Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Liepa 22, 2015 Sveiki GreenSide.lt žaidėjai šiandien sukuria toki paprasta video tai yra vaizdinė pamoką norėčiau padėkoti Ryčiui, Mariui,Lukui bei Everiui už pagalba taigi vertinkit mano filmuka ir laukit kitų(geresniu) mano darbu Lukas Front The_Fisheris Ugnius_Irving 31 kiti 34 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 22, 2015 Omg, man labai patiko Tikrai geras video, šaunuolis! O tas čyteris irgi neprastas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Liepa 22, 2015 Va čia tai video , svarbiausia aš ten dalyvauju , Gruzinas pasaka bučiuoju tau rankas ir spaudžiu tą gražų mygtuką žalę sėkmės su kitais darbais. Ever_Never Deleted 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 22, 2015 Turbūt viena iš solidžiausių pamokų kurios yra šiame forume spaudžiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Focus 45 Parašė Liepa 22, 2015 Labai įdomus filmukas.Buvo smagu jį žiūrėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Liepa 22, 2015 Šaunuolis, seni. Malonu tave matyti šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Markelo 3 Parašė Liepa 22, 2015 "Everio žmonėms" Šauni pamoka ir įgarsinimas šaunus ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Марихуана 110 Parašė Liepa 22, 2015 Labai geras video Pravers naujokams ir ne tik .1:12 marko su jetpacku praskrido Laikas pareina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Liepa 22, 2015 Labai įdomus filmukas į kadrą patekau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 22, 2015 Visuose epizouose gali pamatyti marko tai su jetpacku praskrenda arba su monsteriu vazžiuoja 4:10 matosi kaip čiuvelis čytina :DD Gintaras_Zagnum� Marko_Escobar Ticky_Swerry 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Liepa 22, 2015 Gruzinai, jaučiasi, kad po pertraukos, tačiau įsivažiuosi, spaudžiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Liepa 22, 2015 Pirmą kartą įgarsinau, nežinau ar gerai gavosi Kaip gavosi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Liepa 22, 2015 Pirmą kartą įgarsinau, nežinau ar gerai gavosi Kaip gavosi? Pagal mane tai labai gerai bet jeigu dar to garso tokio nereikalingo nebūtų cipimo būtų vapše liuks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Liepa 22, 2015 Gera pamoka, labai pravers naujokams! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 22, 2015 Gruzi, darbas osum. Negaliu iki dabar atsigrožėti, teks panaudot naujokams/draugams tik atvykstantiems į gs. ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Liepa 22, 2015 (redaguota) Puiku bet ar kas tikrai žiūrės ? Čia tavo balsas taip pasikeitęs ? už pastangas čia juk lučo balselis a.k.a bulviu maisas Redaguota Liepa 22, 2015 Sabas_Brown Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Liepa 22, 2015 Puiku bet ar kas tikrai žiūrės ? Čia tavo balsas taip pasikeitęs ? už pastangas Čia *cenzūra* kalbėjo, o ne Gruzinas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Tikrai puiki pamoką naujokams bei kątik į serveryje atėjusiems žaidėjams - sėkmės tau nesustok kurti šių puikių video ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hanzer_Panzer 1 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Tikrai geras filmavimo etapas man patiko visa šitas reikalas o dar tas balsas labiausiai gludo prie to pačio filmuko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose