Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Paulius_Ltugta

Paulius_Ltugta

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Ltugta

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prisijungiau čia šiek tiek daugiau, nei prieš savaitę, sužinojęs apie šią anketa iškart puoliau pildyti. :)

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5-4 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš savo draugų .

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šiame serveryje yra daug įdomiau, daugiau veiklos, nėra rutinos ir nuobodumo palyginus tą, kuriame žaidžiau. :D

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Taip įvykdžiau, suprasti nebuvo sunku, o vykdyti jas ir gauti už tai pinigu buvo malonumas !

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kaip ir sakiau, kadangi nežinau iškart apie šią anketą teko dirbti visus darbus be pakvietimo, įdomiausias darbas buvo picerininkuose, pelningiausias ūkininkuose, o nuobodžiausias valytojuose.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip. 

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip. :(

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Dviračių užtenka, bet automobilių galėtų būti šiek tiek daugiau. :)

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dažnai naudoju /padmins komandą jei kažko nesuprantu ar nežinau,  gaunu atsakymus ir jie būna tikrai naudingi !

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Tai priklausydavo nuo darbuotojų skaičiaus, kai jis yra normalus visi sureaguodavo greitai ir efektyviai.  

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos yra pakankamai, jeigu ir kas užkliūdavo visada padėdavo /padmins komanda. :)

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, kad visiškai nieko, nes naujokams yra viskas puikiai ''patiekiama'', nėra jokių nesusipratimų, bent man buvo labai lengva ir smagu priprasti ! :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.