Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Veiksmas policijai & gaujom

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymąAtsirastu narkotikų gamykla. Gamykloje gaminsis narkotikai ir gaujos turės kariauti dėl jo. Kai baiksis laikas gauja kuri laimėjo turės atsivaryti savo furgoną ir susikrauti narkotikų paketus. Furgone tilptu apie 500 narkotikių. Bet gaujos galėtu užsisakyti fūristą kuris galės nuvežti narkotikus į jų "hoodą". Fūros priekaboj tilptu apie 1500 narkotikų. Gaujiniai turėtu apie 20 minučių susikrauti paketus prieš sandeliui užsidarant. Tuomet vairuotojui atsirastu cp kurie ves jį iki gaujos "hoodo". Gaujos nariai turės apsaugoti furgoną arba fūra nes policijai būtu pranešta kad šio metu gaujinai vęža kontrabanda ir policija galės užblokuoti kęlia kokioj vietoj ir turės sustabdyti konvojų. jeigu policija laimėtu tada jie išsikvietę mechaniką nutemptu furgoną į policijos bazę ant tam tikro triggerio ir gautu 30k į fondą. Jei gauja sėkmingai apsaugo savo furgoną ir saugiai nuveža jį iki savo "hoodo" sandėlio, gaus visus narkotikus kuriuos pasikrovė. Gaujoms be oficialumo būtu sunkiau tad jie turėtu pirkt narkotikus iš kitų gaujų. 

antra idėja tai yra - padaryti kad gaujos grobtu pastatą ne dėl ginklų o dėl pinigų, jei gaujos išlaiko pastatą jie gauna 30k į fondą. Jei policija laimi jie gauna 20-25k į fondą. 


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Policijai ir gaujoms atsirastu daugiau veiksmo nei vien grobimas. šį idėja manau yra nebloga nes kai policijos pareigūna turi įeiti į pastatą per grobimą jiems neužkrauna objiektų ir iki to gaujiniai viduje juos sušaudo.  Jeigu viskas vyktų ne interjiere tai būtu geriau tiek pd tiek gaujoms.  Zonos būtu labiau naudojamos nes atsiranda gaujų kurios turi daug ginklų ir neina į zonas nes ginklus gauna iš grobimų. 

Redaguota Žemaitis_Žmogus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai esu . Pirma idėja labai panaši buvo senoje gaujų sistemoje, kuria visi mėgavosi, bet gaila pasikeitė. Būtų tikrai labai malonu išvysti tokias idėjas, atsirastų daugiau veiklos bei pačio įdomumo!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.