Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.21 visose vietose

1. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Infernus ✔ Koks tai pasiūlymas: Mano pasiūlymas yra padaryti tope tavo rodoma pozicijos vietą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų toks, kad kai parašai /top komandą ir pasirenki kokia nors rungti, pvz.: iš viso pravažiuota rida. Ten rodo 15 žaidėjų, kurie yra pravažiavę daugiausiai bendros ridos. Mano pasiūlymas, padaryti po 15 žaidėjo, kad rodytu tavo poziciją, tarkim 60 vieta. Šis dalykas, manau praverstu serverio žaidėjams, aišku ne visiems, tik tiems kuriems patinka konkuruoti. Jie galėtu pamatyti savo pozicijos vietą ir jie
    2 taškai
  2. Šaunūs atnaujinimai kaip ir serveris, respect'as nuo manęs! (y)
    2 taškai
  3. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  4. Aivaras`Acme

Taigi įkelsiu savo kelis senus kelis naujus avatarus jei patiko spaudžiam LIKE ačiū ĮVAIRŪS MERGINOS SPAUDŽIAM PATINKA MYGTUKĄ IR BUS ĮKELTAS ATNAUJINIMAS
    1 taškas
  5. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Velnelis_Camel - Komentaras : Pirmoje nuotraukoje buvo ką veikti, o antroje nebeturėjau ką sugalvot tai beleką sudėjau. - Nuotrauka :
    1 taškas
  6. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Gvidas_Huf - Komentaras : Na pirmosios nuotraukos praktika šioke toke. Na kas buvo panaudota didžiausiame projekte tai GOLF, daug popieriaus, pieštukai spalvinti, lapeliai, lapeliai su šakelėmis, markeris, permatoma pleistra klijuoti popierius ir priklijuoti prie GOLF'O. Manau, kad gavosi puikiai, stengiausi ištikro. - Nuotrauka : Praktika, manau kad nesvarbu, bet truputi gražu: Na, o dabar tikrasis projektas ant GOLF markes automobilio:
    1 taškas
  7. Šita idėja jau yra sprendžiama , jeigu gerai mano ausys girdėjo , todėl manau kažkada tai bus padaryta . Šiaip idėja tikrai gera.
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Frezzy_Arts • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :/s ne pagal paskirtį • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/279cc7171f39f32149c75229e6f8c32f481.png
    1 taškas
  9. Jei nieko prieš, pasilieku vieta sau.
    1 taškas
  10. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tunex_Smith - Komentaras : Radau tėvo garaže - Nuotrauka :
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.