Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Faker_Lee Kokios pagalbos jums reikia : Kad gražintu mano pirktus ginklus Cristiano_Capelli. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Šiandien nusipirkau ginklų, kad atvežtų fūristas Erikas_Sweet, jis atvežė 500 ak ir 1000 deaglo, o Capelli man neleidžia jų pasiimt, kadangi "išvogiau 1k" tai noriu įrodymų, kad išvogiau ir noriu, kad atiduotu ginklus. http://www.part.lt/img/059a97a939a5b1e8891aa3d37163debb32.png http://www.part.lt/perziura/0db37e3cd10deca274084d7e45f773ca923.png http://www.part.lt/perziura/9dbc65ca799e51886038837345db4455818.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Omg koks tu beviltiškas esi.:Dd rašai beviltiškas temas. Kodėl aš turiu darytis kažkokius suknistus įrodymus ir dar čia forume tau aiškintis? Tu džiaukis, kad neišmečiau iškart poto įvykio ir sugebėjai dar prisiimti ginklų. Buvai labai įkyrus ir čia buvo tavo pačio problema. Graudus esi, nėra kitokių žodžių. Ever_Never Rytis'Bit Edgaras_Mix. 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Cristiano_Capelli privalo atiduoti 500 AK-47 ir 300 DEAGLE ginklų žaidėjui Faker_Lee iki 2015.08.10 20:00 val. Kitu atveju gauja bus uždaryta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Cristiano_Capelli privalo atiduoti 500 AK-47 ir 300 DEAGLE ginklų žaidėjui Faker_Lee iki 2015.08.10 20:00 val. Kitu atveju gauja bus uždaryta. Nieko aš nesiruošiu atiduoti. Buvo užsakyta 1k deagle, ant veiksmo vakare, jis juos visus išvogė prie mano akių, neesu aš koks direktorius, kad daryčiaus įrodymus, mano gauja - mano taisyklės ir tvarka ir dėl kažkokio nepatenkinto pienburnio nesiruošiu aš kažko keisti. p.s. jis net nepataikęs įrodymų, kad jis juos užsisakė ar ką.. iš manęs jis ginklų nesulauks. Rytis'Bit Ever_Never Vendelis_Savas 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Aš turiu fūristą, kuris gali pasakyt, kad užsakinėjau iš jo. Erikas_Sweet. Jis man atvežė kulkas, ir tu uždraudei imti iš sandelio. Nematau jokio teisingumo. Na, jau pasakė, kad gauja bus uždaryta jei negrąžinsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Nieko aš nesiruošiu atiduoti. Buvo užsakyta 1k deagle, ant veiksmo vakare, jis juos visus išvogė prie mano akių, neesu aš koks direktorius, kad daryčiaus įrodymus, mano gauja - mano taisyklės ir tvarka ir dėl kažkokio nepatenkinto pienburnio nesiruošiu aš kažko keisti. p.s. jis net nepataikęs įrodymų, kad jis juos užsisakė ar ką.. iš manęs jis ginklų nesulauks. Vikas patikra, surašytos sumos ginklų yra nuskaičiuotus su vagyste, todėl jam teisėtai priklauso tie ginklai, kuriuos nurodžiau prieš tai parašytame pranešime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugpjūtis 15, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose