Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Danila_Valachi

Danila_Valachi

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Valachi

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2018.12.01

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6 su viršum metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kur čia nesužinosi kai senam projekte už kiekvieni kampo tiek serveryje, tiek forume, "žaliam ta sistema darbu ten žiauriai gera *cenzūra*... , ten dėžių visokių yra anti-cheatai geriausi, atnaujinimai pastovus" ir t.t. 

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tai va kaip ir minėjau visi šneka sakau, nueisiu pats pažaist, pabandyt ir isitikinsiu kaip ten tos sistemos, atnaujinimai ir panašiai. Kodėl palikau seną projektą? Todėl nes labai atsibodes atnaujinimu nepamatysi, žmonėms tik "limonai" galvoi ir vien tik galvoja kaip "apscamint" ar iš kokio vaiko pietų pinigus "nu*cenzūra*ielint". Trumpai tariant viskas nebe taip kaip buvo angsčiau nebėra malonumo ten žaisti. Nusprendžiau atversti nauja lapą ir pradėti savo žaidimą šitame projekte.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas ant "GOLD" statuso. Ne, viskas buvo labai lengva ir suprantama.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus be pakvietimo bent po 30 minučių, kad gaut pasiekimus. Tai:

Ūkininkai - pelningiausias, bet kiek pabostantis, viskas vyksta greitai apie ~ 1min ir turi 165€. Lengvi pinigai naujam žaidėjui.

Medkirčiai - įdomiausias, buvo smagu, kad gali netik pjauti ir vežti malkas į malkinę, bet ir tai kad vidui jas buvo galima apdirbti. Atlygis ganėtinai pakankamas bet nėra itin didelis.

Gaisrininkai - taip pat vienas įdomiausių darbų be pakvietimų, labai patiko šio darbo sistema, bet nėra labai pelningas.

Picų išvežiotojai - šitas darbas per viduriuka tarp visų darbų, nei jis pabosta, nei jis sunkus, nei jis lengvas. Pinigų pakanka kadangi žmonės dažnai perka picas taip pat galima greitai nuvežti į namus, užsakymu taip pat labai daug, sistema labai unikali dar nesu matęs kad būtų įmanoma pagaminti picą.

Valytojai - mano pirmasis darbas, kadangi kitam drbui neturėjau pakankamo patirties lygio, teko dirbti čia. Darbas nėra labai nuobodus beveik kaip gaisrininkai, pinigų taip pat daug neuždirbi.

 

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Buvo labai lengva. Parašiau /gps ir vieta iškarto buvo nurodyta mini-map'e. 

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne kadangi visus kaimelius labai gerai pažystu. Tai gaunasi į dieną 1-2 kartus.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, bet buvau pasipiktines kadangi žaidėjas važiavo priešinga kryptimi (priešinga eismo juosta) ir atsitrenkes į mane pasakė nesimaišyk ir pasidomėk kad yra K.E.T :) , bet nieko baisaus esu mates ir baisesnių varijantų ir vairuotoju kituose projektuose.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka, dar nebuvo kad pritrūktu. Visiškai nesunku.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Teko panaudoti vieną kartą pagalba buvo suteikta labai greitai, netgi 2 administratoriai vienu metu atsiliepė.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko kviesti taksi. Suregavo labai greitai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas pabai detaliai ir aiškiai išdėstyta, viska eina suprasti sunkumu nekyla.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Va čia galiu tvirtai pasakyti. Jau senai planavau čia žaisti bet dauguma taip pat kartojo, kad va palikau žalia nes išėmė "c-buga" ir visiškai nebeįdomu žaisti. Tai dėlto ir neskubėjau čia pradėti žaisti, bet galvoju spėsiu per diena ir į DM serverį nueiti porai valandų. TAI VA ĮDĖKIT C-BUGA PRAŠAU!!! AČIŪ:) . Pamatysit žaidėju skaičius bus constant 200:)

Redaguota Danila_Valachi

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.