Domis_Raz 457 Parašė Rugpjūtis 1, 2018 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Nike_Silver • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinimas (lag.cs ar kažkas panašaus), buvo perspėtas GP, kad tvarkytus pingą, • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 尸口山当卜 Andrius_Goo 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike Silver 19 Parašė Rugpjūtis 1, 2018 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd kada nustot mėtyt žvengus? nejuokink su tokiais įrodymais seniukai vpš nk nesupratau, p.s einu ieškot gal rasiu savo puses vidosą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Rugpjūtis 1, 2018 Įsikišiu į šia banned anketa. Šnekėjom su Silveriu, kad šituos prikolus reikia spręsti, jeigu neišeina, tai tiesiog nedalyvauti gaujų veiksmuose. BLOKUOTI jokiu būdu niekam neleidau ir taip neturėtų būti. Tad mano sprendimas toks, jeigu laggu neina sutvarkyti, šalinkis iš zonų, arba aš pats pašalinsiu. Žaidėjas privalo būti atblokuotas. Zvonink_Man Dovis_Gtx Vycka_Flex 2 kiti 2 1 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Rugpjūtis 1, 2018 Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Vaidotas_Hide 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose