Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas - Lažybų punktas

Ignas_Style

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Style


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yra susijęs su lažybų punktais, serveryje būtų biuras(lažybų punktas) kuriame būtų galima statyti pinigus už dabar vykstančias lažybas(komandas), lažybas galėtų sukurti administratoriai.


Veikimo principas: Vyksta krepšinio rungtynės, administratorius sukuria naują "lažyba" ir visiems serverio žaidėjams būna praneštą "Lažybų punktas: Galimi nauji statymai lažybom 'Vilniaus Lietuvos rytas' Prieš 'Kauno Žalgirį'. Ir žaidėjas atvykę į lažybų punktą galėtų užlipę ant pickup statyti už kažkurią komandą, komandos turėtų savaime suprantamą koeficientą nuo kurio priklausytų žaidėjo laimėjimo, pralaimėjimo suma, lažybas pabaigti turėtų administratorius kuris sukūrė lažybas, t.y įvedus komandą /lažybos (ar kažką panašaus) jis galėtų pasirinkti 'pabaigti sukurtas lažybas' tada išmestų dabartines lažybas (visas) ir žaliu tekstu pažymėtų administratoriaus kuris veda komandą sukurtas lažybas, jis paspaudęs ant tos lažybos galėtų pasirinkti nugalėjusią komandą ir paskelbtų visiems serverio žaidėjams "Lažybų punktas: Lažybos 'Vilniaus Lietuvos rytas' prieš 'Kauno Žalgirį' baigtos, nugalėjo 'Kauno Žalgiris' Koeficientu 2.32:1.25" ir visiems žaidėjams duotų pinigų (tiem kurie statė), tarkim statymoSuma+(tavoKomandosStatymai / visųKomandųStatymai).


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daugiau veiklos su pinigais, daugiau 'varkių'


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau daug scripto, bet jei padarytų būtų šaunu. Už. Tikrai reikia daugiau veiklos neskaitant darbo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nėra sunku tokia sistema suskriptinti. O ir be to ne tik, kad žmonė sišloštu, bet manau ir daugelis praloštu pinigų. Azartas žaidimer smagus dalykas, gyvenime rizikingas. Aš už

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.