Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas: papildomas pinigų šaltinis

James_Maxwell

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: James_Maxwell
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viską pasakojant nuo pradžių: neperskaičiau visų kitų pasiūlymų, tad nesu garantuotas ar kažko panašaus nebuvo. Nagrinėjant serverio ekonomiką ir ieškant kokiu būdų čia uždirbti pinigus, sugalvojau papildomą verslo šaką. Nežinau ar yra kokie kiti serveriai naudoja tokią sistemą ar ne. Mano pasiūlymas: Kriptovaliuta (kasimas). Turbūt šiai dienai visiems girdėta sąvoka, tad to neaptarinėsim. Apie viską nuo pradžių. Pradedant kasti coin'us reikia turėti patalpas įrengimams statyti. Turint patalpas ir atitinkamai įrengus, elektronikos parduotuvėje nusipirkti reikiama atributika: kompiuteris, avilys(arba visos reikalingos detalės atskirai). Tačiau ką tie aviliai darytų? Kada žaidėjas pasistatys visą reikiama įranga, galės valdyti kasima su komanda /kkasimas(pvz), įjungti/išjungti kasima, remontuoti ar pakeisti sugedusias detales. Taip, susidevėjimas paįvairintų šį procesą dar labiau. Prieš paleidžiant kasimą, žaidėjas gali pasirinkti ką kasti, pvz: gscoin, EBS, Lisk, ir t.t. Kasimas būtų aktyvas kaip žaidėjas yra aktyvus serveryje(pasirinkimas serverio komandos). Žinoma, šią viziją įgyvendinti, reikės įdėti darbo ir pasėdėti, bet viskas šiai dienai yra įmanoma, paskaičiuoti ne viena logoritmą ir tikimybę. Mano mastymu, šį idėja turi būt taip apskaičiuota, kad tuo užsiimti galėtų tik gerokai laiko praleidęs žaidime ir sutaupęs ne pirmas dešimtis skatikų. Atsiperkamumas priklausytų nuo pradinio kiekio įrangos(nemažiau kaip reali 1 savaitė praleista serveryje).
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiai dienai matau, kad serverio žaidėjams nuosavas turtas(butas/namas/vila) nėra itin reikalingas. Ši idėja mano manymu pakeistu požiūri į nuosavą turtą, sujudintų žaidėjus siekti naujovių žaidime ir gal būt, sėkmingai prasiversti serveryje.
 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja gera, tačiau trūksta konkretumo, pagal mane, tai kriptovaliutą galėtų kasti tiek name, tiek versle, kur yra kompiuteris, tačiau turėtų skaičiuoti procentus ir už sunaudotą elektrą, ir kad būtų privalomą už ją susimokėti, kasti negalėtum 24/7, tarkim kaista kompiuteris ir panašiai... Bet idėja gera. Aš

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.