Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Taigi turbūt iš pavadinimo,supratote jog siulau,kad galima būtų pasidaryti savo coveri kaip ir per Facebooką,manau lankitojams būtų gražiau ir maloniau peržiurėti profilį.Prieš/UžLasvas plotas jūsų mintims. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Asmeniškai sakau už, būtų gražiau ir įdomiau lankytis profiliuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už šią idėja, nes tai paįvairintų žaidėjo profilį, galėtų išreikšti kažkokias savo mintis (pvz.: kokią komandą palaiko ar panašiai). Žodžiu - UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Na nesutinku , daug kas net nenaudotų , bereikalinga apkrova serveryje . Galima užsidėti ką norim ant parašo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 25, 2015 Na aš gal ir už, bet labai silpnas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Asmeniškai sakau už, būtų gražiau ir įdomiau lankytis profiliuose. Dėkui už tavo nuomone,tikuosi ji daug ką paveiks. Aš už šią idėja, nes tai paįvairintų žaidėjo profilį, galėtų išreikšti kažkokias savo mintis (pvz.: kokią komandą palaiko ar panašiai). Žodžiu - UŽ Dėkui už tavo komentara.aš irgi sutinku su tavo komentaru Na nesutinku , daug kas net nenaudotų , bereikalinga apkrova serveryje . Galima užsidėti ką norim ant parašo . Malonu jog atsirado kritikų ,manau papildomos aprovos nesukeltu keletas mb :/,nebent hostas 5eurai Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Temos autoriui draudžiama atsakinėti į kitų forumo narių nuomones, atrašant jiems „Ačiū už gerą nuomonę“ ir panašiai; -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Tai zinoma kad uz nereciau kad sita ideja igyvendintu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai UZ, bet srr uz toki pasdebejima, bet vps visur Sabas_Brown yra apkrovos. Tai geriau vps visa laika tegu buna tas pats per tapi. Neigu kazkas naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už. P.S Sabai tau visalaik visur apkrovos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Visiems kurie sako nebūtų apkrovos . Vos kokia bėda forume , biški lagina , užlūšta tuojaus prasideda verkimai būsenų atnaujinimuose apie visas problemas ? Tikrai ne , apkrovos nėra . Nu nu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 Tikrai už,orginali,apgalvota ideja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Norėjau šitą rašyti. Už. Bet man rodos čia reikės keisti kažką pačiame dizaine. Tai nemanau kad pakeis :/ bet niekada nesakyk niekada Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 27, 2015 Asmeniškai sakau už tikrai šauni idėja už pracerstu šita idėja ! Už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Elektrikas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 27, 2015 Aš tikrai už bet galėtu buti ši Privilegija tik nuo pvz : 500 Aktyvių Pranešimų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimonas_Boss 28 Parašė Sausis 27, 2015 Siūlau padaryti tik tai nuo tam tikro kiekio pranešimo. ~~~~~~~ Žaidėjai ką tik užsiregistravę forume iš tikro nebus "ateities" žaidėjai, o tiesiog ant coverio pridės reklamų, o už reklamas pagr. administracija manau tiktai užbanins, nesivargins su ištrinimais ir t.t., o ištikimi projekto lankytojai, turintys daug pranešimų manau to nedarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Aš ir prieš, sutinku su kažkuriuo žmogumi kuris komentavo niekas nesidėtu nes kiti net nemoka to daryti čia labai daug smegenų reikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bite 45 Parašė Sausis 27, 2015 Gi yra viskas padaryta, galima įsikelti foną. Nustatymuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 3, 2015 Tema rakinama, nes neatitinka reikalavimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose