Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 22, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Edwynas_Challenger • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, AIMBOT. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwynas_Challenger 0 Parašė Birželis 22, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Edwynas_Challenger • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, AIMBOT. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Koks čia aimbot ?Mano tas šaudymas ...kad tas pats jis geriau šaudė nei aš.. Pasižiūrėk ant galo kai suvarpė.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 22, 2015 Koks čia aimbot ?Mano tas šaudymas ...kad tas pats jis geriau šaudė nei aš.. Pasižiūrėk ant galo kai suvarpė.. Pažėk iš toli kaip šaudai su M4 į sieną, o žaidėjas (Zukas_Ots) klupčioja nuo tavo kulkų, kaip šitą dalyką pateisinsi? Nuo deagle palingsta atgal žmogus, nuo m4 į priekį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwynas_Challenger 0 Parašė Birželis 22, 2015 Pažėk iš toli kaip šaudai su M4 į sieną, o žaidėjas (Zukas_Ots) klupčioja nuo tavo kulkų, kaip šitą dalyką pateisinsi? Nuo deagle palingsta atgal žmogus, nuo m4 į priekį. Su deagle tipo atsiai ten c-bug ta prasme klupčiojo ? c raidę maigė.. krč nuspres Rokas manau kaip bus ..Prasmės ginčytis čia su adminu beprasmė vistiek bandys įrodyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin'Owens 6 Parašė Birželis 22, 2015 Nematau čia jokio aimo...jeez Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwynas_Challenger 0 Parašė Birželis 22, 2015 Nematau čia jokio aimo...jeez Va matai net žmonės sako .. Kiekvienam pasitaiko suklysta.. Sakai į sieną šaudau pasižiūrėk sukinėjas ta m4 .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 22, 2015 Va matai net žmonės sako .. Kiekvienam pasitaiko suklysta.. Sakai į sieną šaudau pasižiūrėk sukinėjas ta m4 .. Mano draugai mane irgi gintų Gerai nereikia čia diskusijų, nebepirma diena kaip prižiūriu gaujas ir man aim'ą atskirti nuo paprasto žaidėjo yra lengviau nueiti iki toaleto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwynas_Challenger 0 Parašė Birželis 22, 2015 Mano draugai mane irgi gintų Gerai nereikia čia diskusijų, nebepirma diena kaip prižiūriu gaujas ir man aim'ą atskirti nuo paprasto žaidėjo yra lengviau nueiti iki toaleto. Draugo ? Ane kas toks būsi filosofas užp*s tokie laikyk kardaną.. ir fsio Laukiam nuosprendžio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Birželis 22, 2015 Anketa tvarkinga. Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose