Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Miami Avatarai V1 Padariau pora paprastu avataru jums galite naudoti į valias jeigu patiko Jeigu norite daugiau update ,kad daryčia iš daugiau HD stock'ų ,bei su beautiful places tai vertinkit ir sakykit,ar daugiau kurti man avatarus . Mantas Mantas_Sprite Karolis_Neon 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 17, 2015 Ypač patiko su kraštovaizdžiais viena prigriebsiu. Šitam forume neina užsimest tavo avatarų sumažink didį p.s The file selected is too large. Max 50kB Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Ypač patiko su kraštovaizdžiais viena prigriebsiu. Šitam forume neina užsimest tavo avatarų sumažink didį p.s The file selected is too large. Max 50kB Nežinojau kokie yra leidžiami forumo dydžiai , tuojaus sumažinsiu . Pridedu ( Dydžiai sumažinti ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 17, 2015 Su tais kraštovaizdžiais padaryk 150x150 man jei galėtum, dėkui, bei gražus avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Su tais kraštovaizdžiais padaryk 150x150 man jei galėtum, dėkui, bei gražus avatarai. Būtent kurį avatarą ? 1 2 ar 3 ar kuri padaryt 150x150 . Ar naujesniu padaryti 150x150 ? Ačiū . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Su tais kraštovaizdžiais padaryk 150x150 man jei galėtum, dėkui, bei gražus avatarai. Atnaujinau . Įkėliau tau 150x150 . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Smp 21 Parašė Birželis 17, 2015 Gražus avatarai sėkmės kuriant dar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 17, 2015 Gražūs avatarai. Darbuokis toliau. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 17, 2015 Būtent kurį avatarą ? 1 2 ar 3 ar kuri padaryt 150x150 . Ar naujesniu padaryti 150x150 ? Ačiū . Nesvarbu kokius, kuo daugiau su gamta, pasiimsiu keletas. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Dėkui labai . Atnaujinta avataru galerija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Birželis 17, 2015 Tikrai gražūs avatarai, bet man tokio tipo nelabai patinka. Lauksime daugiau tavo darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose