Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Viskas kas aktualu žinoti naujokui/žaidėjui ir ne tik!?

Ryan_Fushion

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Ryan_Fushion.

 

2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Pagalba naujokams,o gal ir ne tik ?

 

3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Serverio.

 

4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?:

#1 - Serverio apmokymai : Užsiregistravę serveryje jums siūlys serveris vykdyti "Serverio apmokymus" juos vykdant gausite pinigų žiūrint per kiek apmokymą įvykdysite ir gausite atlygi "GOLD" "SILVER" IR "BRONZE". jeigu įvykdai per 15 sekundžių gauni 300 eurų ir tai skaitosi "GOLD ATLYGIS". Jeigu per 30 sekundžių gauni 200 eurų ir tai skaitosi "SILVER ATLYGIS". Jeigu per 60 sekundžių (1 minutę) ir daugiau gauni 100 eurų ir skaitosi "BRONZE ATLYGIS". Baigus apmokymą jūs turite parašyti komandą "/apmokymai" ir paskaityti ką toliau jums reikės daryti. Jeigu reikia platesnės informacijos apie "SERVERIO APMOKYMUS" SPAUSKITE ČIA. MANO NUOMONĖ APIE APMOKYMUS - JUOS VERTA VYKDYTI IR MANAU JIE NĖRA LABAI SUNKŪS IR GAUNI PINIGŲ KURIUOS NAUJOKAMS MANAU NĖRA LENGVA UŽDIRBTI.

KAS TIE APMOKYMAI IR AR JIE YRA BŪTINI ?

Vykdydamas serverio apmokymus žaidėjas yra minimaliai supažindinamas su serveriu ir jo komandomis. Kad žaidėjas galėtu apsiprasti lengviau serveryje. Apmokymai nėra būtini, bet žaidėjas bus pats kaltas, kad pats pasidarys žaidimo pradžią sunkia ir bus sunku prasimušti su pinigais.

 

#2 - Pirmieji pinigai ir kaip juos lengviau uždirbti : Serveryje kaip ir viršuje minėjau yra siūloma vykdyti serverio apmokymus jie nėra ganėtinai sunkūs, bet kas netingi tas įvykdo ir pasidaro lengvesnį žaidimą. Jeigu žaidėjas nori praturtėti ir lengviau praturėti jeigu taip galima pasakyti serveryje. Žaidėjams/Naujokams patariu išsilaikyti teises, kad paskui ateityje nebūtų problemų su policija ir be teisių negalėsite įsidarbinti į serverio darbus. Serveryje yra 4 papildomi neoficialūs darbai, 4 darbai be direktoriaus pakvietimo ir 6 darbai su direktoriaus pakvietimu. Manau kai yra žaidėjas naujokas ir neturi daug kaip sakoma prasimušęs ant patirties taškų, patartina dirbti darbą be direktoriaus pakvietimu pagrindinį darbą "UAB ŠVARINTA" šis darbas reikalauja 0 patirties taškų. Po to eitu medkirčių darbas kuris reikalauja 300 patirties taškų. Visų nevardinsiu serveryje užsiregistravęs žaidėjas galės pats matyti parašęs /darbai komandą. Serveryje norint kažkiek tai praturtėti reikia dirbti Naftos platformoje kuri randasi 1 miestelyje. Naujokams patariame dirbti "GREENSIDE GAMYKLOJE" ten ir žaidėjai gali dirbti norintys užsidirbti pinigų. Dar patariu vykdyti pasiekimus (/pasiekimai) už kuriuos gauti 500 eurų, 50 xp, 20 kreditų. Surinkę 100 kreditų nusipirkti 2000 eurų tiems kuriems trūksta pinigų. Surinkus tam tikrą kiekį patirties taškų patariu eiti į darbą su pakvietimu norint į jį patekti "Tiems kurie nežino" reikia sulaukti atrankos žaidime / forume. Ir būtina išdirbti 7 dienas, kitaip pateksite į nepageidaujamų darbuotojų sąrašą ir jeigu neišsipirksite iš jo negalėsite įsidarbinti į darbą su pakvietimu. Serveryje manau verta susitaupyti iki minimalaus verslo tai yra 30 eurų į minutę. Su laiku išleisti pinigai susigrąžins ir galbūt net padidės, jeigu žmogus nusipirkęs verslo už karto neparduos. Serveryje yra kaip ir minėjau "Naftos platforma" tie kurie nori praturtėti kažkiek būdinga eiti kiek vieną dieną į "Naftos platformą" ir dirbti ten 1 valandą. Atnešęs žmogus tam tikra statinių kiekį praėjus valandai žmogų automatiškai iškelia iš platformos ir gauna tam tikrą atlygį. Serveryje manau vertėtu važinėti su darbinę mašina dažniausiai ir gauti pinigų papildomai į uždarbį ir praverstu vip privilegija, kuri duoda prie gaunamo verslo į minutę dar po +25 eurus į minutę.

 

#3 - COOMING SOON.

 

MODERATORIAMS NERAKINKIT TEMOS, TIK PARAŠYKIT JEIGU NORIT, KAD ŽAIDĖJAI NEKOMENTUOTU AŠ LEIDŽIU, BET NEŽINAU AR LEIS FORUMO MODERATORIAI, NES TEMA BUS PILDOMA.

 

@Ryan_Fushion.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Eimis_Fury  Rokas_Nesu  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.