Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau Rolandas_Escobar

Rolandas_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rolandas_Escobar
Jūsų tikrasis vardas: Kad ir kaip keista būtų, bet Rolandas.
Jūsų amžius, gimimo diena: 2003-12-18, kad skaičiuoti nereiktų šiuo metu man, 14 metų.
Jūsų gyvenamasis miestas: Kelmė, Šiaulių apskritis, Lietuva.
Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Facebook ; Discord ;
Jūsų hobiai, pomėgiai: Manau daugeliui paauglių patinka žaisti žaidimus.. Tai vienas iš mano pomėgių ar hobių yra kompiuteriniai žaidimai, dar labai mėgstu sportuoti.
Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Turiu labai gerą humoro jausmą, suprantu, kada yra juokaujama, kada tyčiojamasi ir šiaip, labai mėgstu anekdotus ar linksmus pokalbius;Dd
Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?:  išsiskiriu iš kitų manau tuo, jog esu labai patiklus.. 
Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?: Augintiniu neturiu.
Turite seserų, brolių?: Taip, turiu sesę kuriai šiuo metu 10 metų.
Kaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?: GreenSide projektą žaidžiu jau nuo seniau, tiesiog sugalvojau padaręs pertrauką, vėl čionais sugrįšti!
Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės. Kokie jūsų serverio tikslai?: Mano tikslas nėra tapti kažkokiu ten direktorium ar kuom, tiesiog noriu čia susirasti naujų draugų, arba linksmai praleisti laiką!
Jei norite dar plačiau papasakoti apie save, rašykite čia: Daugiau apie save papasakosiu komentaruose, ačiū už dėmėsį draugužiai!
Jūsų nuotrauka (privaloma):  [ SPAUSTI ČIA ]

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
3 valandas prieš , Laurynas_Leigon rašė:

Sveikas sugryžęs Rolandai.Tikrai malonu susipažinti.Sėkmės tau tiek žaidime tiek gyvenime ;) 

« ● »

Labas, ačiū! Tau taipogi kuo geriausio linkiu gyvenime, bei žaidime! Manau susitiksime serveryje, linkėjimai!

« ● »

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2026 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.