Trasvis_Select 2 Parašė Birželis 24, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trasvis_Select Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas Kiek jums metų ? : 16 Iš kokio miesto esate? : Šilalės. Jūsų charakterio savybės : Esu neramaus būdo, mėgstu linksmą gyvenimą, gyvenimu reikia džiaugtis, nesu mamyčiukas, nesu tas kuris prisikabintu dėl kokios smulkmenos, ar draskytu akis, už nieką, labai vertinu, mandagius kultūringus nepasikėlusius piliečius. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Mėgstu žvėjoti, krapštytis garaže, didžiausias turbūt hobis yra motociklai taipogi mašinos, bet motociklai labiau man prieinami, paveldėjau tėvo genus šitam hobiui. Žinoma nepamiršu ir draugu, nuvarom pasilinksminti, kartais visos linksmybės nesibaigia linksmai, mėgstu su panele smagiai leisti laiką, turbūt esu vienas iš nedaugelio kuris mėgstą dirbti. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios: iš draugių teko išgirsti, jog esu begalo linksmas, kompanijos sielą, mandagus, kultūringas. Blogasias savybes vardinsiu pats: Sunku mane peršnekėti, galbūt per daug užsispyręs, na bet užsispyrimas kartais į naudą. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 24, 2015 Sveikas, manau, kad neišvardinai nė vienos blogos savybės. Kas šiais laikais mėgsta niūruolius? sekmės tau žaidime ir linkiu viso geriausio . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trasvis_Select 2 Parašė Birželis 24, 2015 Sveikas, manau, kad neišvardinai nė vienos blogos savybės. Kas šiais laikais mėgsta niūruolius? sekmės tau žaidime ir linkiu viso geriausio . Sveikas, kad jau mane išbarei, tai teks dar papildyti. Dėkui seni!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don'Аlvarez 2 Parašė Birželis 25, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Morreti 7 Parašė Birželis 25, 2015 Sveikas, malonu sekmės projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Birželis 27, 2015 Sveikas, sėkmės žaidime manau tikrai pritapsi ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tonito_Smith 11 Parašė Birželis 27, 2015 Sveikas, sėkmės žaidime, Ozone megėjau. Trasvis_Select 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvin_Detroit 0 Parašė Birželis 27, 2015 Sveikas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 1, 2015 Sveikas Lukai, malonu. Kodėl ne pakeitiai atsakymų spalvos? Lievai skaitėsi :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trasvis_Select 2 Parašė Liepa 3, 2015 Ochh. Kiek čia daug mandagių žmonių!! Sveikas Lukai, malonu. Kodėl ne pakeitiai atsakymų spalvos? Lievai skaitėsi :/ Sveikas, man tai pat. Dabar būtinai pakeisiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ted'Larrsen 7 Parašė Liepa 7, 2015 Sveikas, sekmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 9, 2015 Sveikas Lukai,sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tracy_Marrowo 0 Parašė Liepa 11, 2015 (redaguota) Sveikas, malonu kad prisistai sėkmės tau žaidime ir gyvenime! Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas Redaguota Liepa 11, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Liepa 12, 2015 Tema nebėra aktyvi, todėl rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose