Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Taigi turbūt iš pavadinimo,supratote jog siulau,kad galima būtų pasidaryti savo coveri kaip ir per Facebooką,manau lankitojams būtų gražiau ir maloniau peržiurėti profilį.Prieš/UžLasvas plotas jūsų mintims. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Asmeniškai sakau už, būtų gražiau ir įdomiau lankytis profiliuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už šią idėja, nes tai paįvairintų žaidėjo profilį, galėtų išreikšti kažkokias savo mintis (pvz.: kokią komandą palaiko ar panašiai). Žodžiu - UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Na nesutinku , daug kas net nenaudotų , bereikalinga apkrova serveryje . Galima užsidėti ką norim ant parašo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 25, 2015 Na aš gal ir už, bet labai silpnas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Šią dieną 2015-01-25 į 15:46, Dolan_Duk rašė: Asmeniškai sakau už, būtų gražiau ir įdomiau lankytis profiliuose. Dėkui už tavo nuomone,tikuosi ji daug ką paveiks. Šią dieną 2015-01-25 į 15:47, Justas_Heittis rašė: Aš už šią idėja, nes tai paįvairintų žaidėjo profilį, galėtų išreikšti kažkokias savo mintis (pvz.: kokią komandą palaiko ar panašiai). Žodžiu - UŽ Dėkui už tavo komentara.aš irgi sutinku su tavo komentaru Šią dieną 2015-01-25 į 15:48, Sabas_Brown rašė: Na nesutinku , daug kas net nenaudotų , bereikalinga apkrova serveryje . Galima užsidėti ką norim ant parašo . Malonu jog atsirado kritikų ,manau papildomos aprovos nesukeltu keletas mb :/,nebent hostas 5eurai Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Temos autoriui draudžiama atsakinėti į kitų forumo narių nuomones, atrašant jiems „Ačiū už gerą nuomonę“ ir panašiai; -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Tai zinoma kad uz nereciau kad sita ideja igyvendintu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai UZ, bet srr uz toki pasdebejima, bet vps visur Sabas_Brown yra apkrovos. Tai geriau vps visa laika tegu buna tas pats per tapi. Neigu kazkas naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už. P.S Sabai tau visalaik visur apkrovos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Visiems kurie sako nebūtų apkrovos . Vos kokia bėda forume , biški lagina , užlūšta tuojaus prasideda verkimai būsenų atnaujinimuose apie visas problemas ? Tikrai ne , apkrovos nėra . Nu nu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 Tikrai už,orginali,apgalvota ideja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Norėjau šitą rašyti. Už. Bet man rodos čia reikės keisti kažką pačiame dizaine. Tai nemanau kad pakeis :/ bet niekada nesakyk niekada Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 27, 2015 Asmeniškai sakau už tikrai šauni idėja už pracerstu šita idėja ! Už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Elektrikas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 27, 2015 Aš tikrai už bet galėtu buti ši Privilegija tik nuo pvz : 500 Aktyvių Pranešimų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimonas_Boss 28 Parašė Sausis 27, 2015 Siūlau padaryti tik tai nuo tam tikro kiekio pranešimo. ~~~~~~~ Žaidėjai ką tik užsiregistravę forume iš tikro nebus "ateities" žaidėjai, o tiesiog ant coverio pridės reklamų, o už reklamas pagr. administracija manau tiktai užbanins, nesivargins su ištrinimais ir t.t., o ištikimi projekto lankytojai, turintys daug pranešimų manau to nedarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Aš ir prieš, sutinku su kažkuriuo žmogumi kuris komentavo niekas nesidėtu nes kiti net nemoka to daryti čia labai daug smegenų reikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bite 45 Parašė Sausis 27, 2015 Gi yra viskas padaryta, galima įsikelti foną. Nustatymuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 3, 2015 Tema rakinama, nes neatitinka reikalavimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose