Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.14 visose vietose

1. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ever_Never. ✔ Koks tai pasiūlymas: Pirmasis pasiūlymas - įdėti DPD Kurjerių darbui komandą, su kuria būtų galima sužinoti kas yra užsisakę pinigus iš verslų. Antrasis pasiūlymas - padaryti, kad būtų galima išsikviesti DPD Kurjerius su /kviesti komanda. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog dėl pirmos idėjos, nereikėtų kiekvieną kartą važinėti į bazę. O dėl antros idėjos - lengviau būtų susisiekti su DPD Kurjeriais. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų lengviau dirbti DPD Kurjeriams. ✔ Kiti svar
    3 taškai
  2. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Neall_Caffrey ✔ Koks tai pasiūlymas: Policijos komandų papildymo ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: padarytu komanda /bega su kuria žemėlapyje rodytu beglį baltai ir jis negalėtu teleportuotis, taisyti mašinos su komandomis ar ant pick up kur yra prie mechanikų. O kai atsijungia žmogus su /bega jam galima dėti star už relog ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau būtu tikroviškiau, nes dabar privažiuoji iškart išsiteleportuoja. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiu
    1 taškas
  3. J'Excite

Ratu Modai.

Taigi dalinosi savo ratu moda ,tikiuosi patiks . Linkas :http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/44056-wheels-pack-by-vitalik101.html Video link:https://www.youtube.com/watch?v=-oFNP5ca23s Jai negaila ,Like!
    1 taškas
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Untis_Acers • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmw_Black • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdine medžiaga - čia.
    1 taškas
  6. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Neall_Caffrey ✔ Koks tai pasiūlymas: Del c-bugg ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Daugelis šiame serveryje naudoja c-bugg kuris gali žmogų tiesiog iškart nužudyti per kelias sekundes. Manau būtu teisingiau jei tai nebūtu leistinas dalykas. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau visiems būtu įdomiau žaisti be c-bugg, nes nepajunti tokio malonumo kaip šaudantis be c-bugg ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kas nežino kas yra c-
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Untis_Acer • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=ApTdqDwggCs&feature=youtu.be
    1 taškas
  8. Šiandieninė diena praėjo neeiliniai, dauguma serverio žmonių prisidejo prie White_Orange eventų, daug pinigų išdalino serverio žaidėjams. Įkelsiu keleta nuotraukų iš dienos įvykiu. Kas turite daugiau nuotraukų kelkite į komentarus
    1 taškas
  9. Kad ir kaip būtų užtektinai tų nuotraukų, visgi norisi papildyti Guodžia Orandžą prieš kalėjimą :/ Tėvelis Marko skrenda vietoj Kabo mūsų mylimasis Marko
    1 taškas
  10. Kaip visada žiaurus esi kopijuotas ne vien nicku bet ir biografijos įrodymai štai čia : http://prntscr.com/7f90c9
    1 taškas
  11. Velnelis Camel

Top'ai

Sumanu, kaip supratau, kad per diena daugiausiai užkelia algos ?
    1 taškas
  12. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.