Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.07 in Pranešimai
-
Surenos, vakaro veiksmas
Rokis_Roxas ir 11 kiti sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
nieko blatno, trumpas video iš šiandienos vakaro veiksmo12 taškai -
5 taškai
-
[neoficiali] „GREENSIDE“ modifikacijų krautuvėlė !
Ernis_Bmw ir 3 kiti sureagavo į Jarek_Fushion už temą
INFORMACIJA Modifikacijų krautuvėlė, kurioje yra Neplatinamos „CLEO“ modifikacijos, ieškomos žaidimo, originalios, kokybiškos modifikacijos. Krautuvėlė įsikūrė 2016 - 03 - 07, tai yra pradėjo savo darbą. TAISYKLĖS 1. Krautuvėlė neieško „CLEO“ modifikacijų. 2. Krautuvėlėje radus nepasitenkinimų, nekokybiška modifikaciją kreiptis į Jarek_Fushion. 3. Privaloma atsiskaityti per 24 valandas, to nepadarius būsite įrašytas į „NEATSISKAIČIUSIŲ ŽAIDĖJŲ SĄRAŠĄ“ 4. Temoje gali komentuoti (Moderatoriai/G.Moderatoriai/Savininkai/Prižiūrėtojai/Užsakovai) kitiems bus dedami forumo įspėjimai.4 taškai -
Unban Kevin_Powell
Mantvydas_Mepic ir 3 kiti sureagavo į Tony_Gregor už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kevin_Powell • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Minde_Fine • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas [Aim] • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :4 taškai -
Minde_Fine uzblokavo Kevin_Povnell
kurioj vietoj aš čia tą aimą naudojau? :DD nu jasna jasna..4 taškai -
4 taškai
-
4 taškai
-
Nico'Moretti banned Kevin_Powell
Buvau užsibugines,ir tiesiog perėjau šituos dalykus su smcm,bet aišku kaip esat draugai visi,tai susitarsit ir priimsit anketą,bet ar verta,ar ka aš čia blogo padariau? kad perskridau objekta? kuriam buvau ibugintas? gal turi pilna video,kaip bmw_bmw mane paveze ir isibuginau? nu bet aišku,tik pakenkti norit tai priimsit čia kad isibuginau į vidų. taigi labai atsiprašau,ir jeigu suteiksit šansą,daugiau tai nepasikartos..4 taškai -
3 taškai
-
Cs:Go Krimz Montage
Kya_Nekk ir kitas sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Sveiki, gal kam nors bus įdomu pasižiūrėti. Montage apie žinoma cs go žaidėją- krimz.Komentaruose norėčiau sulaukti nuomonės kas patiko kas nepatiko ačiū,2 taškai -
Surenos, vakaro veiksmas
Mantvydas_Balkonas ir kitas sureagavo į Jarek_Fushion už temą
Gražus video šaunuoliai gaujiniai atrodo dar šndn su mentu važiavau2 taškai -
[neoficiali] „GREENSIDE“ modifikacijų krautuvėlė !
Ernis_Bmw ir kitas sureagavo į Jarek_Fushion už temą
PRIIMTA! Modifikacija rasta ir nusiūsta jums privačiai į forumo asmeninę žinutę.2 taškai -
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
[SKIN] Prison skin pack
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Cristian_Toreno 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Kalinių skin packas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : apačioje 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.upload.ee/files/4322989/prisionMONEY.rar.html1 taškas -
VANILLA grafikos parduotuvė
Hugo_Gilera sureagavo į Ignas_Image už temą
Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos. Dar pridedu, jog ne ieškome paveikslėlių, patys susirandat jį ir įmetat į anketą nuorodą į jį. Nekopijuojame kitų avatarų, parašų ir kt. dalykų. Atsiskaitymas būtinas, kas neatsiskaito, gauna forumo medžių stulpą, bei greitu metu gal ir forumo įspėjimus. Darbus atliekame per 72 valandas! Kokius darbus atliekam? ••• Avatarai ••• Parašai ••• Darbų rangai ••• Logotipai (darbams, užrašai ant temų) Kaip atsiskaityti? ••• Viskas priklausys nuo jūsų užs1 taškas -
[REL] Wicked 18
Hot_Anonymous sureagavo į Dvl Gang už temą
Matytas, mes ir patys iš lsr* galim juos susirast, bei kokia esmė po vieną kelti ? Įkelk daugiau bei kažką neįprasto jeigu čia tavo vienintelis žinomas būdas reputacijos taškus rinkti.1 taškas -
Mantvydas_Balkonas sureagavo į Jarek_Fushion už temą
Padirbėta prie video tikrai gan kokybiškas, gražus video ! Paspausiu tą Subą, bei laiką1 taškas -
Mantvydas_Bananas sureagavo į Kya_Nekk už temą
fnatic is life, gerai čia padirbėjai, galėtum ir su olofm sukurti. Spaudžiu žalią ! Už*cenzūra*au ir užlaikinau .1 taškas -
Prašau užblokuoti Karolis_Bmw, bei gražinti pinigus
Katum Asas sureagavo į Darius_Nefreak už temą
Prašau užblokuoti karolis_bmw, jis per FaceBook atspėjo turbūt slaptažodį ir įėjo į mano nick. Vien per jį aš sėdžiu NDS, nes jis buvo prieš maždaug savaite įėjas į mano nick. http://snag.gy/M7mcs.jpgštai nuotrauka kur jis grasina kad turi mano nick duomenis, http://snag.gy/gWIvX.jpg čia rašo kad paimė visus mano pinigus (ten buvo 27k taupiau ant išėjimo iš NDS) Įrodymai kad jis buvo įlindes į mano acc ir per jį aš nds: http://snag.gy/rOynE.jpg įrodymai kad tikrai jis įmetė į nds: http://snag.gy/0ERud.jpg http://snag.gy/IuYvd.jpg Norėčiau kad jis būtų užbanintas arba bent jau kad1 taškas -
Prašau užblokuoti Karolis_Bmw, bei gražinti pinigus
kiesaaaa3 sureagavo į Darius_Nefreak už temą
Ačiū.1 taškas -
Perku tr.priemones.
Turiu infernusą gerai prižiūrėtą, reta graži violetinė spalva. Rida apie 850km vis kyla. Daužtumas vos 2. Kiek pasiūlytum?1 taškas -
Ką žinau, neblogi stockai bet ne mano stilius.1 taškas -
ieškau ENB
gtainside ir gtagarage pilna, tereikia paieškot. yra pilna tu low enb1 taškas -
Parduodu gražų namą pagr. mieste
PARDUODA PRAŠOME UŽRAKINTI1 taškas -
Parduodu verslą 100m2
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Cristian_Toreno 2. Parduodamų patalpų dydis:100 m2 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Maisto 5. Norima kaina už verslą: siūlykite 6. Nuotraukos su verslo informacija: verslas yra medikų miestelyje, jame yra kažkiek produkcijos.1 taškas -
Kas ką sportuojate?
Aretas_Samra sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Ką sportuojate? Futbolą Kiek laiko? 8-eri metai Ir kokie jūsų rezultatai? Kadangi gyvenu tokiam lyg ir kaimelį netoli Marijampolės labai sunku čia kažką pasiekti,bet medaliam ir taurėm reikia daug lentynų ----------1 taškas -
[VFX]Buffalo Stunts
Eina sauuu.. ossumm video , žiauriai gražu ir nerealūs stun'tai . Sekmės tau toliau , lauksiu tikrai tavo video daugiau ir nepagailėsiu LIKE. Tiesiog taip identiškai viską darote ,kad matosi,kad tikrai ne pirmus mėnesius tai darote.1 taškas -
[0.1.5.7] Mažas, bet protingas pasiūlymas taksi darbui
Mantvydas Epic sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iš esmės tai yra darbas, kuris yra palyginamai neklestantis žiūrint į kitas frakcijas, kadangi dažnesniais atvejais žaidėjas pasirinka nuomos dviratį nei taksi iškvietimą nors ir su taksistu važiuoti yra patogiau bei pigiau, todėl mano idėja būtų tokia, jog išjungti dviračių nuomavimo sistemą kai serveryje yra prisijungę nuo 3 taksistų. Manau šis mažas, bet iš esmės reikalingas dalykas pagyvintų šį darbą bei darbuotojų efektyvumą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Darbas mano manymu truputį atgis1 taškas -
Tadas'Chill užblokavo Vygantas_Savickas
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vygantas_Savickas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nitro control, taip neįsibegėja ir nemanevruoja ambulance, pasigauna ant 1:39 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Tadas'Chill užblokavo Vygantas_Savickas
Jei nežinai tai nepiešk nesąmonių ir nemazink savo besto ;*1 taškas -
McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.
Logan_Wilson sureagavo į Airidas_Marlboro už temą
Limitas,tai paskui uždėsiu tuos likusiu 3 like bei dėkui1 taškas -
2015.12.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.7) - Šv.Kalėdos
Puikūs atnaujinimai, laukiame serverio atrakinimo =)1 taškas -
Pagalbos dėl Banko pin kodo.
Jūsų Vardas_Pavardė : Ronis_Soliduss Kokios pagalbos jums reikia : Pamiršau pin kodą ,ar būtų galima kažkaip jį susigražint arba ištrint mano saskaitą ,o pinigus duot į rankas. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Pamirštas banko pin kodas ,norėčiau,kad jį gražintumėte arba tiesiog jį primintumėte , arba ištrintumėte saskaitą.1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
* Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Viską matysite pavyzdyje. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): http://i.imgur.com/sYsLdOW.png * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Monte_Gangga * Išsaugoti .PSD failą?: Taip. * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės . * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Žinoma. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Galbūt ne visiškai vienodai kaip nuotraukoje bet kažką panašaus norėčiau pamatyti , galite dėti ir kitus efektus1 taškas -
CSS FRAGSHOW #3
Man ,tai labai patiko ypač AWP no zoom ;D Kadangi pats pradedu tiktai lošt , tai gražu pažiūrėt į labiau mokančius žaist žaidėjus.1 taškas -
Sveiki,padariau kėleta paprastų avatarų. Avatarai. Jai negaila LIKE. 4like ir update1 taškas -
Mapp Darbas Skelbimu kontora
Ooo dėkui už nuomone tiesa pasakei. Dėkui už nuomone. Žinau čia angel-pine mieste mepinta,nebuvo ka veikt. :DD Dėkui už nuomonyte.1 taškas