Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Frank_Riino prašo paramos

Frank_Riino

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Riino
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2021-04-03
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Su pertraukom 6 metai.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Sužinojau apie jį tuo metu kai jis tik atsidarė žaisdamas kitame projekte, tačiau mano akies nepatraukė ir dabar po ilgos SAMP pertraukos, kuomey pradėjau vėl žaisti pamaniau, jog reikia užsukti ir pažiūrėti kas gero.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Palikau seną projektą jau seniai, gal prieš 3 metus, bet dėl asmeninių priežasčių, pabodo tiesiog sėdėt kiauras dienas prie kompo. O dabar kai nusprendžiau vėl žaisti, kažkaip tas senas projektas nebetraukia, tos pačios pasenę sistemos ir pnš.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Informacija labai elementari, suprastų, bet kas.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus darbus be pakvietimo. Aš toks žmogus kurį labai greitai paveikia rutina ir monotonija, todėl man visi šie darbai nuobodūs, tačiau lyginant su kitais projektais, sistemos labai unikalios ir įdomios.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Ne.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, dar nelabai prisimenu kur kas yra.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakanka, tik dar siūlyčiau kiekvienoje darbovietėje pridėt aparatą kur būtų galima atsigerti, pvž: kaip turi mechanikai.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Darbų su pakvietimais darbuotojai greitai reaguoja į iškvietimus.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas aišku.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau nereikia keisti nieko, kas norės - tas žais. Pradžia labai įtraukianti ir įdomi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

[ + ] Parama buvo sėkmingai suteikta, linkime smagaus žaidimo!
Gavote:

  • 3,500 žaidimo valiutos;
  • 500 žaidimo patirties;
  • 1 lygio „PREMIUM” statusą (7 dienos);

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.