Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.05 in Pranešimai
-
Sveiki, atnaujinimų daug nepamatysite, todėl nes beveik visas laikotarpis per kurį buvo tvarkomas serveris buvo praleistas prie naujos duomenų saugojimo versijos perrašymo kuri užtruko daugiau nei keletą dienų, todėl serveris buvo užrakintas ilgesniam laiko tarpui. Apačioje galite pamatyti šiek tiek, kas buvo nuveiktą per visą tą laiką neskaitant naujos duomenų saugojimo versijos perrašymo(tai buvo labai svarbu, nes galbūt dėl jos versijos galėjo laginti visiems serverio žaidėjams). NEWS Maksimalus "ping" limitas 400. Platformoje galėsite pavalgyti, kad nemirtumėte. Negalės tempti parduo26 taškai
-
Įjungė serverį ( parodija )
Vendelis_Savas ir 8 kiti sureagavo į John_Fralin už temą
Taip ir bus Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 10 žodžių);9 taškai -
"ACE" - || Oficiali GreenSIDE Modifikacijų parduotuvė || Zmodeler Shop ||
Mitchellis ir 5 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Mūsų modifikacijų parduotuvė - dirba visu pajėgumu, atsakingai žiūri į pateiktus užsakymus. Ir laiku visada atlieka pateiktas užduotis. Mūsų parduotuvėje, galite rasti, visko ko tik reikia jūsų geram žaidimui. Tai pat šioje krautuvėje teiksime pagalbą kaip įsirašyti modifikacijas, jeigu nemokate įrašyti modifikacijų kreipkitės čia ir nesidrovėkite ! DARBUOTOJAI Savininkas - John_Juske Pagalbininkas - BleuMenN ( zModeler ir kt.) Darbuotojas - Jacky_White [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [+ - 2015.02.05] Taisyklės Neskubinti parduotuvės dar6 taškai -
EisvetArt logo intro
Hatice_Leo ir 4 kiti sureagavo į Eimis_Neked už temą
Sveiki, taigi po vakar sukurto greenside.lt logotipo intro, nutariau sukurti ir su savo logotipu, ką manot ? Nuorada į Greenside.lt Logotipo intro: http://greenside.lt/index.php?/topic/1607-greensidelt-logo-intro/ Tiem kas nelabai supranta ką šitas logotipas reiškia, štai paaiškinimas:5 taškai -
Swall, sukūriau paprastą intro, galbūt kas kursit klipus apie serverį and stuff, galėsit panaudot. Daryta Su Ae. Galit #pavertint. Pasijunk HD, pls.4 taškai
-
Denzel`Washington ir 2 kiti sureagavo į Aleksandr_Pistoletov už temą
Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Avatarus kursiu tik tada, kai praeiti avatarai bus surinke bent 5 patinka mygtuko paspaudimus. Norėčiau, jog šitą temą moderatoriai išskirtu. Ačiū. Pirmieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/UGhPL Antrieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/hMyRf Tretieji avatarai [150x200]: http://imgur.com/a/s6m7b 15 PATINKA PASPAUDIMAI IR KETVIRTIEJI AVATARAI!3 taškai -
Keletas modifikacijų, V2 atnaujinta.
Guga_Buga ir 2 kiti sureagavo į Arnis_Selfie už temą
Sveiki, taigi čia kelsiu įvairius mašinu mod'us. Su visais atsisiuntimais ir visa kita. Jei reikia kokios nors mašinos taigi sakykite. Nu kritikuokit. Infernus GT: Atsisiuntimo nuoroda:http://www.mediafire.com/download/p0oazcmxj7yolv7/Infernus+mod.rar -------- Infernus: Atsisiuntimo nuoroda:http://www.mediafire.com/download/012jvcd21yedrce/Infernus+(Wheels+%2B+Bumper)+[by+Micra].zip NRG-500: Atsisiuntimo nuoroda:https://www.sendspace.com/file/dqobjp Sultan: Atsisiuntimo nuorodą:http://samods.ru/getfile-5403 V23 taškai -
Tadas Bass sigs galėrija
Seba_Rusakov ir 2 kiti sureagavo į Tadas_Bass už temą
Sveiki visi taigi čia noriu patalpinti savo signature darbus, na yra ir senų ir naujų bet vis tiek , kas kart temą pildysiu ir kelsiu savo naujus darbus taigi 1x 2x 3x 4x 5x Patiko ? like greitu metu pridėsiu daugiau darbų, kas kart prikelsiu temą kai sukursiu naują darbą3 taškai -
Modifikacija rasta! Nepamirškite uždėti ,,Patinka'' Ant pagrindinio posto. Deagle: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50546-engraved-gold-desert-eagle.html ( Foto link'e) ShotGun: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-weapons/50756-mp-133.html(Foto link'e) Prašome atsiskaityti 6like. Jei kažkas netinka/nepatinka parašykite man į A.Ž3 taškai
-
HDvision - Grafikos Darbai.
Gustas_Ronaldo ir 2 kiti sureagavo į Eimis_Neked už temą
Meginau, ir tikrai ką tu dbr nupiešėi yra labai easy, tavo dizaino stilius yra 2007 metų stiliaus ir spalvų derinys taip pat. O kad klientas užsiprašė tokio dalyko nėra, nebent tu jam geriau už šita varianta pasiūlyti nebegalėjai Dar daug kur tobulėti, ir rekomenduočiau neviešint darbų su 2007 stiliaus dizainais Čia tas pats kas nešioti basutes vasara.3 taškai -
Rafael_Nadal visa istorija samp
Hatice_Leo ir kitas sureagavo į Rafael_Nadal už temą
Sveiki, noriu parašyti viską nuo ko pradėjau ir kuo baigiu samp. Viskas prasidėjo 2008 metų sausio mėnesį. Dar tada kai daugelis žaidė paprastą sanandreas. Draugai pasiūlė atsisiūsti sa-mp ir pažaisti, tą ir padariau. Žaidėme freeroomuose visokiausiuose ir pnš. Labai patikdavo nueiti parašius /dm ar kažką panašaus pasišaudyt. Taip pat draguose padalyvauti. Bet po kažkiek laiko ( nepamenu kiek ) suradom GRP2 serverį. Nu ką nuėjome tenais pažaisti. Žmonių buvo labai mažai - apie 10. Aišku dabar pagalvojus buvo tikra nesąmonė ir žaisti. Serveryje buvo 4 darbai. VM, medikai, PD ir taxi.2 taškai -
BleuMenN'o Garažas
Ignas Bandito ir kitas sureagavo į Frankie'C'M' už temą
Sveiki visi, taigi atidarau aš savo garažą į kurį bus keliami mano darbai, bus papildoma galbūt ne kiekvieną dieną, bet stengsiuosi kuo dažniau papildyti. ;] Šiuo metu dar priklausau ir Lowd Crew ir esu vienas iš šios mašinų mylėtojų grupės savininkas. Taigi ir pora foto tuo pačiu kad pažiūrėtumėte kaip atrodo mano darytos modifikacijos. ;] See yah ;]2 taškai -
2015.02.05 BUG FIXES # NEWS.(GREENSIDE # 0.0.7)
John_Juske ir kitas sureagavo į Jason_Morrello už temą
Štai įrodymas visiems būsenos atnaujinimų verksniams, kad laukti tikrai buvo ko ! Labai gerai padirbėjot.2 taškai -
Kawaii Modifikacijų Krautuvėlė || Modifikacijų Archyvas || Zmodeler Shop
Dede_Gosa ir kitas sureagavo į Vytas_Desert už temą
Sveikas, modifikacija buvo surasta! Kai uždėsi 2 rep, atsiųsiu modifikaciją į A.Ž.2 taškai -
"ACE" - || Oficiali GreenSIDE Modifikacijų parduotuvė || Zmodeler Shop ||
Frankie'C'M' ir kitas sureagavo į Deivis Chill už temą
Ištrinta , apsižioplinau kažkas iš kolegu pasakė , kad reikia fūristo skin mod ir aš pagalvojau , kad Selfiui reikia. Sorry!2 taškai -
BleuMenN'o Garažas
Ignas Bandito ir kitas sureagavo į Frankie'C'M' už temą
e39 ;3 e36 ;p Vw Passat Subaru 22b Visų mašinų spalvos nesikeičia. Todėl neklausinėkit ar keičiasi spalvos ar ne! zModeler dalių pack'as pradedantiesiems kurie nori išmokti dirbti su zModeler programa ;] http://www.4shared.com/rar/uziC35YJ/zModeler_Detales.html?2 taškai -
Kawaii Modifikacijų Krautuvėlė || Modifikacijų Archyvas || Zmodeler Shop
Dede_Gosa ir kitas sureagavo į Vytas_Desert už temą
Aiškiau suformuluok, nes nesupratau. Ką ta 3 linija turi rodyti ?2 taškai -
Prisistatau Ever_Never
Tunex_Smith sureagavo į Ever_Never už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. Jūsų vardas realiame gyvenime : Donatas. Kiek jums metų ? : 16 metų. Iš kokio miesto esate? : Utenos. Jūsų charakterio savybės : Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant "geros dūšios". Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post'ą pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabe1 taškas -
H'Anonymous avatarų galerija!
Lil_Uzi sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Labas vakaras mielieji GreenSide serverio žaidėjai. Neturėdamas ką veikti, padariau keletą avatarų, tikiuosi jie jums patiks . Dariau avatarus laisva tema, kokios temos pageidaujate parašykite į komentarus NEGAILĖKITE "PATINKA" UPDATE v2 . NEGAILĖKITE PATINKA UPDATE v3 . (MERGINOS) UPDATE v4 . 420, GANG . UPDATE v5 . MAŠINOS UPDATE v6 . ĮVAIRŪS UPDATE v7. LOLAS, FUTBOLAS UPDATE v8 . ĮVAIRŪS. UPDATE v9. WWE UPDATE v10 . MADA1 taškas -
Pasiūlymų pildymo anketa forumui. ✔ Aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau panaikinti taisyklę, jog rašant žinutę forume, reikia parašyti minimum 5 ( penkis ) žodžius. Man, asmeniškai, tai yra visiška nesąmonė. Kai kuriems užtenka keturių žodžių pasakyti tai, ką jie norėjo pasakyti, ir to paskutinio penkto žodžio jiems visiškai nereikia. Ir ką ? Dabar gauni įspėjimą, kad nedarašei vieno žodžio.. Nepykit, bet juokas ima. Jeigu panaikinti šią taisyklę taip nesinori ir ji Jums tokia brangi, tai bent jau pakeiskite ją į šią taisyklę, kad žmonės nefreeppost'intu: Draudžiama rašyti forumo ž1 taškas
-
Pirmi avatarai
Frontas sureagavo į Edvinas_Din už temą
Sveiki, taigi kol serveris neveikia pradėjau biški mokintis dirbti su ps. Bė pamokų sukūriau pora avatarų ir man įdomi jūsų nuomonė apie avatarus kad galėčiau tobulėti toliau. 1. 2. 3.1 taškas -
John_Juske ban Gta_Liepsna
Frankie'C'M' sureagavo į John_Juske už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gta_Liepsna • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://i.imgur.com/nFUNkOx.png1 taškas -
[Mapp Darbas].
Richard_Gere sureagavo į HDvision už temą
Taigi sveiki visi! Norėčiau pristatyti savo mapp darbą vertinkite, sakykit kas blogai nemiegokit žmonės!! http://imgur.com/a/HDfpT1 taškas -
Pagalbos Linas_Dpro
Savas_Mode sureagavo į Linas'Dpro už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl paskyros • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Taigi prisijungiau į serverį,peržiūrėjau apmokymus,uždirbau apie 3k eurų,turėjau mech darbą viską,užcrashino samp ir prisijungęs turiu 0xp 0lt nu žodžiu nieko neturiu,ką daryt?1 taškas -
Gallardo' BMW x5 (xpeat)
Smoke_Weedow sureagavo į Will_Smith už temą
Ai nieko gero man,daug kartų matyta modifikaciją,bet kaip kam ir patinka,šaunu kad daliniesi1 taškas -
Samp 2015 HD visas užmodintas į keltas linkas
Čia panašiai kaip enb? nes žiauriai gražūs vaizdai1 taškas -
ENB [Silpnas•Vidutiniškas•Stiprus]
Nieko ten nestiprūs gal kaip kam bet man tai neikiek naudojau abu,bet šiaip tai gražūs,turiu gražesnį,bet irgi nieko gero1 taškas -
Greenside.lt Intro
Night_Side sureagavo į Jacob_Fozzy už temą
Visas grožis yra tada kaip darbas yra paprastas o čia galiu teigti jog darbas yra paprastas ir labai gražus.1 taškas -
Įjungė serverį ( parodija )
John_Fralin sureagavo į Eimis_Neked už temą
Ir pats Jim_Vegasas nukopijavo ideja nuo kažkurio kito, ir taip gaunasi didelė grandinė visų demotyvacijų ir parodijų internete.1 taškas -
EisvetArt logo intro
Eimis_Neked sureagavo į Rytis'Bit už temą
Tiesiog gražu , pasaka , nieko daugiau negaliu pasakyti . Likau be žado1 taškas -
Greenside.lt Intro
Night_Side sureagavo į Marius_Patio už temą
Kaip jau pasirodo tas greenside.lt nelabai man tas jo šriftas gražus, na bet atrodo gerai darbas atliktas.1 taškas -
Sveiki, sumastė Bass`as eiti gfx kovą prieš mane, na bet aš su sig nemoku, o jis moka , aišku jis po pertraukos tai praradęs gebėjimus... Kovosim iki 10 balų (LABAI PRAŠAU ARGUMENTUOTI KLAIDAS, NES AŠ PAVYZDŽIUI DAR TIK PRADEDU SU SIG DIRBTI IR REIKIA PATARIMŲ) Basso : Srd :1 taškas
-
ATRANKA Į DARBUOTOJUS 1. Jūsų Vardas_Pavardė Žaidime ? - Karolis_Neon 2. Kodėl norite dirbti būtent pas mus ? - Todėl nes numatoma tikrai nebloga Midifikacijų krautuvėlė, ne tik iš žmoguas pusės, bet ir visos temos atžvilgiu. Sugebu greitai ir kokybiškai rasti pageidaujamas modifikacijas. 3. Kodėl renkatės Mus? - Nes esu aktyvus, sugebėsiu surasti žaidėjams norimas modifikacijas, bei sutaikti kitą pagalbą. 4. Paaišinkite kas yra "SPARK" "GTA SAN ANDREAS Mod Installer" . Tai yra Modifikacijų įsirašymo programos. (Su jomis mano manymų lengviausias įsirašymo būdas)1 taškas
-
Informaciją 2015.02.05 - Įkurta GreenSIDE Modifikacijų Parduotuvė Darbuotojas Karolis_Neon [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Hot_Anonymous [Naujokas - 2015.02.05] 2015.02.12 - Išmesti darbuotojai. Darbuotojas Karolis_Neon Darbuotojas - Hot_Anonymous Darbuotojas Adidas_Never1 taškas
-
Tadas Bass sigs galėrija
Ignas Bandito sureagavo į Ignasz_Samp už temą
Labiausiai patiko trečias ir penktas darbai, bet ir kiti ne ką prastesni ! Šaunuolis, sėkmės kuriant kitus darbus1 taškas -
Svarbi apklausa serverio žaidėjams,
Linas'Dpro sureagavo į Deividas_SKypis už temą
Atsiprašau Rokuti kad pasakiau keletą bug draugam O šiaip tai daryk, normaliai bus, atrasim naujų1 taškas -
Klausimas
Linas'Dpro sureagavo į Matas_Carrianas už temą
Gal ADS BLOCKERĮ esi įsirašes? Nes jei taip, tai tada nerodys, bent jau man nerodydavo.1 taškas -
first o.c.e. | Assassin's Creed 4
Tabako_Weed sureagavo į Arnis_Selfie už temą
Pradžioje gal perdaug efekto.. O visas VIDEO ir kiti efektai geri Malačius ir sėkmės toliau!!!1 taškas -
Camera Shake effect [cleo modas]
Lukas Front sureagavo į Modestas_Wolf už temą
kaip jau minėjau i cleo folderi1 taškas -
Greenside.lt Intro
Mindaugas_Parkour sureagavo į Tomas2k15 už temą
Aww, Pofka ačiū. Atvirai tai norėjau dėti šitą gabalą ,bet jeigu kuriem reikės to intro tai patys užsidės muziką.1 taškas -
Ieškau mašinų variklio garsų.
Tabako_Weed sureagavo į Arnis_Selfie už temą
Jei patiko sakyk numesiu linka atsisiust. Čia ir sirenos viskas. https://www.youtube.com/watch?v=qlEv_l9fDdQ1 taškas -
Greenside.lt Intro
Night_Side sureagavo į Deivis Chill už temą
Grąžiai čia intro padaryta. Man labai patiko Sėkmės lauksim kitų serverio intro!1 taškas -
Greenside.lt Intro
Night_Side sureagavo į Pofka_Srd už temą
Man patiko, tik reiktu manau kažkokio garso :/1 taškas -
Prisistatau Mindė_Bmw
Žudymas_Rūko sureagavo į Mindė_Bmw už temą
Sveikas, man taip pat malonu, dėkui1 taškas -
Padekit su car modinimu.
Jo bandyk pervadint į Zr-350,gal padės1 taškas -
mDeejay biografija
Hot_Anonymous sureagavo į Anthony_Martial už temą
Su meškiu ir jo tais "Eskeitais", visokiom kitokiom nesąmonėm - baigta, tik reikia viską galutinai pribaigt. Forumo acc pasiliksiu, žaidimo - out.1 taškas -
#TRAPHICS DESIGNS - Grafikos parduotuvė!
Deiviss_Sniper sureagavo į Ali_Pacino už temą
Sveikas, stengiausi surasti panašų stocką, apie kokį kalbėjai, manau patiks. Jei kas blogai, gali susisiekti su manimi parašydamas man į PM. Darbo kaina 2 like.1 taškas -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
Koe_Katachi sureagavo į Rokas už temą
Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu1 taškas -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2015.01.28 - 2015.01.31 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Forume būti praleidus bent vieną dieną; • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Serveryje būti praleidus bent dvi valandas; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti1 taškas