiuot. Bet ribotas kiekis viskam. Kuprinė gi nebegalinė.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl ginklų likimo, tai kai mokinausi šaudyt kažkokiam dm serve, tai likdavo jie po nuzudymo. Tai nėra unikalu, bet čia pritaikius kurį nors varianta būtų kiek unikaliau. Gaujų sistemai tai kaip tik manau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau geriau , kad kaip miršti , ginklo neprarastum , o prarastum kulkas , kurias turėtum vėl nusipirkt iš ginklinės ar iš "DM zonos"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.