Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.10 in Pranešimai

1. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    6 taškai
  2. Sveiki kad ir kas skaitote šią rašliavą. Iškart pradėsiu nuo faktų - Lukas, 16 metų. Mėgstu paprastus žmones, tokius kuriais galima pasitikėti ir pajuokauti drauge. Nekenčiu plepių ir paskalūniškų žmonių dėl to kartais atsiriboju nuo kaikurių asmenų ir sulaukiu iš jų neigiamos reakcijos. Apie save pasakoti daug nemoku, nes iš tiesų tai turėtų daryti mūsų artimiausi žmonės. Man ką jie sakė, kad esu atsakingas ir atkaklus žmogus. Iš kitos pusės irzlus. Tiek manau faktų užteks, nes prisistatymas turi būti trumpas. Judėkime prie esminių dalykų. Greenside serverį pasirinkau tikrai stačia galva, pa
    4 taškai
  3. 15 metų? Tokia gramatika? Kažkaip nelabai norisi tikėti.. Dėl tų kelių, tai jeigu teisingai supratau, road mod
    3 taškai
  4. Roba

#SELFIE konkursas.

ĮKELIAU NES PATIKO PIRMA SELFIE FROM BACK [ pagražinčiau jaigu mokėčiau su fotoshopu ] ANTRA
    3 taškai
  5. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    2 taškai
  6. And_Miami

Daug hud icon'u

Sveiki,taigi radau nemažą hud iconu packa,gal ka sudomins tai pasidalinsiu. Paveikslėlyje dar nevisi. http://www41.zippyshare.com/v/QJFX90I4/file.html P.S kas nemoka pasikeisti,pamoka
    2 taškai
  7. Soriukas seni tačiau su 12-mečio balsu ir bazaru aš net neįsižeidžiau jeigu tu sakai , kad ant manęs užstumei tai tik tau taip atrodo , vpš nesi mano elo žmogus tai galėtum nebesirodyti akyse , tarpkitko sakai 5x1. Aš niekieno neprašiau , kad man padėtų pats 3kartus jus nušoviau pats vienas ir išvadinot aimais ir t.t.O apie šiukšles dėja tu buvai išmestas iš mechanikų , kad darai nesamones kita kažkodėl jūs atsiradot 2 išsišokeliai kuriems viskas nepatinka.
    2 taškai
  8. Po ilgo laiko pasitikau savo draugą Marcelo iš kaleimo, jis čiūvelis belekoks ir sėdėjo visados. Tik įšokęs į mašiną atsisėdo jis ramus, nusifotkinom krč ir išlėkėm pas senus draugelius. Marcelo buvo sugautas butent šioje parduotuvėje ir ant šitų laiptų, todėl nulėkėm į parduotuvė padaryti tvarką, nepraleidom mes žmonių ir ant laiptų "ATSISĖDOM" Atsibodus mums juokauti, pajudėjom į gangsterio senelio chatą ir taip pat čia ATSISĖDOM, kaip ir mūsų senelis Big Smoke sėdėjo. O Marcelo mūs draugužis, šitos chatos jau ilgai buvo nematęs, jis dar buvo jaunas vaikis kaip senelis mūs
    2 taškai
  9. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    2 taškai
  10. Sveiki, visi noriu prisistatyti, prisistatymas atnaujintas nuo A iki Z! 2015.07.01 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Verone *Jūsų Vardas realybėje : Mantas. *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Realiai tai net nesuprantu iš kur esu.. ( ) Gimiau Palangoj, augau šiek tiek ten, tada išsikraustėm į Vilnių, pradines klases, ir 5,6,7,8-as klases baigiau ten, tada grįžom į Palangą dėl visokių priežasčių, mano kaltės, ir dabar jau vėl Palangoje baigiau 9 klasę (tiksliau taip dar ir nebaigiau, liko išsitaisyt ten kelias pamokas:D). Vienu žodžiu, gimiau Palangoj, augau Vilniuj.
    1 taškas
  11. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zilvis_Chuwak ✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti daugiau laisvu namų žaidėjams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tipo manau, kad tikrai šiek tiek yra nesažininga kai vienas asmuo turi vos ne 10 namų, o kiti net vieno negali nusipirkt, manau, kad žaidėjas galėtu tureti tik 2-3 namus, nes dabar tai tikrai nesamonė. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Kad ir kiti žaidėjai turėtu nekilnojamo turto daugiau, daugiau būtų pardavinejimu serveryje. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papild
    1 taškas
  12. Salfiukai# __________________________________________________________________________________________________________________________ #Krč norėjau aplankyti savo draugus - medikus. Bet atvykęs radau jau bankrutavusią firmą. __________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________ #Argi jos nepanašios ;* ________________________________________________________________________
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hot_Anonymous • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Freeze • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. Kaip visada žiaurus esi kopijuotas ne vien nicku bet ir biografijos įrodymai štai čia : http://prntscr.com/7f90c9
    1 taškas
  15. Velnelis Camel

Top'ai

Sumanu, kaip supratau, kad per diena daugiausiai užkelia algos ?
    1 taškas
  16. Keitimasis, kad nebesiūlai pirkti pavaduotojo skaitosi ane? O pastovus lindimas akis tipo ne? Malonu susipažinti, bet patariu palik serverį gal..
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. And_Miami

#SELFIE konkursas.

Fast & Furious 8 ''FARAI'' klaunas prisibazarino
    1 taškas
  19. Atėjo ilgai laukta diena laimėti prizus, žinoma iš evento.. Sulaukėm evento.. #Selfie evento, ir kaip gi jis be nuotraukų? Kartą.. Senai senai, nu ne taip ir senai gyveno (ir dar gyvena ir gyvens..) greenside.lt, buvo malonu, sutikti jo šeimininką, pagr. administratorių Mafijos Tėva! ISTORIJA PALIEKU TAIPPAT IR NUOTRAUKAS TIK SUKĖLĘS Į IMGUR.COM BET PAGRINDUI BŪSIU ĮKĖLĘS REIKALAUJAMAS DVI NUOTRAUKAS. ŽEMIAU. Yra dar vienas savininkas.. Aivaras! Kuri reikėjo su Taksi mašina parvežti namo.. vežti pamaitinti į greitai gaminamo maisto nedidelę užeigėlę, bet pamatę kainas nusivylėme, ne
    1 taškas
  20. Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį
    1 taškas
  21. Kai bandai pdaryti selfie bet pradedi filmuot Prie kinų sienos
    1 taškas
  22. #Naujos pažintis # Po vandeniu #:3 # Saulėtam danguje # Man nebaisu nebaisu nebaisu # # Naktinės # Pramogos # # Menulis # Vakaras # Tikrai nėra baisu # # Naktis # Draugės # Dirbame # Rarrrrrr!!!
    1 taškas
  23. Grazi kauke? Krentu nuo everesto
    1 taškas
  24. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    1 taškas
  25. Trumpas prisistatymas Sveiki vertintojai. Sveikinu su atėjusia vasara. Aš vardu Gvidas, žaidimo pseudonimas yra Gvidas_Ham, šiuo metu esu [Transit Company] - Fūristų direktorius. Ką galiu pasakyti apie tai, jog man sekasi puikiai. Esu giriamas, ir vertinamas vienu iš geriausiu direktorių serveryje . (Bent jau taip aš manau) Man yra 17 metų , ypatingas pomegis/talentas yra menas. Absoliučiai gabus esu visur kur galima panaudoti šią srity. Tačiau kalbėsiu ne apie savo direktoriaus karjera, o stengsiuosi atsakyti į visus punktus kurių jūs reikalaujate. Remiantis šią tema, reikalingi keturi
    1 taškas
  26. Taigi labas Rokai, pradedu nuo savo aprašymu, esu geranoriškas, malonus, mandagus, pavyzdingas, atsakingas vaikinukas iš Kėdainių. Mano vardas yra Vytenis, man yra 15 metų, rudenį sueina 16. Aš esu velniškai užsispyręs. Jeigu aš sugalvoju ką nors daryti savaip, o ne taip kaip man sako pavyzdžiui mokytoja, aš vistiek darysiu savaip, nors su klaidom, bet darysiu... Tas ir man pačiam kenkia nes jeigu išmokstu tema ne taip tai ragas (Šypsausi) Iš kontrolinio teigiamo net nesvajok... Kita mano gerovi savybe ta jog jeigu aš su žmogumi beveik visada randu bendrą temą apie kuria galėtume kalbėti kart
    1 taškas
  27. Aš asmeniškai siūlyčiau išbandyti Tiny Tower: Vegas. Iš pradžių gali pasirodyti neįdomus ir senas žaidimas, bet po pažaidus porą valandų ir supratus jo esmę pasidaro tikrai labai įdomus
    1 taškas
  28. Wyyy . Mano draugaaas . Jau kokį trečią tavo prisistatymą skaitau, kavenskiau . : DD P.S. Ačiūū, kad paminėjai . Fainuolis . : 33 P.P.S. pavardę pataisyk , žiopliau . : D
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.