Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 25, 2015 IDĖJA SU IŠKVIETIMŲ SKAIČIUMI ! Sveiki serveryje dirbu TAXI darbuotoju.Manau būtų ne tik TAXI darbuotojams,tačiau ir kitų firmų žmonėms,jog būtų įmanoma sužinoti kiek per dieną,savaitę ar mėnesį priėmei iškvietimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 25, 2015 Nesuprantu esmės, kam to reikia. Atsiprašau, bet prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Sausis 25, 2015 Man, tai atrodo gerai,pasižiūrėti kas kiek priėmė iškvietimų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Jeigu teisingai supratau norėjai pasakyti kad padarytu kažka panašau į iškvietimu top'a? t.y Kas per mėnesi, ar savaite daugiausiai priemė iškvietimu. Jeigu Taip supratau tada aš UŽ. Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 25, 2015 Nesuprantu esmės, kam to reikia. Atsiprašau, bet prieš. Kokia esmė priiminėti iškvietimus tada? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 25, 2015 Manau, kad to nereikia. Sorry, bet prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 25, 2015 Tai tikrai jei to dar nera to reikia nes nera tolko priiminet nebent kiekviena iskvietima fotkini ir i foruma uz premija keli Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Sausis 25, 2015 kažkokia keista idėja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Aš asmeniškai sakau UŽ. Nes tikrai tiesiog būtų labai įdomu sužinoti, kiek priėmei iškvietimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 25, 2015 Aš sakau UŽ. Direktorius galėtu padaryto jog kelti kiek per dieną priėmiai iškvietimų ir pan Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Lion 12 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai reikalingas dalykas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 25, 2015 Skaitykite forumo taisykles,kadangi gausite įspėjimų už FreePost(mažiau kaip 5 žodžiai). Kas nedirba darbų kaip Mechanikai,Medikai,Taksi nesupras šios idėjos ir sakys prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Sausis 25, 2015 Manau reikalingas dalykas, sumažėtų darbo darbuotojams keliant foto su įrodymais į forumą, jog iškvietimai ištikrųjų buvo priimti norint gauti, pvz.: darbo taškų... Beto, būtų žymiai papraščiau parašyti kažkokią komandą, kurioje matytųsi kiek kas priėmė iškvietimų ir tiek direktoriui, tiek darbuotojams pasidarytų aiški visa situacija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 UZ!!! SIs dalykas taxi darbuotojams, BUTINAS!!! Vien del to, kad rangai. Pagal ka tavo rangai kelsis? tik pagal prazaistas minutes??? Uz!!!!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Visiškai nereikalinga . Taškų sistemoje , užtenka padaryt foto kaip priimi ir kaip nuvyksti pas klientą . Visiškai nelogiška ir nenaudinga įdėja , tik dar didesnį apkrova serveriui .Manau čia tu vienas tokios įdėjos nori , prašau , skaičiuokis kiek priimei , rašykis ant lapuko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Nežinau, man tai ne. Nemanau, kad reikia kopinti nuo Brito projekto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Tokia statistika visai nereikalinga ... Juk pats tiesiog gali padaryti nuotraukas, jei nori rangą keltis ar panašiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 + GAletu butu kiek per diena priemei iskvietimu. Ir kiek esi priemes per visa savo taxi karjera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Visiškai nereikalinga . Taškų sistemoje , užtenka padaryt foto kaip priimi ir kaip nuvyksti pas klientą . Visiškai nelogiška ir nenaudinga įdėja , tik dar didesnį apkrova serveriui . Manau čia tu vienas tokios įdėjos nori , prašau , skaičiuokis kiek priimei , rašykis ant lapuko Nusisnekejai ir gan stipriai. Tai kiek mes per diena foto pridarysim? 150-200? kas poto jas visas ziures? jaigu 10 darbuotoju tipo drk/pav reiks perziuret apie 1500-2000 foto ane? kad visiems poto surasytu rangus. Kokio tau cia serverio apkrova? Jaigu nori kad butu servas idealus turi butu jame VISKO! Visko-to ko reikia. o sito butinai reikia! Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Sausis 25, 2015 Na gal ir būtu geras dalykas, bet gali būti ir ateityje o ne dabar, pvz tai čia tokia pat sistemėle bus kaip ir su admins kai parašai ir prie jų nick'u rašo kiek kartu padėjo žmonėms, gera įdėja aš UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 Geras dalykas,šį karta sakau už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 27, 2015 Aha nebloga įdėja iš kurios direktoriai galėtu rinkti geriausius savaitės darbuotojus ir t.t. Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Puki įdeja aš UŽ tikrai būtų įdomiau žaisti nes būtų šiokia tokia konkurencija ir pačiam idomu kiek priemiai iškvietimu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Sausis 27, 2015 Puiki įdėja aš už ją . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose