Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 15, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Harold_Morreti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Jack_Spot Karolis_Neon hotas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 15, 2015 Pašokinėt negalima, o vat kai Matthew_Bennet (Mechanikų Pavaduotojas) sukasi ant 300km/h su savo Savana tai niekas nebanina ;d p.s vileu ramei nepažaisi dabar ;d Nico_Moretti Pukis_Balbou 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 15, 2015 Pašokinėt negalima, o vat kai Matthew_Bennet (Mechanikų Pavaduotojas) sukasi ant 300km/h su savo Savana tai niekas nebanina ;d p.s vileu ramei nepažaisi dabar ;d Pašokinėti galima, tačiau ne su čytais, o tai palauk, kodėl tu negali pranešti administratoriams, kad Mechanikų pavaduotojas čytina? Daug šnekam, o įrodymų kaip nėr taip nėr Nebereikia manęs gazdint, matęs aš tokių daug, beto lietuvių kalbos vertėtų truputėlį pasimokinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 15, 2015 Pašokinėti galima, tačiau ne su čytais, o tai palauk, kodėl tu negali pranešti administratoriams, kad Mechanikų pavaduotojas čytina? Daug šnekam, o įrodymų kaip nėr taip nėr Nebereikia manęs gazdint, matęs aš tokių daug, beto lietuvių kalbos vertėtų truputėlį pasimokinti. aš specelei daba reikes iš mamos pavogt petaką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 15, 2015 Pats gi nico_Moretti matė, kaip tasai Bennet sukėsi garaže mechų o če pasilinksmint nyleidže man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Birželis 15, 2015 (redaguota) Pats gi nico_Moretti matė, kaip tasai Bennet sukėsi garaže mechų o če pasilinksmint nyleidže man Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Redaguota Birželis 15, 2015 Rytis_Bit Žukas Mantas Lukas Front 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 15, 2015 Neapsimesk tu če tiktais ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Birželis 15, 2015 Užblokavimo anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose