Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 26, 2015 Sveiki visi, taigi atidarau aš savo garažą į kurį bus keliami mano darbai, bus papildoma galbūt ne kiekvieną dieną, bet stengsiuosi kuo dažniau papildyti. ;] Šiuo metu dar priklausau ir Lowd Crew ir esu vienas iš šios mašinų mylėtojų grupės savininkas. Taigi ir pora foto tuo pačiu kad pažiūrėtumėte kaip atrodo mano darytos modifikacijos. ;] Bmw / Black develis, vienas iš labiausiai išdirbtų modų :3 S14 Darytas tik 3D modelis, o dabar dirbama ties bodykit'u kuris yra kuriamas ;] Ir pabaigai Black Develio renderis :3 See yah ;] Rick_Luttazzi Ignas Bandito Ali_Pacino 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Nelabai patiko,tačiau tai yra gerai,yra kur tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Sausis 26, 2015 Nelabai patiko,tačiau tai yra gerai,yra kur tobulėti. Gerai nereikia čia freepostinti. Modifikacijos visos yra gražios, ir jau ilga laiką tavo modifikacijas kai kurias naudoju. Šaunuolis, kad atejei čia žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 26, 2015 Kai kurie BMW'ai tikrai gražūs, tik galėtum nedėt ant senesnių didelių lietnykų, geriau dėt mažesnius bbs'us, kad padangos gražiai užsimautų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Sausis 26, 2015 Kai kurie BMW'ai tikrai gražūs, tik galėtum nedėt ant senesnių didelių lietnykų, geriau dėt mažesnius bbs'us, kad padangos gražiai užsimautų. Specialiai taip daroma. Duok pitaką, nes pats atimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Gerai nereikia čia freepostinti. Modifikacijos visos yra gražios, ir jau ilga laiką tavo modifikacijas kai kurias naudoju. Šaunuolis, kad atejei čia žaisti. Pričiom čias tas freepost? pasakiau savo nuomonę,nepatiko ratai šitų mašinų,ir šeip visos kitos smulkmenos.5 gal šiektiek krito į akį ir tiek.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 26, 2015 Nelabai patiko,tačiau tai yra gerai,yra kur tobulėti. Kiekvieno žmogaus skirtingas skonis :] Gerai nereikia čia freepostinti. Modifikacijos visos yra gražios, ir jau ilga laiką tavo modifikacijas kai kurias naudoju. Šaunuolis, kad atejei čia žaisti. Dėkui. Kai kurie BMW'ai tikrai gražūs, tik galėtum nedėt ant senesnių didelių lietnykų, geriau dėt mažesnius bbs'us, kad padangos gražiai užsimautų. Pasikartosiu Kiekvienam žmogui patinka daryti vis kažką naujo vis kažka išskirtinesnio, tai kodėl nepabandžius naujovių? :] Specialiai taip daroma. Duok pitaką, nes pats atimsiu. ++, Negausi ;[ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 26, 2015 Kiekvieno žmogaus skirtingas skonis :] Dėkui. Pasikartosiu Kiekvienam žmogui patinka daryti vis kažką naujo vis kažka išskirtinesnio, tai kodėl nepabandžius naujovių? :] ++, Negausi ;[ Na gerai, atsiprašau dėde, jus čia kuriat ne aš ;c. Bet keep it up, vistiek smagu, kad ne drakonus gamina x) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 26, 2015 Labiausiai tai patiko 3 ir 4 BMW, o kitos modifikacijos tokios normalios, sėkmės tau kituose darbuose !. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 26, 2015 Nusprendžiau pasidalinti Bmw e36 ir Vw Bora, aš jų nedariau, juos darė Free, bet kadangi juos radau ir vistiek jie yra paplatinti, tai kodėl nepasidalinus su jumis ;] Smagaus naudojimo.. Untitled-1 http://www48.zippyshare.com/v/0OxHM1yi/file.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Ten kur visai juodas BMW , tai negražiai atrodo , visas juodas tikrai nekas , bent lempas kitokias galėjai . Ta Skoda irgi ratai netiko Atsisiuntimai bus ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 26, 2015 Ten kur visai juodas BMW , tai negražiai atrodo , visas juodas tikrai nekas , bent lempas kitokias galėjai . Ta Skoda irgi ratai netiko Atsisiuntimai bus ? What? O.o Škoda? wtf men? susipykai gal su mašinų pavadinimais? Kai kurių modelių bus :] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 26, 2015 O mėlynas žmogutis iš lt3d Sveikas Mod'ai tavo gražus ir tu tai žinai,aš kawaii. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) noriu antro Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 26, 2015 Wow patiko sekmės taip ir toliau sužavėjai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 27, 2015 Ant kaikurių, ratai lievai atrodo. O kiti tai gražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidinis_Litcas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Visai nieko, man patiko. Turiu klausismėlį, per kur kuri tarkim mašina ? Norėčiau čj pradėti ir aš ant bajerio ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 27, 2015 O mėlynas žmogutis iš lt3d Sveikas Mod'ai tavo gražus ir tu tai žinai,aš kawaii. Sveikas. Dėkui Wow patiko sekmės taip ir toliau sužavėjai.. Dėkui Ant kaikurių, ratai lievai atrodo. O kiti tai gražiai. Dėkui Visai nieko, man patiko. Turiu klausismėlį, per kur kuri tarkim mašina ? Norėčiau čj pradėti ir aš ant bajerio ačiū Dėkui, Jei nori pradėti tau prireiktu zModeler 2.2.x ir txdworkshop'o pilnai šių dviejų programų tau turėtų užtekti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 1,3 patiko kitos nelabai, sekmės toliau gal pasidalinsi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Sausis 27, 2015 Gražu labai spaudžiu patinka! labiausiai patiko bmw. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 27, 2015 1,3 patiko kitos nelabai, sekmės toliau gal pasidalinsi? Dabar ne, vėliau galbūt bus ikelta pardavimui už serverio pinigus ar laikus ;] Gražu labai spaudžiu patinka! labiausiai patiko bmw. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 27, 2015 Loši serve ar šiaip užsireginai frm? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 27, 2015 E34,E39 ir SIERRA gražiausios! Galbūt nelabai žiūrisi mėlyna juosta ant E39 lango nuo saulės, bet šiaip labai gražios modifikacijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Sausis 27, 2015 Loši serve ar šiaip užsireginai frm? Galvoju, gal ir pradėsiu, bet kolkas taij nelošiu E34,E39 ir SIERRA gražiausios! Galbūt nelabai žiūrisi mėlyna juosta ant E39 lango nuo saulės, bet šiaip labai gražios modifikacijos. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Sausis 27, 2015 Pasiimsiu kokiu 1 aciu kelk dar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose