Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.4.1] Naujas serverio darbas ir šioks toks pakeitimas.

Dwayne Bond

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Bond


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1 įdėja. Sveiki, mano įdėja yra labai įdomi, ir jos išpildymas būtų labai svarbi ir gera nauda serveriui. Pastebėjau, kad serveryje nėra labai daug darbų, o tai išties nėra labai gerai, yra greitai pereinami visi darbai. Tad siūlau į serverį įkelti naujajį darbą Radistai. Radistas - Tai žmonės, kurie dalyvauja eteryje vesdami įvairias rubrikas, dalindami prizus, linksmindami serverio bendruomene ir garantuodami geros nuotaikos užtaisą tiek naujokams, tiek senbuviams. Nors šis darbas atrodo gan paprastas, išmanyti ji reikia. Juk ne kiekvienas sugeba greitai ir taisyklingai rašyti, buti komunikabilus, išsisukti bet kokioje situacijoje. Radistų komandos galėtų būti kažkas panašaus į šitą ; /rad -  rašo eteryje (mato visi); /eteris - Įeini/Išeini iš eterio. ; /prizas - įteikia prizą pašnekovui, ir daug daugiau komandų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)Transporto priemones galėtų būti ; 00d66bbc87799c95f2b19f18d8b0c491713.jpg 02f0cba0c2b8a5a77809b059fbf14349603.jpg


Skinas :]0b4cbbb3fc8abd0a06b53209af92c6d6320.pnga42049e6cc7dbec4b4be04457d0644ca276.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

tam yra skelbimai, aplamai radistų darbas yra nuobodus ir daugumoje serverių mirštantis, tokių durnų darbų nereikia, radistam nesugalvosi jokios unikalios sistemos ir jis būtų neįdomus. Geriau turėti 10 gerų nei 100 blogų darbų serveryje. Svarbu ne kiekybėj, o kokybėj.

 

 

dėl darbo patirties manau ir dabar gerai, taigi abu prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau nauji darbai manau paruošti, radistai, kad ir geras darbas, tačiau daug susidomėjusių nebus, todėl visgi esu prieš, geriau padarytų įdomesnį darbą. (+ ir visuose projektuose šio darbo prikišta).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš.Kam daryti tą patį ką daro kiti servai?Nereikia niekam tų radistų,geriau ideti vieną ,bet gerą darbą ,negu dešimt šūdinų darbų.+kaip tie radijos darbuotojai linksmins žaidėjus?Niekaip.Todėl manau ši įdėja yra bloga,kopinta nuo kitų servų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja nebus įgyvendinta, nes mūsų dabartiniai darbai be pakvietimų yra įdomesni nei kitų serveriu radistų darbai su pakvietimais, šiuo atveju "radistai".

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.