Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Lucas_Patriot blog'as [MUZIKA]

Lucas_Patriot

Rekomenduojamas pranešimas

Muzika yra mūsų gyvenimas. Jeigu tu neklausai muzikos, tavo gyvenime kažkas ne taip. Man muzika padeda tam tikrais gyvenimo laikotarpiais, naujas gabalas padeda suprasti savo nuotaiką šiuo metu. Šis blog'as bus nenutrūkstantis. Aptarinėsiu kaip mane gyvenime lydėjo muzika ir tuom to nepabaigsiu, stengsiuosi vis aptarti naujai atrastas savo dainas.


 


Chapter I - Pačios pirmos dainos ant kurių "kibau"


 


Absoliučiai pačios pirmos dainos kurias mėgau buvo išgirstos jau mano galva praradusį savo skonį kanalą - MTV. Buvau absoliutus šio kanalo fanas, žiūrėjau daug to kanalo laidų kaip "Cribs" ar "Pimp my ride". Ir kiekvieną sekmadienį 19h vakaro vis laukdavau savaitės muzikos dešimtuko. Pati pati pirma daina kuri man įstrigo galvoje buvo ši - Alex Gaudino - Destination Unknown. Atsimenu kaip aš jos ieškojau ir vieną dieną paklausiau tėčio ar jis jos nežino. Jis man ją surado, parsiuntė į iMesh... Jau tiek klausiau... ir tiek laiko... Paskui sekė kitos dainos jau išgirstos mano jau minėtame MTV dešimtuke. Pačios įsimintiniausios buvo: Kanye West - Stronger, Rihanna - Umbrella, Lady Gaga - Poker face, Beyoncės dar senesnės tos dainos tada buvo geros, bet jau pavadinimų neatsimenu tai neįkelsiu. Tie kas mano amžiaus gal žinosit. Tai va, atvėriau savo širdį, dabar man atverkit savąją. Ką jūs klausydavot būdami 7-10 metų? Numeskit link'us, pasidalinkit.


 


Chapter II - Pirmas mėgiamiausias atlikėjas, ir sužavėjusi oldschool muzika.


 


Būnant mažam dar kažkaip nestrigdavo vat jau būtent tas atlikėjas, tai jau favorite visam gyvenimui. Ne, man taip tikrai nebuvo. Aš savo mėgiamo atlikėjo ieškau gal net iki šiol... O gal aš tiesiog nenoriu suprasti to, kad aš jį mėgstu. TAIGI... Apdovanojimą Luco Patriot nr.1 atlikėjo laimi... Andrius Mamontovas! Galvojau kurį paminėti ar Mamontovą, ar Mikutavičių, nes iš tiesų man jie abu yra labai super cool. Tiesiog šį kart pasikliaunu širdies balsu. Andriaus Mamontovo dainos mane užkabino pakankamai vėlai. Reikėjo dar šiek tiek suaugti, kad šiek tiek pajausti jo dainas. Bet paskui iš tiesų supratau, kad tai yra puikus atlikėjas. Mėgstamiausios jo dvi dainos man yra: Laužo Šviesa ir Geltona, Žalia, Raudona. Iš naujesnių dabar yra vienas labai geras Luko Grynio remix'as dainos Nieko Panašaus. Kas netingit susiraskit, paklausykit, manau patiks kam veža ant ramios chill muzikos. O grįžtant prie temos pavadinimo prie ko čia ta oldschool? A. Mamontovas mano manymu yra turbūt pats geriausias šiuo atveju bent iš lietuvių gebančių visdar sudominti savo senesnėmis dainomis. Tas pats tinka ir M. Mikutavičiui, ir Egidijui Dragūnui (SEL). Visos absoliučiai be išimties senesnės kartos dainos man labai patinka. Iš užsieniečių paminėsiu man labiausiai įstrigusias dainas: Bon Jovi - It's My Life, Depeche Mode - Enjoy The Silence, Biplan - Labas Rytas, Mika - Relax, Take It Easy, SEL ir A. Mamontovas - Saulės Miestas. Galėčiau vardinti ir vardinti, bet paminėsiu šį kartą tiek.


 


Chapter III - Klubinė DJ muzika.


