Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.13 in Pranešimai
-
[PACK] Anonymous modifikacijos
Gruzinas_Sampo ir 5 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Hot_Anonymous *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Pack (Rinkinys) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Bus apačioje *Parsiuntimo nuoroda : ENB/COLORMOD/TIMECYC - http://www50.zippyshare.com/v/xl7U8aZD/file.html AUGALIJA - http://www50.zippyshare.com/v/5NkCWKbR/file.html KELIAI - http://www50.zippyshare.com/v/MFzLD5OJ/file.html CLEO (greičiau kraunasi objektai ir t.t, NELEISTINŲ NĖRA!) - http://www5.zippyshare.com/v/yayvcEvx/file.html Nuotraukos.6 taškai -
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad dabar iš oro pasikraunama, išsikraunama. Jokio idomumo... Dabar pateiksiu vaizdo medžiaga Veikimas būtų toks; Pasikrauni baldą, išsikrauni prie savo bagažinės Nuvažiuoji į baldų parduotuve(video išsikrovimas prie pat, nes tingėjau važiuoti iki tikros vietos) Pasikrauni prieidamas prie mašinos ir išsikrauni papildomai prie išsikrovimo taško • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: ... • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu n5 taškai
-
Pagalbos dėl pirktų ginklų.
Cortez ir 3 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Nieko aš nesiruošiu atiduoti. Buvo užsakyta 1k deagle, ant veiksmo vakare, jis juos visus išvogė prie mano akių, neesu aš koks direktorius, kad daryčiaus įrodymus, mano gauja - mano taisyklės ir tvarka ir dėl kažkokio nepatenkinto pienburnio nesiruošiu aš kažko keisti. p.s. jis net nepataikęs įrodymų, kad jis juos užsisakė ar ką.. iš manęs jis ginklų nesulauks.4 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Arnas_Stg ir 2 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Darbas nebus atliekamas. Atsiskaityk 4 reputacijos taškais forume. Atsiskaityk 5 reputacijos taškais. http://www.part.lt/img/592d51704fecf31835e47d16dd86f956941.png3 taškai -
Bond'o šiokie tokie darbeliai.
Deivydas_Bmv ir kitas sureagavo į Dwayne Bond už temą
Visi yra mano darbeliai kas esat Supergames tinklalapyje tai aš esu Ground galit su manimi susisiekt.2 taškai -
GreenSide™ Modifikacijų parduotuvėlė
Russel_Delatore ir kitas sureagavo į Sabas_Brown už temą
GREENSIDE™MODIFIKACIJŲ PARDUOTUVĖLĖ - - - - - - - - KAINORAŠTIS* SKIN MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" TRANSPORTO MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" GINKLŲ MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" ENB/TEKSTUROS/SOUND/COLORMOD ir kt. 3 "PATINKA" HUD MODIFIKACIJA 1 "PATINKA" C-HUD MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" + "PATINKA" ANT ŠIO PRANEŠIMO - - - - - - - - • Neieškau žaidimą palengvinančių programų . • Temoje freepostinti ir kitaip pažeidinėti forumo taisykles griežtai draudžiama . • Nepaspaudus "patinka" ant šio pranešimo modifikacija nebus ieškoma . • Modifikacijos bus surastos maksimaliai 24h laikotarpy2 taškai -
GreenSIDE.LT | CheckPoint (CP) event every evening
Ever_Never ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Wow Gruzinai..) šis darbas tikrai nustebino (iš montažo pusės). Asmeniškai tik daina lame.2 taškai -
Pagalbos dėl pirktų ginklų.
Edgaras_Mix. ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Omg koks tu beviltiškas esi.:Dd rašai beviltiškas temas. Kodėl aš turiu darytis kažkokius suknistus įrodymus ir dar čia forume tau aiškintis? Tu džiaukis, kad neišmečiau iškart poto įvykio ir sugebėjai dar prisiimti ginklų. Buvai labai įkyrus ir čia buvo tavo pačio problema. Graudus esi, nėra kitokių žodžių.2 taškai -
Prisistatau Ever_Never!
Rytis'Bit ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
lisit prie jo - turesit problemo su manim2 taškai -
Greenside serveris seno, blogo, nedraugiško samperio akimis.
Šiaip nežinai kodėl taip yra.. serverį šiuo metu nori pilnai ištobulinti, sutvarkyti spragas ir tik kaip viską dabaigs serverį pradės reklamuoti. Tavo pastebėti dalykai yra grynai skonio reikalas. Esi bent jau man pirmas žmogus pasipiktinęs spidometru, kad jame kažko per daug ar jis negražus. Drystu teigti, kad esi žaidėjas mėgstantis labiau RPG tipo žaidimą kur viskas tvarkinga, stipri ekonomika ir t.t. Bet prisimink čia yra GRP(lengviausias samp stilius, neskaitant visokių freeroam) kur pinigai neturi būti sunkiai uždirbami, galbūt kai kas nelogiška pagal realų gyvenimą. O apie patį serve2 taškai -
jamal_crawford rap niga
https://www.youtube.com/watch?v=R3ddof29eY8&feature=youtu.be bsk freestylo2 taškai -
Dalinuosi senais darbais!
Hatice_Leo sureagavo į Misha_Morozov už temą
Pats nelabai jau žinau ką turėjau, bet va .psd atsisiuntimas - http://www80.zippyshare.com/v/e1CttTLd/file.html Failai laikomi: 1. Žaidėjo Pažymėjimas (9/10) (Pavyzdys faile) 2. Darbo Vizitinė (10/10) (Pavizdys faile) 3. Specialus Parašas (7/10) (Pavizdys faile) 4. GREENSIDE SPECIAL parašiukas (10/10) (ĮSPĖJIMAS: CC kartu yra (color corection) ) (Pavizdys apačioje) Tiek šitam kartui1 taškas -
Pasiūlymas forumui.
Terry'Black sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų,sukurti forume Pavaduotojo sistema,rangus,kad jie galėtų tvarkyti direktoriaus temas ir panašiai,kurti savas savo darbo skiltyje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Naujokai žinotu kas forume pavaduotojai.Pavaduotojai galėtų būti tikrais pavaduotojais forume. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nėra.1 taškas -
[0.1.4.1] Patvarkymas ir įdėją ''DPD'' firmai.
Terry'Black sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Mechanikų dalių išsikrovimo patvarkymas : Dabar mechanikų dalys reikia išsikrauti ant kelio, nors kitus dalykus reikia išsikraut prie pastato, tad pasiulymas : kad išsikrovimas būtų čia mechanikų dalys : 2. Pasiūlymas ''DPD'' 4 firmos rangui įdėti tokia transporto priemone : na nes ''DPD'' firma turi lėtas transporto priemones, na o 4 rango transporto priemonė būtų šiek tiek greitesnė. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudingas DPD darbui. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlym1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Vendelis_Savas už temą
dangus lievas. o visa kita patiko, butu neblogai dar isimesti texturas kokias.1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Марихуана už temą
Modifikacijos gražios, laukiu kada ikelsi skinus darbų. Spaudžiu laiką. P.S ikelsi gaujinių skinų?1 taškas -
Lauris Driftas sureagavo į Sabas_Brown už temą
Modifikacijos surastos viso 4 Like +1 like ant temos , kaip bus atsiskaityta bus ir modai1 taškas -
Steewart'Wisbey banned Trayce_Jenkins.
Steewart_Wisbey sureagavo į Mantas už temą
Trūksta įrodymų noriu pamatyti užraša , kad būtent buvo paskelbta visiems , kad vyksta treniruotė kitu atveju anketa bus atmesta.1 taškas -
NARKOMANAS naujoji dalis
Марихуана sureagavo į George_Santano už temą
Sveiki, po 4 metų pertraukos, žadėta III NARKOMANO dalis. 2010 metų: I DALIS - https://www.youtube.com/watch?v=0kuE-g754A0 II DALIS - https://www.youtube.com/watch?v=SMthQnA90Jo1 taškas -
Paulius_Cfg sureagavo į Sabas_Brown už temą
Tas ENB skirtas tikrai ne LOW-PC .1 taškas -
Modifikacija surasta , skolingas 3 LIKE + 1 ant pagrindinės temos . Kaip bus atsiskaityta bus pateikta modifikacija .1 taškas -
Modifikacija rasta ir išsiūsta į PM , Skolingas 2 "patinka" Modifikacija rasta ir išsiūsta į PM , skolingas 2 patinka . Nepatarčiau modintis RoadTrain , visi šie modai buginasi aplinkiniam . Modifikacija rasta ir išsiūsta į PM , Skolingas 2 "patinka"1 taškas -
Capelli atviri pasikalbėjimai.
Putinas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mačiau visiems patiko pirma dalys sulaukiau daug like taigi antra dalys drg Capelli nepyk as draugiškai )) (nežinau kodėl vienoje vietoje dingo garso takelis nepykit1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiekimai
Сristiano_Capelli sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teddy_Wudson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikia gerokai atnaujint pasiekimus. Pasiekimų iš uždarbio reikiamų uždirbti pinigų kiekį reikia keisti, arba pridėti naujų pasiekimų su didesniu, nes tiesiog niekas nesiekia. Reiktų įdėti kad ir 1mln. iš uždarbio užsidirbt, tai turėtų žmonės ko siekti. Kaip pvz. yra su xp. Tada reikia įdėti pasiekimus - buvimas pavaduotoju, buvimas gaujos lyderiu, buvimas gaujos lyderio pavaduotoju. Galima administratorių pasiekimus išskirstyti lygiais. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų įdomiau, daugiau pa1 taškas -
Fantom_Live užblokavo Tunex_Smith
Hot_Anonymous sureagavo į Fantom_Live už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F_L • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tunex'Smith • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Greenside serveris seno, blogo, nedraugiško samperio akimis.
Arnas_Stg sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveikas, neesu eilinis žmogus, kuris didelio ploto tekstus praleidžia pro akis kaip menkniekį, esu asmenybė, prisidedanti prie šio projekto ateities. Iš pirmo žvilgsnio galvojau ši tema patrauks akį, sužavės mane naujoko akimis, tačiau grubiai pasakius, nepyk, "sukurk geresnį projektą tada", kadangi nors mūsų serveryje išsilaiko nuolatinis žaidėjų skaičius <50, tačiau mes išsiskiriame iš kitų projektų MAPP darbais, sistemomis, atnaujinimais bei visu serveriu. Mes stengiamės viską ištaisyti iki minimaliausios klaidos, kad neatsirastų žmonių, kuriems kas nors užkliūtų vis dėl to norime padar1 taškas -
[GREENSIDE.LT] Deivydas_Markelo dainuoja.
Deivydas_Bmv sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Sveiki visi, pristatau jums Lucas_Patriot pusbrolį.1 taškas -
Unban Teddy_Wudson
Сristiano_Capelli sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Fantom_Live • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog surakintas teisėsaugos. Jis mane paleido, todėl aš atsijungiau. Jis mane privalėjo vežti ant jail'o kvadračiuko, o ne paleisti iš nušauti, tai čia aš nekaltas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://i.imgur.com/dotuPU9.png1 taškas -
Jeremy_Warning užtildė Rytis_Topsas
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Rytis_Topsas • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/3b17b745c230bdd40a5774ce1ea66522478.png1 taškas -
Padekit Pirkau UNBANip
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Viena ir priežasčių gali būti: Neteisingai įvedei savo IP, kažkur kažką praleidai, tai tavo pačio žioplumo klaida, kadangi UNBANIP sistema yra automatizuota, po žinutės(kaip parašo jog buvai atblokuotas) serveris pats tave atblokuoja.1 taškas