Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas Serveriui. Viskas Viename.

Baltasis_Sniuras

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Zilvinux_Game
– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Pasiūliusiu šiek tiek daugiau pasiūlymu 1.Tai papildytu darbu pavyzdžiui , kad traukinio darbas galetu vežti po pasauli.

2.Dar , kad padidintu pasauly neidomų žaisti vien kaimeliuose pavyzdžiui sampe yra labai daug kaimelių tai bent dar tuos kitus kaimelius itrauktu namus padarytu ir t.t . 3.Kad namams reiketų moketi už elektra vandeni ir t.t ir butuose ir treilreiuose. 4.Dar naujas darbas butu patruliai arba bent pridetu policijai veikla patruliavimas tam tikrose vietose , bet geriau naujas darbas pvz patruliai su pakvietimu ir jei stovi žiūri kada daro non rp žmones kaip policija bet galės tik patruliuoti ar bus tik toks ranga patrulis ir gales tik patruliuoti negales atimti ginklu ir t.t teises gales atimti ir tiek. 5. Dar vienas darba gidas pravestu eskursija ir kekvienam naujokui aprodytu serverio vietas padetu. Pinigu duoti būtų draudžiama ir bet gidu gali būti tik mandagus žmones ir dar reikalautų pakvietimo. 6.Kad iš banko galėtu pasiimt paskola ir per tam tikra laika reiktu ja atiduoti jeigu neattiduodi per tam tikra laika rodo -20k , -100k max gales pasiimt 100k o minimumm 10k  .


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Manau atsiras daugiau norinčiu žaisti šį žaidimą ir žmonem bus idomiau nesiskūs kad neidomu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kas čia per idėjos? Prieš, bereikšmės idėjos, kiek pastebėjau rašai tai bet ką, svarbu rašyt. Pirmas dalykas, kam padaryt, kituose kaimeliuose namų? Kaip ir dabar yra daug namų, kur gali iš serverio nusipirkt. Apie patrulius išvis rašai tą patį ką šiuo metu veikia PD. Koki gidai? Ką tu čia išvis nusišneki... Serveryje praeiti apmokymus gali surasi kelias vietas, dar gausi pinigų prie to pačio, darbas būtų bereikšmis, beje serveryje egzistuoja tokia komanda, kaip /gps tai jei nežinai vietos gali susirasti. Paskolos yra nesąmoningas dalykas, nes nauji vartotojai prisiims paskolų ir persimes ant pagrindinių vartotojų. Iš visų tavo 6 išvardintų idėjų nė viena nėra rimta, bei aprašyta žmogiškai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Baltasis_Sniuras  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.