Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7]Pora pasiūlymų serveriui

Tommy_Gallardo

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Denas_Bmw
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taigi siulau, kad pinjatos forma nebūtų vislaik karve, kad kas kart pinjata turėtu kita forma pvz: viena kart mašina ar  motociklas ar pnš ir kaskart duodu laimet vis kitokius prizus o ne po 5k kaskart. Viena kart patirties tašku kita kart pinigu ar kreditu ir kaskart vis skirtingas patirties tašku, pinigu, kreditu sumas :). Kad atsirastu daugiau skirtingu vietu kur jos gali atsirasti, nes vislak tuos pačios vietos irgi jau pabodo žmonėms nors būtų ko veikt pajieškant pinjatos :). Nes jau atsibodo, kad pinjata yra vislaik karve ir  kad prizai kas laimėjo 5k euru gaun o kiti po 750euru. 

2. Kad iš teisėsaugos išimtu smoke grande, nes jos visiškai nereikalingos tik užima vieta.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Redaguota Tommy_Gallardo
Pridėjau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na karvės į kitokį gyvuną pakeisti neitų, nes sampe nėra šių gyvunų kaip objektų. O šiaip pinjata tiesiog paįvairinti žaidimo rutina  o ne tam, kad gauti kreditų, XP ir t.t.  Užtenka gauti dalykų už kuriuos turime mokėti realius pinigus ir per metų šventes.

Prieš

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiškai nesutinku dėl kreditų gavimo, nes prasidėtu ( bug'inimai, boost'inimai ) statistikų ir t.t. O kam reikia vėl eilinį kartą, kad nukentėtu daug žmonių ir pakartotina sesija būtų užblokavimų didelis skaičius ? Visai tavo idėja neapgalvota, svarbu pasiūlyti. Žinoma dėl objekto pozicijos sutinku, kad jos kas kart keistųsis ir būtų kitos koordinatės. Bet taip daugiau nieko gero, tas pats ir su XP ar Pinigų gavimais kaip pradžioje teigiau dėl kreditų. Nenorėkit visko gauti nemokamai, tam yra šventės ar kiti džiaugsmingi momentai ar pasiekimai kada tu arba apskritai kiti žaidėjai gali gauti papildomai prie savo vartotojo prisidėti ką mes gauname iš prižiūrėtojų ar serverio savininkų ir galime džiaugtis tais kreditais. O jei nori gauti ir turėti visko žymiai daug daugiau tada pirk. Parašiau išsąmę nuomonę apie tavo pasiūlymą o daugiau spręsk pats ir priimk sprendimą ar tai tikrai reikalinga. Tad 50 / 50. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.