Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 4, 2015 Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit ketvirtojo update. 1. 2. 3. Taigi dar kartą surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.4, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit penktojo update. 1. Ievos_Beniušytės prašymu *cenzūra* 2. O čia gerbiamasis White_Orange 3. Nepamiršau ir krepšinio legendos Sabo_Brown Vėl +like pasipylė taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.5, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit šeštojo update. 1. Karoliui plaukikas (naras) 2. Hotui (Sabakas) 3. O ši gražuolė visiems Taigi dar vienas visų lauktas, bet sulauktas update, jau net NR.6 1. Pokemonui skirtas PIKACHU 2. Velneliui skirtas ŠĖTONAS 3. O čia visiems skirtas rimtas kentas. Augis_Fraps Ever_Never Kaimo_Tėvas 34 kiti 37 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Duple_Xxx 10 Parašė Birželis 4, 2015 Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Labai grazus avatarai Gerai sukurti Marko_Escobar Deivis_Deividukas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 4, 2015 Netgi matosi jog kokybiški ir geri man patiko tas su saule gal ir panaudosiu sėkmės tau darant avartarus The_Fisheris Deivis_Deividukas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Fraps 3 Parašė Birželis 4, 2015 Deividukas gfx profesonalas 10 balu Deivis_Deividukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Birželis 4, 2015 Opceeee kai geruliai mldc padaryk daugiau stenkis HD labiau patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
not usable 10 Parašė Birželis 4, 2015 Karočia, pirma karta tokius NUOSTABIUS matau avatarus! Tikiuosi dar sukursi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 4, 2015 Džiaugiuosi, kad visiems patinka, vakare įkelsiu dar 3. Stengsiuosi nekeisti savo darbų stiliaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 4, 2015 Nuostabaus grožio avatarai , daugiau tokių ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drive_Kent 0 Parašė Birželis 4, 2015 Labai gražūs,tokių gerų dar neesu mantęs. Lauksim dar daug tokių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džiovani_Woop 15 Parašė Birželis 4, 2015 achujeni, sulurk daugiaiu tokių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 4, 2015 Naujas update, mėgaukitės meno šedevrais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Birželis 4, 2015 Gražūs darbai jei ką aš ta žuvis ok? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Birželis 4, 2015 Labai gražus avatarai Deivi ,mldc , kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Birželis 4, 2015 Lauksiu update, tikiuosi nesustosi tai daręs ir toliau!!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 5, 2015 Visų labai lauktas ir išlauktas antrasis update !!! Meskit dar 3 like jei norite pamatyti daugiau puikių avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Birželis 5, 2015 Labai patiko tavo naujasis update su obuoliu. Tikriausiai ji panaudosiu nes esu furistas kuris vežioja tokius obuolius Kaimo_Tėvas Deivis_Deividukas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 5, 2015 Įkeltas jau trečiasis mano puikiųjų avatarų update !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ieva_Beniusyte 19 Parašė Birželis 5, 2015 Opaaaa, tokių avatarų nesu mačiusi. MLDC galėtum dėl manęs nupiešt ožį būtų geras ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 5, 2015 Voooba. Rimti, rimti. Kurk dar tų avatar'ų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 6, 2015 Jau penktasis update, dėkui kas žiūrite mano piešinukus (puikiausius avatarus) ir spaudžiate + Patinka ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Smp 21 Parašė Birželis 6, 2015 Man čia ne avatarai o mažo vaiko tepliones ir dar už tai nori Like ir rašai kad GFX'AI čia...... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 6, 2015 Tobuli Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 6, 2015 Man čia ne avatarai o mažo vaiko tepliones ir dar už tai nori Like ir rašai kad GFX'AI čia...... Ačiū už kritiką. Noriu pasakyti, kad šiuos paveikslėlius kuriu 4 fun, kad visi smagiai pažiūrėtų, žinoma, aš ir tikėjausi kad atsiras koks nors hateris, kuriam tai užklius. Bet man tai nerūpi. Todėl gali savo nuomonę pasilaikyti sau. AČIŪ Harold'Moretti Ever_Never 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas_Sones 79 Parašė Birželis 6, 2015 Matos įdėjai labai daug pastangų, už tai spaudžiu žalią ir laukiu kitų tavo šaunių darbelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 6, 2015 Pakonstruok man kokį plaukiką būsiu labai dėkingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose