Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.26 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edgaras_Mix • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: PD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Free užrakinimas (/ant) ir AFK nuėjo, todėl priverstas buvau relog daryti surakintas.. ir atsiduriau jaile 30`00 min. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: free jailinimas. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : ( neturiu foto kaip jis po to atsijunge, nes nespejau, bandziau taisyti padeti per teamspeak programa, bet joje jis irgi AFK) P.s kad ir pritruks čia įr
    4 taškai
  2. Prieš publikuodamas savo mintis viešai forume noriu pasakyti, jog tai tik mano mintys ir mano pamąstymai, visos šios išvados yra padarytos remiantis dabartine situaciją SAMP serveriuose. Labai tikiuosi, jog atrasiu bendraminčių ir rasim bendrą kalbą padiskutuoti apie šią problemą. Turbūt niekas nemėgsta skundikų, aš asmeniškai taip pat jų negaliu pakęsti realiame gyvenime, bet ar žaidime jie daro daugiau žalos, nei atneša naudos? Tokiu klausimu noriu pradėti savo pirmąjį ir tikiuosi ne paskutinį blogą šio projekto forume. Pastebėjau, jog dauguma šio serverio žaidėjų vengia rašyti papeikimus
    3 taškai
  3. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domka_Lexco Trumpas sukurto darbo aprašymas : Tiesiog mano darytų avatarų kolekcija. UPDATE 0.0.1
    2 taškai
  4. Yra trijų rūšių skundikai. Pirmoji rūšis tai geradariai. Jie skundžia dėl svarbių taisyklių pažeidimų kurios labai smarkiai kenkia, arba skundžia tuos kurie pastoviai pažeidžia taisykles ir mato, kad jų nieks nebaudžia todėl toliau tai daro. Šitie skundikai visada man bus prie širdies ir aš juos visada palaikysiu, nes jie daro tikrąją tvarką. Serverio oligarchams jie niekada nepatiks. nes jie eina prieš jų sukurtą situaciją. Vargšai geradariai gauna vardą *o,žys* ir nustoja skųstis vardan savo laimingo žaidimo, prisideda prie sistemos. Antroji rūšis yra tvarkdariai. Atėję į serverį su
    2 taškai
  5. Tu pats supranti ką tu parašei? Mes GRIAUNAME projektą jeigu nerašome papeikimų? Gal atvirkščiai? Ilgai žaidžiau ten kur neįmanoma dienos be papeikimo prabūt, o tu sakai kad mes turime rašyti juos? Apskirtai, kas tau sakė jog jų mes nerašome? Rašo, ir ne vienas. Jeigu galvojate jog tos "gaujos" jus žemina ir jums reikia leavinti serverį tai klystat. Iš to gyvenimas ir susideda, niekada nebus gerai. Nepyk, tačiau manau jog šią temą sukūriai tik dėl r3p'ų. Situacija visiškai neatspindi tikrovės. Dynomite - Gal nebuvau tuomet kai jūsų buvo 20, tačiau nemanau kad palikot dėl Capelio ar kitų. Ir
    2 taškai
  6. Sveikas matosi ,koks yra mūsų serverio pavaduotojas netgi papeikime drįsta meluoti štai viskas nuo ko prasidėjo tu pradėjai šaudyti į pareigūno mašina ir bėgiojai į pastatus ir galvoji ,kad mes neturėsim įrodymu. Štai pradžioje matosi ,kad kažkoks medikas šaudo į pareigūno mašina dar nebuvo tikrai įsitikinęs ,kad ten šaudai tu ,bet po antro video aiškiai matosi ,kad tu šaudai taipogi tavo nuotraukose matosi ,kad aš ką tik prisijunges į serveri nes prieš kiek laiko išmetė iš serverio už Crash ir toliau einat tave surakinau ir iškart man vėl išmetė Crash įrodymu neturiu ,bet pagrindinė a
    2 taškai
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Amphetamine_Xtreme 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Arma_Speed 3. Už ką buvote užtildytas: Už įžeidinėjimus, jai graudus yra įžeidinėjimas tada aš patyliu apie arma. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą: http://www.part.lt/perziura/0d7183320717f96f2c62764cf9b93f9143.png
    2 taškai
  8. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mister_Crime *Jūsų Vardas realybėje : Vadinkit Svaika, labiau prie širdies. *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Peterborough, Anglijoje gyvenu *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype Mister.Svaika, Fb kam reik tas turi *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiškas, linksmas, visada mėgstu linksmai pasijuokti. Žinoma būna dienų kai galiu atrodyti pasikėlęs, piktas, bet čia retas atvejis . *Jūsų pomėgiai : Mėgstu žaist kašę/fulę, judėt į parką su draugeliais. Lankau koledžą, darau biznio kursą (a.k.a verslas). Žinoma mėgstu pažaisti sampą 25h
    1 taškas
  9. Sveiki sekantis mano darbas taigi norėčiau pasakyti ačiū visiems kas padėjo ir atsiprašyti Arvydo_Katkaus nuvogtas kokias mintys su gaisru ir lektuvais tieiosg pasiūle serverio žaidėjai šiuos kadrus todėl paemiau tikiuosi nepyksi aišku didžiausias ačiū Marko,Everiui,Ryčiui žiurim 1080p
    1 taškas
  10. Norėdami prisistatyti mūsų serverio žaidėjams turite sukurti temą, tačiau ne laisva forma, o pagal žemiau pateiktą šabloną. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mallorca_Donis *Jūsų Vardas realybėje : Donis *Jūsų amžius : 17m. *Miestas iš kurio esate : Skirsnemune-Jurbarkas *Jūsų kontaktiniai duomenys : Tel: 863625249 Fb: DonatasKisieliauskas Skypas: MaLLoRcA4LiFa *Jūsų charakterio bruožai : Klaikei keistas mano harakteris , pabendrausit pamatysit . *Jūsų pomėgiai : Usimti huliganizmu , išsipisinet iš visko . sedet su hebra ir spjaudyti semkas *Sporto šaka
    1 taškas
  11. -Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Fernando Black. *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : ANIMATIONS. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/yd3kr51eiazje39/NewAnims.rar
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:E`Psy 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui):Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas):Kaip įsikelti norimą modifikaciją. Parsisiunčiame savo norimą modą [galima būti ginklų , mašinų t.t] bet turi būti 2 failai su .dff ir .txd galu. pvž sultan.dff ir sultan.txd 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos):https://youtu.be/OrtxhSwPpCY IMG TOOL 2.0 : http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63 Atsiprašau už neryškų vaizdą @E`Psy 1. Parsisiunčiame IMG TOOL 2.0 (Linkas
    1 taškas
  13. nuomonę savo ir mano darbuotojų pasakiau, o už tiesą pykstama
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:E`Psy 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui):Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas):Viskas yra sukelta įraše. 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos):
    1 taškas
  15. Vaaaa... Pagaliau kažkas prabilo, tiesą sakant šitą pastebėjau nuo pat pirmos dienos atėjas į greenside, sistemos achujenos, viskas tiesiog nuostabu, įdomu žaisti. Po kiek laiko "prasimušiau" pamačiau, kas čia ką "prilaiko" visi žaidėjai bijo kažkokių suskių, kurie daro serveryje ką nori... Jiems bijo rašyti papeikimus, nes mat visi "viercho" draugai pradės stumt gaila, kad tas stumimas baigiasi kol ateini į ts ir sužinai kur gyvena... Tarp kitko, esu bandęs suburti savus žmones, kurie yra nepriklausomi nuo šio serverio "valdžios" (nekalbu apie savininkus) tikrai, galiu pasakyti dominavome, v
    1 taškas
  16. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Green_Tony Trumpas sukurto darbo aprašymas : kokybiški forumo avatarai, kas 7 like kelsiu naują update kuris bus pagamintas specialei greenside žaidėjams. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čia random toks kad suprastumėt kokius darbus darau, taigi +7 like ir le' go le' go le' go
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F_W • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Aurimas_Next • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas event/treinruotės. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/XIe0cge
    1 taškas
  18. 1 taškas
  19. Edvinas_Psy

HD Keliai

*Jūsų Vardas_Pavardė : Edvinas_Psy *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Kelias (Road) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :http://www48.zippyshare.com/v/JjLaTfEw/file.html
    1 taškas
  20. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : E`Psy *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : HUD *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :http://www.mediafire.com/download/2v04ytixg00hec6/Ieskomas+hud.rar
    1 taškas
  21. Sveikas Nikita , malonu susipažinti , sekmės tau šiame serveryje
    1 taškas
  22. Martynas

#SELFIE konkursas.

Pasaulinio mąsto trendas "selfie" atkeliavo ir į GreenSIDE serverį. Šiame konkurse dalyvauti gali kiekvienas serverio žaidėjas. Pagrindinis konkurso tikslas - padaryti kuo įdomesnį bei unikalesnį selfie mūsų serveryje. Geriausi trys selfie autoriai bus apdovanoti prizais. Taisyklės : • Nesusiję su konkursu pranešimai draudžiami. Jie bus trinami, pranešimo autoriai - baudžiami; • Balsuoti už patinkamą selfie galite paspaudus "Patinka" mygtuką (kitaip išreikšti savo balso negalima); • Draudžiama naudoti Smooth Cam bei kitas programas/čytus darant selfie; • Privaloma selfie daryti mūsų s
    1 taškas
  23. #Nuo čia prasideda serverio istorija# #Greenside serverio naujokų šaltinis!#
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.