AiridasKent 1 Parašė Liepa 6, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Airidas_Ktg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: aš manau kad galėtumėte suscriptinti gerą komandą - Vip Teleport Pvz : /vt1 /vt2 /vt3 /vt4 visusose 4miesteliuose • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: kad nereikėtu jaskoti tū buceliu ri praleisti 30sekundžiū kad nusitelepotuotum į kitą būdele,tai spreskit • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Liepa 6, 2015 Jau gali man rodos eiti ten iš kur atėjęs, kur yra tavo tokios nesamonės "/vt1 /vt2 /vt3 /vt4". Iš greenside'o tokių nesamonių tikrai nereikia daryti. Kokiu tikslu tada serveryje taksistai? Esi žmogus kuris visko nori ant lėkštutės. c'mon. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Liepa 6, 2015 prieš visiem žinomas scriptas + yra 5 Miesteliai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 6, 2015 Per daug palengvins žaidimą prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zilvinas_Superman 2 Parašė Liepa 6, 2015 Prieš eik ten iš kur atėjės ... nesulies nesąmonės ... bus per lengva Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Haccy 1 Parašė Liepa 6, 2015 Jau gali man rodos eiti ten iš kur atėjęs, kur yra tavo tokios nesamonės "/vt1 /vt2 /vt3 /vt4". Iš greenside'o tokių nesamonių tikrai nereikia daryti. Kokiu tikslu tada serveryje taksistai? Esi žmogus kuris visko nori ant lėkštutės. c'mon. O tai jeigu buni kokiam Sf mieste ir lauki 10min kol atvaziuosi ir dar kokia suma sumoki.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Liepa 6, 2015 Taigi visų pirma esi totalus beraštis nieko nesupratau ką čia norėjai pasakyti, antra čia tau ne koks Rižynas tam yra taksistai ar vip stotelės taigi nebus įdomu jai padarytų kažką kaip tu čia sakai vt1 vt2 vt3 vt4 ir trečia yra 5 miesteliai. Aš prieš tai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Liepa 6, 2015 O tai jeigu buni kokiam Sf mieste ir lauki 10min kol atvaziuosi ir dar kokia suma sumoki.. Visa Tai yra žaidimo dalis. Didelis prieš pasiūlymui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Liepa 6, 2015 Nenorėk, kad visi serveriai būtų vienodi... Prieš, tos stotelės prideda serveriui unikalumo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 14, 2015 Jeigu nori kažkur keliauti - nusipirk VIP ir keliauk autobusu. O mašinos teleportuotis negali. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose