Matt_Inside 142 Parašė Birželis 22, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Inside • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Miller • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už aimą, čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Niekada neprašaunu, pražaides AD 5 metus turiu dar pora ikelsiu jei reiks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeremis 26 Parašė Birželis 22, 2015 Atrodo aš neprašaunu Kad tu tiek laiko pražaidęs, nereiškias, kad aš nežaidęs ir niekur nešaudęs, gal nebesvaik tu ką? Iš principo norėjau įrodyt, kad kevalai esat, prisėdau prie kito pc ir pasižėrė banų festivalis, kažin ką gaujos nuveiks, o po truputį kris ir kris populiacija, nu, bet čia jūm rinktis. Yra kaip yra nu, uždarėt gaują be reikalo, todėl manęs irgi nebėra čia, cya tėvai. Dvl Gang 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 22, 2015 Visus gaudau ir netoliaruoju aim'ų, o dabar jų yra labai daug, o tu dabar užkibai. Marko_Escobar Jeremy_Warning. 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeremis 26 Parašė Birželis 22, 2015 Netoleruok toliau tų aimų, gerai, kad aš ne iš jų. Su tokia 'tolerancija' ilgai su projektu tikrai neeisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeremis 26 Parašė Birželis 22, 2015 Dėl vieno tai aišku man tikrai, kad visa vyr.administracija nusitaikius į mūsų buvusią gaują bei narius, kad juos kuo greičiau išnaikint iš serverio visais įmanomais būdais, manau dauguma jau to nepaneigs, nors pačiame serveryje 2/3 žaidėjų yra totalūs čyteriai, žaidžiantys su wh/nametag, bet kažkodėl visi tai nutyli, o spectina mus ištisas dienas ir bando pagaut ant kabliuko. gl, jūm pasisekė tipo, bet jūs neteisūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 22, 2015 Aš apie tave išvis nieko blogo neturiu, tiesiog matau kurie gerai pataiko, pradedu filmuoti arba pagaunu arba ne, nepirmas kartas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeremis 26 Parašė Birželis 22, 2015 Ir tu su savo šiais video nori įrodyt, kad aš aiminu? Tu tikrai matos, kad atžaidęs AD.. Pasakyk tu man, kurioj sekundėj pamatei naudojant aim'ą ir tada ramus palieku šią temą. Kaltinimai išvis nepagrįsti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 22, 2015 As gaujų prižiūrėtojas, aimus pažystu, todėl soriuxxx Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeremis 26 Parašė Birželis 22, 2015 Pažinok tu ką nori, aš to neklausiau, aš irgi daug ką atpažįstu, bet nepuolu banint su kvailais įrodymais ir šį kartą kartą, kai paprašiau pasakyti kelintoj sekundėj aš 'aiminu', o tu nieko neparašei. Ai dasipisau, tegul aiškinasi kiti, nepašokinėsiu prieš banus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 22, 2015 Čia jokių sekundžių nereikia, viskas matosi video, tavo auksiniai šaudymo įgūdžiai ir medinis cbugas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Birželis 22, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose