Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.6] Policijai sistemos pakeitimai, ir bei kita pasiūlymas.

Zaher_Kukulis

Rekomenduojamas pranešimas

Spoiler

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Zaher_Kukulis
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Policijai sistemos pakeitimai, ir viskas į bendra.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Viska pildysiu apačioj, ir kiekviena tai aprašysiu apie tai visa kita.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -

  • Siūlau policijai padaryti kai prasidėdant zonai ir juose zonose norint gaudyti ta asmenį rašytu viršui čiate kad tas gaujinis yra zonoje, nes kiekviena gaudant juose turi pasižiūrėti į atsidarius per gta map'a ar jis ne zonoje, panašiai rašytu; - "Šiuo metu negalit šio žaidėjo sekti, nes vyksta gauju karo zona", nes būna kad užmirštu kad zona vyksta parašo per /sms kad zoną.
  • Siūlau padaryti kad per mašina galėtu peršauti su tazeriu į esama bėgli, nes šiuo metu tai nėįmanoma to padaryti, nes buvo ištestuota tai.
  • Siūlau policijai išsiimti vartus ir pakeisti į šlaugbaumus nes vistiek įmanoma per juos perlipti per sieną, jaučiames kai kokie uždaryti kalėjime, realybei tokiu vartų nėra.
  • Siūlau padaryti /sekti jei yra žaidėjo sekamas arba bėglis, jei padarius - reloga, butų automatiškai prisijungus į serveri atsirastu į kalėjima 3 valandom tarkim arba užblokuojamas iš serverio 24 valandas, taip padaryti su sekimu nebūtų automatiškai nutraukiamas sekimas kol tas pareigūnas nusugaus bėglio, nes yra limitas kad nusiema sekimas ir per ta laika jis pasitaisė tarkim nuosava mašina su keybind'u ar nėra skirtumo, nes paskiau vėl turiu sekti ta bėgli pernaujo o tai labai trigdo gaudyti bėgli pernaujo
  • Siūlau padaryti kad pareigūnas vežant nusikatėli vežant darbinei tr.priemonei, kai padarai /sekti rašytu jog "Įtariamasis jau sulaikytas ir vežamas į kalėjima" nes kodėl? Pastovei padarant /sekti nes nematau kas su kuo ten važinėja žiauriai tai palengvintu darbą.
  • Siūlau padaryti su /sekti kad kiti kolegos galėtu kiti sekti bėgli, pastoviai užknisa sakinėti kur tas bėglis važinėja, tarkim ant manęs panaudoja /sekti o kitam kolegui rodo kad aš esu už mapo ribų, nes visalaika priverčia pastiprinimo kai vienas nesusitvarkai tai, jau buvo apie tai užsiminta tai į pasiūlymus.
  • Žinoma bei padaryti darbo grafikos (darbo su pakvietimais žinoma), ir kuris galėtu koreguoti firmos direktoriaus ir bei pavaduotojas, žinoma jis nėra aktualus ir nieks beveik nesinaudos, o gal kažkada bus tikrai naudinga ir naudosis ir laikysis tuom grafikos darbo.
  • pavaduotojai per svarbiausias žinutės palikimas naujausia kuri paliko ir kurie jau nematė ir pačio ryto tarkim prisijungia rašo; Direktorius paliko svarbiausia pranešima - pakeistas teamspeak slaptažodis - abc123, o kurie irgi jau prisijungė yra irgi rodytu, o paskutinius paliktus direktoriaus žinutės galite peržiūrėti savo bazei, nes dauguma klausinėja koks slaptažodis koks slaptažodis.
  • Kažkuriam ir buvo pasiūlyta ir tikrai nepirma kartą, kad kažkuris minėjo apie ranga, rašant per /racija rašytu šalia tavo ranga tarkim - [RACIJA] Vardas_Pavarde "Patrulis": test test, būtu išties tai pamatyti serveryje.
  • Papildau pasiūlynius 2018.04.26 Kad nuo 50,000 xp patirties būtu leidžiama pirkti administratoriaus statusa kodėl? Kai nuo pat užsiregistravimo paskyros žaidime turėdami vos 2,000 xp patirties o jau perkasi 2, lygio administratoriaus statusa, ir paskiau prasidėda free-baninimais arba mutemis arba bereikšmiškai kickinimai kai patis naujokai nepasiskaito tu administratorių taisyklių.
  • Dvirininkams idėti liemenės, ir jas įrašyti į bendra ir ju taisyklių taisyklės teisėsaugoms už nedevėjima liemenė butu baudžiama 2 starais, atskirai nusipirkti liemenė galėtu dviračiu salone
  • Idėti dviračius į pardavimus parduotuvė kokia atskira padaryti
  • Idėt sms blokatoriu nuo negytaviu žmoniu, per /telefonas funkcija galėtu idėti "Blokuoti žmogu nuo SMS/SKAMBUTI" ir jo(-s) tiksliai V_P irašyti
  • Eventu ginklu neitu dėtis savintis arba kitaip dėtis į bagažinė kaip būtu tikrai padaryti
Redaguota Zaher Kukulis
Paskutinį karta atnaujinta 05.07

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.