Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Sveika greenside.LT tauta, senai galvojau sukurti šią temą. Manau šiame projekte jau yra, žmonių kurie jau suplanavę savo "ateitį" ir ką jie veiks(dirbs). Jei kažkam rūpės, kokia mano profesija tai Programavimas (Sulaukus pilnametystęs išskrendu į anglija mokintis). Jei jūsų profesija reikalaus mokslo užsienyje Taippat parašykite, galbūt surasime bendrų interesų ir pagelbės abiems ateityje (bendru klausimų ir kt) Ar labiau patinka tokie darbai (sunkūs)? Kuri reikalauja jėgos ir ištvermės Ar patinka sedėti namuose(prie kompiuterio, dirbant) ir užsidirbti pinigus? Ar labiausiai patinka ofise ir tvarkyti poperius ir t.t? Tema sukurta įdomumo tikslams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Nors ir patinka dirbti jėga, bet nesu durnas, nearsiu visą gyvenimą kitiem, visada maloniau kai tau dirba, nei dirbti kitam. Mokinsiuos verslą, (angliškai business and accountancy). Gyvenu Anglijoje joje ir mokinsiuos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rozine_Blondine 56 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Noriu į kriminalistiką arba teisę ir policijos veiklą. Visa tai Lietuvoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Baigiu šulę ir į Angliją pas dėdę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Noriu į kriminalistiką arba teisę ir policijos veiklą. Visa tai Lietuvoje. pažystami ėjo į teisę ir kriminalistiką Į teisė ejo ir neleido testi "širdies " kažkas yra... nesamone žodžiu o į kriminalistika, nežinau jau užkrito tas dalykas kur norėjo eiti... paredaguosiu jei prisiminsiu... Tai dėl to jog teistumas buvo, ginklinis užpuolimas. O dar vienas geras (draugas, vaikystės draugas, brolio draugas) irgi ėjo nepriemė bet žodžiu stiprūs reikalavimai, ir tie reikalavimai žiauriai šūdini... del kazkokios nesamones atmeta žmogų... nu žodžiu sėkmės tau Rozine_Blondine 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rozine_Blondine 56 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 pažystami ėjo į teisę ir kriminalistiką Į teisė ejo ir neleido testi "širdies " kažkas yra... nesamone žodžiu o į kriminalistika, nežinau jau užkrito tas dalykas kur norėjo eiti... paredaguosiu jei prisiminsiu... Tai dėl to jog teistumas buvo, ginklinis užpuolimas. O dar vienas geras (draugas, vaikystės draugas, brolio draugas) irgi ėjo nepriemė bet žodžiu stiprūs reikalavimai, ir tie reikalavimai žiauriai šūdini... del kazkokios nesamones atmeta žmogų... nu žodžiu sėkmės tau Jo cmeke labai kimba. Kaip ir minėjai (kad dėl širdies) tai ir iš kitų žmonių tą patį girdėjau. O mano draugas dar neperėjo dėl plokščiapedystės, kitas dėl akių, o draugė nuo per didelio spaudimo (iš jaudulio pakilo). Ir ačiū už palinkėjimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Jo cmeke labai kimba. Kaip ir minėjai (kad dėl širdies) tai ir iš kitų žmonių tą patį girdėjau. O mano draugas dar neperėjo dėl plokščiapedystės, kitas dėl akių, o draugė nuo per didelio spaudimo (iš jaudulio pakilo). Ir ačiū už palinkėjimą Nu bet durnai daro visgi... o sako jog yra mažai dirbančių... tai kad durni yra todėl ir mažai yra ;D Baigiu šulę ir į Angliją pas dėdę. O tai ką ten veiksi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Na bent aš tai žadu pabaigus 12 - klasių šiaušt į Varėna ir mokytis vidaus apdailos specialybės kadangi mano dėdė yra dėstitojas nesunkiai pateksiu į nemokamus mokslus ir kiek girdėjau tai būną dąžniausiai sezoninis darbas kadangi vasarą ir taip nuobodžiauju žadu kažko gyvenime pasiekt kadangi profesija nereikalauja labai daug jėgu manau tai mano pašaukimas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 up nera prikelti tema mygtuko, gal kas pasakys Rokui jog padarytu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 Nu bet durnai daro visgi... o sako jog yra mažai dirbančių... tai kad durni yra todėl ir mažai yra ;D O tai ką ten veiksi? Dirbsiu pas dėdę. Dar nežinau, bet gal IT mokysiuos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Aš galvoju baigęs mokyklą skrist Anglijon... Bet nesinori palikti visus draugus ir t.t. Lietuvoj aišku nėra tokių universitetų stiprių, bet jų pilnai užtenka, kad susirastum darbą Lietuvoj ir nereiktų dirbti kurnors Ukuose. Mano pasirinkimas šiuo metu tai programavimas VU (Vilniaus universitete) arba KTU (Kauno technologijų universitete). Labiau prijaučiu Vilniui, bet sako, kad KTU geriau paruošia IT'yšnikus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugsėjis 3, 2015 Tema yra nebe aktyvi todėl rakinama. Žaidėjas norintis atkurti temą prašau susisiekti su manimi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose