Maria_Ross 447 Parašė Lapkritis 16, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Maria_Ross Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Užsiregistravusi nuo liepos, tačiau pradėjau žaisti vakar. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internete radau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Buvau kiek apleidusi šį žaidimą, nes pritrūko laiko ir noro žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, man jos nepasirodė sunkios. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kol kas dirbau darbus be direktoriaus pakvietimo. Dirbau visuose, išskyrus gaisrininkus. Įdomiausius išskirčiau picerininkus bei ūkininkus. Šiek tiek nuobodus darbas pasirodė valytojai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Su gps pagalba - ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nuolatos. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau, kad nuomuojamo transporto yra pakankamai ir tikrai nėra sunku jį rasti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau keletą kartų. Visus kartus administratoriai suteikė reikiamą pagalbą ir, žinoma, ji man padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankamas. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? : Kaip naujokei, man buvo pakankamai lengva įsitvirtinti šiame serveryje. Kilus problemai ar klausimui nuolat kreipiausi į administratorius, kurie man suteikė pagalbą. Taigi manau, kad serveryje yra gan lengva įsitvirtinti. Viskas priklauso nuo pačio žmogaus. Mafijos Senelis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.386 Parašė Lapkritis 16, 2018 Maria_Ross 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose