Andrius_Goo 285 Parašė Rugsėjis 24, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aprillia_Goo• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Selmis_Lukas• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Papirkinėjimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/U8Sx1op Good_Modeon Zvonink_Man 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Selmis_Lukas 237 Parašė Rugsėjis 24, 2018 Čia ne papirkinėjimas, o padarytos žalos kompensacija... Todėl už tai baudžiamas neturėčiau būti. Zvonink_Man King_Boom Andrius_Goo 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Rugsėjis 24, 2018 Just now, Lukas_Herojinas said: Čia ne papirkinėjimas, o padarytos žalos kompensacija... Todėl už tai baudžiamas neturėčiau būti. Tu čia kažkam mašiną susprogdinai, kad kompensaciją ar kaip? iq kapsulių užsisakyk gal padės. Domis_Raz Zvonink_Man Tomas_Beast 3 kiti 2 1 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Selmis_Lukas 237 Parašė Rugsėjis 24, 2018 Jai nežinai geriau nepostink, nesidaryk sau gėdos. Tokiais postai įrodai, kad tau reikia iq kapsulių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Rugsėjis 24, 2018 Žaidėjas užblokuotas. King_Boom Vercetti_Matt Zvonink_Man 2 kiti 1 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose