Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Cesar Salvatore

Neaktyvus

  • 40

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.253 profilio peržiūros
  1. Kulagino metimas tai is fantastikos srities

  2. Kaip visada - linksma ir įdomu skaityti. Lauksiu daugiau numerių.
  3. Tai gali ten colormodą, timecyc koki paprastesni, masinas
  4. Numesk kompo specifikacijas tai gal ir pasiūlysiu.
  5. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Cesar_Salvatore– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Kaip žinoma gaujiniai, kurie valdo visus sandėlius turi didelį ginklų perteklių ir tiesiog prisipirkdami faggio juos ten sukiša. Siūlyčiau padaryti, kad nuo transporto priemonės tipo priklausytų kiek telpa ginklų / narkotikų į bagažinę. Pvz.: Landstalker yra džipas ir į jį tilptų 3000 vienetų ginklų ant vieno sloto, o jų sakykime būtų 2. Savanna yra lengvoji mašina į ją tilptų 2000 vienetų ginklų ir būtų tik 1 slotas, o motociklams būtų galima padaryti, kad išviso neitų įdėti, nes kiek nelogiška, kad į kokį
  6. @Matthew_Bennett tai gal jei 3 vieta paims ? :/ 

  7. Esu prieš. Todėl, kad tam būtų reikalingas papildomas prižiūrėtojas ir dar kitas vargas. Yra ir gerų administratorių, kurie tikrai palaiko serveryje darbą, bet nėra pajėgūs užpildyti geros anketos. Tavo išvardintoms problemoms yra išeitys - Administratorių draudimai, užblokavimai dėl piknaudžiavimo privilegijomis, galų gale statuso atėmimas.
  8. Matosi, kad turi kūrėjo gyslelę. Tikrai buvo labai linksma ir įdomu skaityti. Lauksiu trečio tavo laikraščio numerio
  9. Ne tikrai ne. aš asmeniškai ten nežaidęs, tad nekopijuoju.
  10. Tam yra /bausti už tyčinį non-rp. Be to stotelės nebūtinai gali būti kaimeliuose. Bent jau mano vizijoje, tai turistų paėmimas yra kaimeliuose ir pergabenimas į miestus.
  11. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Cesar_Salvatore– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Autobusų vairuotojai. Tai darbas nereikalaujantis pakvietimo. Jie nevežios tikrų serverio žaidėjų, nes tam skirtas TAXI. Ką turiu omenyje nevežios tikrų ? Jie turės važinėti į CP pažymėtas stoteles ir vežioti NPC botus. Viskas atrodytų taip : Atsisėdi į autobusą, parašai komandą /stotele ir tau atsiranda CP mini-mape. Tada nuvažiuoji į stotelę ir lauki kol įlips tie botai. Galiausiai juos nuveži į kitą stotelę ir gauni pinigus į rankas. Uždarbis priklauso nuo paros meto ir kiek toje stotelėje žmonių.– Kuo Jūsų
  12. Visiškai prieš. Su relogais ir su tazeriu tai shit idejos kazkokios. Tu bent supranti, kaip būtų jei šaudytum su tazeriu per mašinos langą ?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.