 


Ši muzika ypač tarp mano bendraamžių dabar labai populiari. Man irgi buvo momentas kai klausydavau vien tik tokias dainas. Aišku, viskas prasidėjo ir užkabino labai banaliai - nuo Avicii. Mano manymu jis nėra labai super DJ, bet sugeba sudominti vat kažkuo savo klausytojus. Jo visai naujas gabalas The Nights man labai patiko, Fade Into Darkness irgi geras. Na, o poto... Išlindo toks youtube kanalas kaip Spinnin' Records. Aš kažkaip užklydau į jį ir paspaudžiau ant pirmos pasitaikiusios dainos. Tai buvo R3hab - This Is How We Party. Man ta daina kažkaip taip patiko, kad nežinau... Paskiau jau aišku užkabino ant R3hab, tai atradau ir kitų jo dainų - Soundwave, Samurai... Oliver Heldens irgi labai labai sužavėjo su dainom - Gecko( ne vien dėl klipo :D ) , Melody. Na, o pats naujausias mano atradimas šioje srityje, tai ne kas kitas, o DJ Jovani! Draugui labai dėkoju, kad parodė man jo remix'ą Rudimental - Baby, paskui Supersonic... Labai garsi daina, manau daug kas girdėjot. Na ir, dabar šviežutėlis naujas Jovanio remix'as Zedd - Find You. Labai gražus klipas, labai gerai skamba ir man tik širdį glosto girdėti šį LIETUVIO darbą. Ačiū, Jonai! Ir kas norite išgirsti porą mane dabar vežančių spaudžiam čia ir čia 


 


Chapter IV - Eurovizinės dainos?!?


 


Nežinau kodėl, bet Eurovizijoje atrandu vis naujų gerų dainų. Dauguma žmonių peikia, kad Eurovizija nebėra muzikinis, o panašėja į politinį konkursą, bet man muzikine prasme yra tikrai didelė euforija girdėti tas dainas. Pirmąją savo euroviziją mačiau kai laimėjo Lordi su daina Hard Rock Hallelujah. Toje Eurovizijoje beja ir LT United grojo. Aišku patiko man ir lietuvių pasirodymas, bet Lordi kažkaip tuo metu labiau sužavėjo. Jau grynai stebėti visą eurovizijos procesą pradėjau nuo tada kai ją laimėjo Alexandras Rybakas. Jo daina gan gerai žinoma Fairytale. Po jo dainos atradau Eurovizijoje tikrai neblogų dainų kurių paklausau dar ir iki šiol. Didžiausiu perlu man bent jau buvo būtent praėjusi Eurovizija. Tiek daug gerų dainų ir visos kažkuo sužavėjo. Labiausiai įstrigo: Aminata - Love Injected (Latvių), Lois Nottet - Rhythm Inside (Belgų), Polina Gagarina - Million Voices (Rusų). Aišku beabejo patiko ir lietuvių pasirodymas, bet ką padarysi, kad nepavyko užimti aukštesnės vietos. Iš kitų Eurovizijų sakyčiau įstrigo vat tik po keletą gerų dainų. Ir čia manau paminėsiu, kad Eurovizijoj nesvietiškai visada palaikau lietuvius. Kad ir kokia daina bebūtų, kad ir kokios aplinkybės, vistiek stengiuos palaikyti savo gimtąją šalį. Labiausiai patikusios lietuvių dainos man buvo dvi: Andriaus Pojavio - Something ir Monikos ir Vaido - This Time. Visada žavėjausi švedų darbu Eurovizijoje. Visada investicija būdavo didžiulė ir prašau ir rezultatas. Loreen ir Mansas sugebėjo laimėti. Ypač džiugu dėl Loreen, nes sukūrė dvi super dainas Euphoria ir We Got The Power. Bet visgi didžiausias mano atrastas perliukas Eurovizijoje išvis tų metų Eurovizijoje nei laimėjo nei ką. Buvo gan aukštai, bet sakyčiau tikrai perdaug nuvertinta daina. Jos atlikėjai A Friend In London, o pavadinimas - New Tomorrow. O čia link'as į šią nuostabią dainą, paklausom! O dabar jums klausimas, kas jums labiausiai išsiskyrė iš Eurovizijų? Papasakokit.


 


Chapter V - Grupė SEL.(bet tai kaip tau mano naktyzz)


 


