Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2014.12.31 visose vietose
-
3 taškai
-
Random snap #1
Saiyan ir kitas sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Sveiki,sukūriu Random snap temą kadangi daug kas turi savo modifikacijas ir jas nori parodyti. Taisyklės: Modas turi būti nufotkintas su ENB gali būti naudotą PS (photoshop) Toliau taisyklių nėrą.2 taškai -
MAPP KOVA : Stefan vs White
Mindaugas_Parkour ir kitas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Atėjo 29 diena ir dar nėra darbu, nu krč geriau jau galėjot kelti tada kaip jau būtumėt sumappine..2 taškai -
Kawaii Modifikacijų Krautuvėlė || Modifikacijų Archyvas || Zmodeler Shop
Saiyan ir kitas sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Tinką? 2 Rep'ai iš tavęs Kaip atsiskaitysi,atsiusiu linką į a-ž2 taškai -
Sveikas,nori pagrąžinti savo žaidimą įvairiais modais ? Užpildyk anketą ir jį bus surastą,per 24h. ____________________________________________________________________ Darbuotojai: 1. Gerardas_Kawaii 2.Vytas_Desert 3. ____________________________________________________________________ Anketa: 1. Jūsų V_P žaidime? (forume) : 2. Kokios modifikacijos jums reikia? (mašinos,efektu t.t): 3. Kiek ruošiatės sumokėti?(Pinigais ar forumo repais): 4. Pavyzdys? Nuotrauką su pvz: 5. Papildomi komentarai?: 6.Ar yra vietos A-Ž ?: UŽSISAKIUS MODIFIKACIJĄ BUS PATEIKIAMA NUOTRAUKA,1 taškas
-
Random snap #1
Ignas Bandito sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Bemwo ratai ;D Darrel aš įkėliau chuliganke su stock ratais. t.y BMW ratais1 taškas -
1 taškas
-
Reikia modifikacijos
Taigi užpildyk anketą pas mane į Krautuvėle,padarysiu 50% nuolaidą ir gausi kokybišką modifikaciją ?1 taškas -
Reikia modifikacijos
Popieriniai,yra keletas gerų,ieškok gtainside,ten gal ir rasi1 taškas -
Truputi naujesnio stiliaus parašas.
Kritikuos tie kurie moką geriau su GFX paveiksliukais dirbti,juos kurti. Man nelabai patiko šitas,darbas jis gražsus,bet nemano skonio1 taškas -
Įdėjos serveriui DAUG
S'Džo sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Paskutiniai minutei nereikia pasilikti1 taškas