Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Įvairūs pasiūlymai

Ezequiel_Rosenthal

Rekomenduojamas pranešimas

Spoiler

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Cesar_Salvatore
Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioj
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paaiškinta prie pasiūlymo.

Namų sistema - turbūt daugeliui žinoma, kad projekte turėti namą nėra tikslo. Taip, gali įkurti savo interjerą, kaip tik nori, bet kas iš to, kai visas pagrindinis veiksmas vyksta lauke ? Taigi siūlau įdėti tokį dalyką, kaip namų gydymas. Žaidėjas turintis namą, gali sau pasiskirti namų gydymą ligoninės interjere už tai sumokėjęs vienkartinę išmoką pvz.: savaitės periodui. Kai žaidėjas mirtų jis atsirastų ne ligoninėje, o savo būste. Kuom tai būtų naudinga ? Norint pasiimti transportą nuo namų, apsisaugoti nuo policijos, būti arčiau kažkokio tai objekto, tai padėtų gaujoms taktiškai ir t.t. Be to be abejo kiltų namų, būtų ir treilerių kainos.

  •  Padaryti, kad žaidėjas galėtų atsistatyti savo transporto priemonę prie namo. Yra toks dalykas, kaip atstatymas prie salono, bet atstatyti prie namo, kai pats turi namų gydymą būtų daug naudingiau.

Kratos - suteikti policijai galimybę įsilaužti į kito žaidėjo namus, kai jis ten slapstosi. Procesas vyktų taip : reiktų mažiausiai 3 policijos pareigūnų prie namo durų. Vienam pareigūnui prie durų parašius komandą /krata darbo racijoje rodytų pranešimą "Cesar_Salvatore nori atlikti kratą Minde_Information name 1/3", parašius kitam " Salvatore_Cesar nori atlikti kratą Minde_Information name 2/3 ir taip kol susirinks visi 3. Padarius tai būtų maždaug 70% tikimybė, kad įsilaužimas pavyks. Per 5 minutes neparašius /krata 3 policininkams krata nutrūktų ir bandyti dar kartą būtų galima po tam tikro laiko. Sėkmingai įsilaužus parodytų tekstą "Sėkmingai patekote į nusikaltėlio namus" arba "Patekti į nusikaltėlio namus nepavyko".

Tūpinėjimas - siūlau padaryti tokį pat AC, kaip ir prieš CBUG. Jeigu norėjote, kad visi būtų lygus ir išėmėt CBUG, tai tą patį reiktų padaryti ir su tūpinėjimu. Vieni tai moka, kiti ne ir gaunasi pranašumas  :). Manau padarius AC visi būtų lygus ir veiksmas būtų įdomesnis, kai šaudoma paprastai.

Liemenės - išimti arba sumažinti policijos liemenių procentą, nes išėmus CBUG gaujos nariui tiesiog neįmanoma nušauti teisėsaugininko. Manau atsirastų lygybė, kai PD liktų be liemenių arba sumažinus iki 20%.

 

Redaguota Cesar

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.