Ši grupė nesuprantu dėl ko yra Lietuvoje išjuokiama. Nors SEL surenka į arenas daugiausiai žmonių ir jų muzika išties yra unikali. Kalbant apie SEL visada pirma iškyla Egis (Egidijus Dragūnas). Aišku su juo yra daug parodijų padarytų ir neslėpsiu man jos labai juokingos, bet šiaip Egis yra labai išsilavinęs asmuo ir toks koks jis mums pateikiamas iš tikrųjų nėra. Tiesiog jis yra labai impulsyvus ir matydamas neteisybę netyli. Esu matęs keletą interviu su juo ir patiko kaip jis galvoja. Būtų išvis ledas jei pakviestų į "Kitokius pasikalbėjimus", bet abejoju ar jis ten eitų dėl Justino Jankevičiaus :D SEL muzikos yra labai daug, bet pagrinde, tai yra tiesiog chill muzika. Labai patinka, kad SEL savo dainas atlieka su kitais atlikėjais kaip Monika Liu ar Camille. Labai patiko abudu gabalai su šiomis atlikėjomis. Vadinasi "Ne Vakar" ir "Neduok Man Jokio Šanso". Na, o man labai patiko visgi jo tos senesnės dainos. Tokios kaip " Parašyk Man Laišką Iš Paryžiaus" ar "Saulės Miestas" Ir šiaip saulės miestas man jokio skirtumo ar ten Mamontovo ar SEL, jų abiejų mix'as labai gerai skamba. O iš naujesnių tai patiko labai "Kam tu Meldies" ir "Užmerkiu Akis". Tiek tos SEL muzikos, galbūt šiai auditorijai nelabai patinka SEL, bet whatevah.


 


Chapter VI - Eminem.


 


Labai keista netgi rašyti apie reperį, nes pagrinde repo visiškai nemėgstu, bet Eminem'as visgi kažkuo užkabino. Jo tos dainos labai tokios piktos ir kupinos energijos. O kartais gali ir pozityvo gero užsikrauti kaip dainoje Without Me arba The Real Slim Shady. Bet labiausiai man bent jau patikusi Eminem daina yra Lose Yourself. Labai gerai pamokanti daina jeigu bent kiek įsiklausai į ją. Ko galėčiau iš jos palinkėti jums - kad ir kas benutiktų gyvenimas yra tik vienas ir antro šanso nebebus, naudokitės viskuo, patirkite visko. Na, o iš tų naujesnių tai taip jau meh Eminem'as... Not Afraid dar visai neblogas buvo gabaliukas, bet kai išleido su Rihanna gabalą Love the way you lie nelabai jau patiko, ne Eminemo stilius tiesiog. Bet visos tos senosios dainos tikrai skamba gerai.


 


Chapter VII - Popsuha... Really, Lucai?


Redaguota Lucas_Patriot

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš irgi Destination klausydavau dažnai, mano brolis dažnai klausydavo Android porn (Kraddy), poto eidavo Benny Benassi - Safisfaction (jeigu gerai parašiau :lol: ), poto dar atsimenu šitą - https://www.youtube.com/watch?v=hjlBMl6f3hU, kai veždavo :D

Satisfaction beat'as iki šiol fūlės stadionuose šnioja :D Zajebys atrodo.

 

Prieš 5-10 kapodavau su Linkin Park, dar iki dabar pamenu :D. Dabar tapau visas clubberis tapau, pvz.: 

Man dar mažam škėtui būnant irgi Linkin Park patiko, kažkaip užveždavo, bet paskiau kažkaip labiau Depeche Mode patikti pradėjo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Greičiau tu blogą apie futbolą rašyk, vienintelė tema apie kurią su manim diskutuot galima.

 

 

 

 

Avicii. Mano manymu jis nėra labai super DJ, bet sugeba sudominti vat kažkuo savo klausytojus.

Senas Avicii geresnis nei naujas, tie visi Levels/ I could be the one yra geresni nei tas sumautas popsinis Avicii. Vieninteliai DJ, kurie blizga vien dėl savo muzikos - Martin Garrix, Oliver Heldens ir Hardwell.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Greičiau tu blogą apie futbolą rašyk, vienintelė tema apie kurią su manim diskutuot galima.

Va pritariu sita taip pat tema sudomino bet idomiau apie futbola.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man pačiam šiuo metu labiausiai patinka instrumentiniai kūriniai ar jų remixai (instrumentai tokie kaip akustinė gitara, pieninas, smuikas).

 

Mano nuomone muzika žiauriai suprastėjo nuo ~2010 metų, 2009/10 metais buvo sukurtos geriausios popso dainos iš 21 amžiaus, kaip pavyzdį galiu duoti Lady Gagą, Black eyed peas ir t.t  ( https://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA ) , o dabar popsas iš viso skamba prastai, jau nekalbu apie roką/repą kuris šiuo metu taip nuvertėjo, kad net skamba taip pat kaip popsas, daug beato, o žodžiai į pievas...  Nežinau kodėl aš taip manau, galbūt todėl, kad tuo metu man buvo kol kas  geriausias gyvenimo laikotarpis. Nežinau kaip kitiem, bet čia yra mano nuomonė.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Blogas yra nebeaktyvus, o blogo autorius nebežaidžia šiame serveryje, tad blogą rakinu. Norėdamas tęsti blogą, autorius gali susisiekti su manimi forume, asmenine žinute.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.