Jonas_Burkys 514 Parašė Gegužė 24, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Frank_Collins • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjui, būdamas civiliu kyšasi į zoną, tuo labiau medikas.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/XiqPC8H Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hiruki_Fujiwara 20 Parašė Gegužė 24, 2018 kur tu čia matai trugdymą naujokui?:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 24, 2018 25 minutes prieš, Frank_Collins rašė: kur tu čia matai trugdymą naujokui?:D @Egidijus_Keza. pats žinai, kad negali lysti į zoną... tai vat gali nesiteisinti nes anketa bus patvirtinta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hiruki_Fujiwara 20 Parašė Gegužė 24, 2018 Dabar, Ink_Boom rašė: @Egidijus_Keza. pats žinai, kad negali lysti į zoną... tai vat gali nesiteisinti nes anketa bus patvirtinta aš klausiu kur matai trugdyma naujam žaidėjui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zvonink_Man 154 Parašė Gegužė 24, 2018 1 valandą prieš , Frank_Collins rašė: aš klausiu kur matai trugdyma naujam žaidėjui Jei tau tai labai svarbu tai buvo viena kartą pasakyta jei randomai kišasi į zona juos banint už trugdimą naujam žaidėjui bet koks skirtumas tu juk vis vien, trugdei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gegužė 25, 2018 Anketa netvarkinga. Sekanti karta reikia pranešti 4 lvl administratoriams ,kad kill padarytų. Arba padaryti freeze ar /azg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose