Jonas_Burkys 514 Parašė Kovas 15, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eho_San • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas. mate kaip čyteris skraidino mašinas, ir apie tai nieko nepranešė.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Roko žodžiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eho_San 13 Parašė Kovas 15, 2018 Sveikas Ink_Boom, Kaip tu gali teigti toky dalyka kad as cytinu? Esu nepatyres ties tokiu dalyku kaip "Cytinimas" Todel is kur as galiu zinoti kad mano keleivis cytina? Nesupratau tavo uzblokavimo.... @Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Kovas 15, 2018 1 minute prieš, Eho_San rašė: Sveikas Ink_Boom, Kaip tu gali teigti toky dalyka kad as cytinu? Esu nepatyres ties tokiu dalyku kaip "Cytinimas" Todel is kur as galiu zinoti kad mano keleivis cytina? Nesupratau tavo uzblokavimo.... @Rokas Aš nesakau, kad čytinai, pasiskaityk iki galo ką parašiau. pats rokas parašė tokius žodžius numečiau ss sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eho_San 13 Parašė Kovas 15, 2018 Just now, Ink_Boom said: Aš nesakau, kad čytinai, pasiskaityk iki galo ką parašiau. pats rokas parašė tokius žodžius numečiau ss sėkmės. Tu galvoji kad as pastebiu tokius dalykus kaip Cytinimas?:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Kovas 15, 2018 Dabar, Eho_San rašė: Tu galvoji kad as pastebiu tokius dalykus kaip Cytinimas?:D Aplinkui car skraidė ir greičiausiai tu su tuo žmogumi kalbėjai ar pnš, nes tu jam dar ss atsiuntei tai viską įrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eho_San 13 Parašė Kovas 15, 2018 2 minutes ago, Ink_Boom said: Aplinkui car skraidė ir greičiausiai tu su tuo žmogumi kalbėjai ar pnš, nes tu jam dar ss atsiuntei tai viską įrodo. Pasiziurek kaip keiciasi zaidimas + As nesu admin:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Kovas 15, 2018 1 minute prieš, Eho_San rašė: Pasiziurek kaip keiciasi zaidimas Ir kuom pasikeite kad eilučiu skaičiu sumažinai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eho_San 13 Parašė Kovas 15, 2018 Just now, Ink_Boom said: Ir kuom pasikeite kad eilučiu skaičiu sumažinai? Ped, Admin privilegiju neturiu, pinigu skaicius..... as tokiu pinigu nesu regejas.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Kovas 15, 2018 Dabar, Eho_San rašė: Ped, Admin privilegiju neturiu, pinigu skaicius..... as tokiu pinigu nesu regejas.... Palauk kol nuspręs tvarkos prižiūrėtojai arba pats @Rokas jai tikrins. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eho_San 13 Parašė Kovas 15, 2018 Just now, Ink_Boom said: Palauk kol nuspręs tvarkos prižiūrėtojai arba pats @Rokas jai tikrins. Tai lauksiu, kita karta isitikink savo zodziais pries rasydamas nes dabar tai cia pievas rasai:D Uzblokavai tai irgy uz pieva Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 16, 2018 Užblokavimo anketa nepatvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose