Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Daugiau nelegalios veiklos

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki. mano manymu, serveryje trūksta nelegalios veiklos, todėl sugalvojau pora idėjų kurios  paįvairintų žaidimą ir žaidėjams atsirastu daugiau veiklos. 

1.  ŠOVINIŲ PARDUOTUVĖ

Siūlau sukurti kurnors greenside miškuose tokia kaip "slapta" šovinių parduotuvę, kurioje žaidėjai galėtų nusipirkti įvairių rūšių šovinių tam tikram ginklui. Pavyzdžiui žmogus turintis AK-47 nuvyktu į šią šovinių parduotuvę ir joje galėtų nusipirkti HE (High explosive) šovinių arba FMJ (Full metal jacket) šovinių šiam ginklui. Kiekvienas šovinys turėtų skirtinga kainą bei skirtingus damage lygius. Šie šoviniai būtų brangesni nei paprasti šoviniai kurie yra dabar serveryje. Bet kad nusipirkti atskirus šovinius tam ginklui prireiktų turėti kažkiek paprastų šovinių, tam kad gaujiniai vis dar galėtų užsidirbti pinigų pardavinėdami ginklus. Manau ši idėja būtų gera nes žaidėjai galėtų šios šovinius panaudot įvairiom paskirtim, pavyzdžiui, juos galėtų gaujiniai naudoti prieš policija nes jie turi šarvus ir juos yra sunkiau nušauti iš didesnio atstumo, bet jiems tai kainuotų daugiau pinigų.  (Ši idėja nėra dar visiškai išvystyta) 

2. Pinigų Furgonas 

Antroji idėja būtų sugražinti pervežėjams Security car ir šią sistemą kur pervežėjams reikia pergabenti pinigus iš verslo į banką kad asmuo galėtų gauti pinigus iš verslo, todėl kad jei ši sistema būtų sugražinta tai galima būtų padaryti taip kad kai security car yra be vairuotoja, pilna pinigų, betkas galėtų pribėgti prie jos ir stengtis ją apvogti. Tarkim viskas veiktu taip kad kai mašina yra be vairuotojo, žmogus pribėgęs prie mašinos paspaustų kokia raidę arba įrašytų kokia komandą ir jam išmestų lentelę ( ar tikrai norite apvogti šį furgoną) Jei žmogus paspaustų JO, jam išmestų tokia kaip ir lentele kaip žvejyboj, ir žmogus turėtu spaudinėti SPACE tam kad išlaužtu spyną. Jei žmogus išlaužtų spyną, jis gautų kažkiek įtarimo lygiu ir gautu kažkokia pinigų sumą. Dar būtų galima padaryti kad security car vairuotojas privalėtu saugoti furgoną kad jis nesprogtu, nes už tai firmai būtų numinusuota tam tikra suma iš fondo. Pervežėjams reikėtų tada daryti kokius konvojus su bendradarbiais arba prašyti policijos pagalbos kad apsaugotų furgoną kad kokie gaujos nariai neužpultų jo. Manau tai būtų gera idėja kuri pridętų daugiau organizuojamų nusikaltimų kuriuos būtų sunkiau policijai išspręst ir panašiai.

3. NARKOTIKAI NAMUOSE

Baldų parduotuvėje yra kanapių "baldas", tai mano pasiųlymas būtų padaryti tokia kaip ir sistemą kur kai žaidėjas pasideda šias kanapes, jam atsiranda tokia kaip ir "produkcija" ir gamintusi narkotikai (kanapės). Reikėtų tada padaryti taip kad reikėtų laukti daug laiko kad pagaminti 1vnt kanapių nes jei jie gaminsis greitai tai serveryje jų bus per daug ir gaujoms nereiks kariauti zonose. Dar viena problema gali būti kad žaidėjai nusipirktų vien lūšnas kanapių auginimui ir prisistatytų daug tų augalų, bet šią problemą galima išspręsti uždėjus limitą, kiek kanapės augalų galima turėti namuose, pavyzdžiui 10. Šita idėja padėtų žaidėjam užsidirbti pinigų nelegaliai, serveryje būtų narkotikai prieinami lengviau ir gaujoms būtų iškur gauti narkotikų jei jie nebeturėtų. 

4. Daugiau narkotikų

Manau kad mums serveryje reikėtų daugiau narkotikų, dviejų ar triejų rušių tai tikrai. Būtų galima padaryti kanapes ir kokainą. Kanapės būtų lengvai gaunamas narkotikas kuris tiesiog atstatytų 20 procentų gyvybių ir jas būtų galima vartoti kas 10 s. Jas būtų galima gauti iš paprastų žaidėjų kaip minėjau trečioje idėjoje arba iš gaujinių. Gaujiniai jas galėtų gauti iš zonų. Dėl kokaino tai manau galima būtų padaryti kokia gamyklą kurioje gaujos nariai kariautu tarpusavyje tam kad perimti kokaino gamyklą. jie galėtų kariauti tarpusavy kokias 45 min ir tas kas laimi laimėtų kokaino gamyklą ir joje galėtų gaminti kokaina. Kokainas būtų geresnis bet ir retesnis narkotikas. jis atstatytų 100 proc gyvybių ir juos būtų galima vartoti kas 10 s bet efektas suvartojus narkotikus būtų ilgesnis nei kanapės. Gaminant kokaina policija galėtų daryti kokį kaip ir reidą, nuvykti į gamyklą ir susprogdinti gamyklos sandelį, o gaujos nariai turėtų jį apsaugoti. Jei policijai pavyktu ir sunaikintu sandelius, gaujos nariam reikėtų laukti kažkiek valandų kad sandeliai susitaisytų ir per šį laiką nesigamintu kokainas ir jie prarastų daug produkcijos. 

 

 

 

 

– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kad atsirastu daugiau veiklos, daugiau nelegalios veiklos žaidėjam, būtų veiklos ir gaujos nariam bei policijai. Jie galėtų pakariauti tarpusavį ir manau būtų visiems linksmiau kai vyksta daugiau veiksmo aplinkui. 

 

Visos idėjos nėra čia 100 procentų išvystytos, čia tik idėjos kurias dar reikia pagerinti ir išvystyti, jei turite kažkokių pasiūlymų, ar patobulinimų mano idėjom rašykite į chatą. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.