Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Siūlau narkotikų lokacijas

Povis_Sampx

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Povis_Sampx
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi žinau, kad dabar visi sakys jog ši sistemą vogiama iš GTA5 RP tačiau samp projektuose tokį dalyką rast sunku, arba su labai nuvalkiotom sistemom Tai siūlau padaryti, narkotinių medžiagų lokacijas. Viskas atrodytų taip, kiekvieną dieną po 1kartą. Ten tam tikram laikui atsirastų narkotinių medžiagų lokaciją. Padaryti galima būtų taip, kad po visą žemėlapį būtų keletą lokacijų, ir kiekvieną dieną jos atsirastų skirtingose vietose. Būtų taip, jog atėjus tai valandai būtų paskelbta jog priaugo narkotinių medžiagų. Ir žadiėjai galėtų vykti jų ieškoti. Taip pat žaidėjas per vieną d galėtų pririnkt tik tam tikrą kiekį įvairių narkotinių medžiagų pvz (200-400g.) Ir policijos pareigūnas nebūtų galima privažiuoti prie tos lokacijos. Kokia iš to nauda? Pareigūnai kažkur netoliese galėtų tykoti ir bandyti sugauti žaidėjus su narkotinėmis medžiagomis. Bet dabar jums kyla klausimas, jie atvyke su tr priemonėmis susidėtų į mašiną ir pareigūnai nerastų. Tam yra dar viena idėją. Pririnkus narkotinių medžiagų į tr priemonę jų įsidėti neleistų keletą minučių tarkim kokias 5. Tada per tą laiką pareigūnai turėtų šansų susemti narkotikų turinčius piliečius. Ir dar vienas dalykas tarkim ta lokaciją būtų tik kokią 1h ir tada narkotikai pradingsta. Tada serverio žaidėją juos galėtų pardavinėti kitiems žaidėjams, arba gaujos nariams. O policininkams būtų papildoma veikla per dieną po 1h gaudyti narkotikų turinčius piliečius. Ir dar vienas dalykas norint rinkti narkotines medžiagas ten už kokią 20k reikėtų pirkti skynimo įrankius kuriuos turėtumėte visam laikui. Ir kad narkotikus skint būtų galia nuo kokių 30k xp. Tada naujokai nesikurtų daug acc ir neitų skinti ir vis daugiau gauti narkotikų. Šią sistemą manau tikrai galima būtų tobulinti plėsti ir t.t Žinau, kad daugelis nesutiks, nes sakys jog Gaujiniai turi narkotikų ir t.t Bet manau jog tikrai serverį atsirastų šokia tokia įvairovė. :))
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na manau serveryje atsirastų šokia tokia įvairovė, papildoma veikla serverio piliečiams ar gaujos nariams.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -

Redaguota Gruzinas_Tortilla
Pakoreguotas temos pavadinimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

                       Neblogas pasiūlymas, man pačiam ši idėja patinka.

                           ShowyJudiciousEmu-small.gif

                                                                                 »  "Midnight Taxi" Firmos darbuotojas nuo 2019-10-13. «

Redaguota Bam_Bam

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.