Lietuviskas_Zmogus 1.163 Parašė Gruodis 31, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lietuviskas_Zmogus• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Mitch_Carrington• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: relog• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elburro_J 18 Parašė Gruodis 31, 2018 Sveikas deja mano pingas didelis ir lagina as kai surakintas buvau vps judet galejau tai spresk kaip nori. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Gruodis 31, 2018 Na man irgi taip pat buvo buve surakino galejau judet. Elburro_J Tom Panzer 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lietuviskas_Zmogus 1.163 Parašė Gruodis 31, 2018 papildau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mafijos Senelis 2.453 Parašė Gruodis 31, 2018 Žaidėjas sėkmingai užblokuotas.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose