Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.07 in Pranešimai

1. nieko blatno, trumpas video iš šiandienos vakaro veiksmo
    12 taškai
  2. Lil_Uzi

Random snap

testing new enb ## skins
    5 taškai
  3. INFORMACIJA Modifikacijų krautuvėlė, kurioje yra Neplatinamos „CLEO“ modifikacijos, ieškomos žaidimo, originalios, kokybiškos modifikacijos. Krautuvėlė įsikūrė 2016 - 03 - 07, tai yra pradėjo savo darbą. TAISYKLĖS 1. Krautuvėlė neieško „CLEO“ modifikacijų. 2. Krautuvėlėje radus nepasitenkinimų, nekokybiška modifikaciją kreiptis į Jarek_Fushion. 3. Privaloma atsiskaityti per 24 valandas, to nepadarius būsite įrašytas į „NEATSISKAIČIUSIŲ ŽAIDĖJŲ SĄRAŠĄ“ 4. Temoje gali komentuoti (Moderatoriai/G.Moderatoriai/Savininkai/Prižiūrėtojai/Užsakovai) kitiems bus dedami forumo įspėjimai.
    4 taškai
  4. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kevin_Powell • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Minde_Fine • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas [Aim] • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    4 taškai
  5. kurioj vietoj aš čia tą aimą naudojau? :DD nu jasna jasna..
    4 taškai
  6. prisijunk,nupirksi.
    4 taškai
  7. Buvau užsibugines,ir tiesiog perėjau šituos dalykus su smcm,bet aišku kaip esat draugai visi,tai susitarsit ir priimsit anketą,bet ar verta,ar ka aš čia blogo padariau? kad perskridau objekta? kuriam buvau ibugintas? gal turi pilna video,kaip bmw_bmw mane paveze ir isibuginau? nu bet aišku,tik pakenkti norit tai priimsit čia kad isibuginau į vidų. taigi labai atsiprašau,ir jeigu suteiksit šansą,daugiau tai nepasikartos..
    4 taškai
  8. 3 taškai
  9. Sveiki, gal kam nors bus įdomu pasižiūrėti. Montage apie žinoma cs go žaidėją- krimz.Komentaruose norėčiau sulaukti nuomonės kas patiko kas nepatiko ačiū,
    2 taškai
  10. Gražus video šaunuoliai gaujiniai atrodo dar šndn su mentu važiavau
    2 taškai
  11. PRIIMTA! Modifikacija rasta ir nusiūsta jums privačiai į forumo asmeninę žinutę.
    2 taškai
  12. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Cristian_Toreno 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Kalinių skin packas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : apačioje 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.upload.ee/files/4322989/prisionMONEY.rar.html
    1 taškas
  14. Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos. Dar pridedu, jog ne ieškome paveikslėlių, patys susirandat jį ir įmetat į anketą nuorodą į jį. Nekopijuojame kitų avatarų, parašų ir kt. dalykų. Atsiskaitymas būtinas, kas neatsiskaito, gauna forumo medžių stulpą, bei greitu metu gal ir forumo įspėjimus. Darbus atliekame per 72 valandas! Kokius darbus atliekam? ••• Avatarai ••• Parašai ••• Darbų rangai ••• Logotipai (darbams, užrašai ant temų) Kaip atsiskaityti? ••• Viskas priklausys nuo jūsų užs
    1 taškas
  15. Dvl Gang

[REL] Wicked 18

Matytas, mes ir patys iš lsr* galim juos susirast, bei kokia esmė po vieną kelti ? Įkelk daugiau bei kažką neįprasto jeigu čia tavo vienintelis žinomas būdas reputacijos taškus rinkti.
    1 taškas
  16. Padirbėta prie video tikrai gan kokybiškas, gražus video ! Paspausiu tą Subą, bei laiką
    1 taškas
  17. fnatic is life, gerai čia padirbėjai, galėtum ir su olofm sukurti. Spaudžiu žalią ! Už*cenzūra*au ir užlaikinau .
    1 taškas
  18. Prašau užblokuoti karolis_bmw, jis per FaceBook atspėjo turbūt slaptažodį ir įėjo į mano nick. Vien per jį aš sėdžiu NDS, nes jis buvo prieš maždaug savaite įėjas į mano nick. http://snag.gy/M7mcs.jpgštai nuotrauka kur jis grasina kad turi mano nick duomenis, http://snag.gy/gWIvX.jpg čia rašo kad paimė visus mano pinigus (ten buvo 27k taupiau ant išėjimo iš NDS) Įrodymai kad jis buvo įlindes į mano acc ir per jį aš nds: http://snag.gy/rOynE.jpg įrodymai kad tikrai jis įmetė į nds: http://snag.gy/0ERud.jpg http://snag.gy/IuYvd.jpg Norėčiau kad jis būtų užbanintas arba bent jau kad
    1 taškas
  19. Turiu infernusą gerai prižiūrėtą, reta graži violetinė spalva. Rida apie 850km vis kyla. Daužtumas vos 2. Kiek pasiūlytum?
    1 taškas
  20. Ką žinau, neblogi stockai bet ne mano stilius.
    1 taškas
  21. Kya_Nekk

ieškau ENB

gtainside ir gtagarage pilna, tereikia paieškot. yra pilna tu low enb
    1 taškas
  22. PARDUODA PRAŠOME UŽRAKINTI
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Cristian_Toreno 2. Parduodamų patalpų dydis:100 m2 3. Verslo lygis:1 4. Verslo šaka:Maisto 5. Norima kaina už verslą: siūlykite 6. Nuotraukos su verslo informacija: verslas yra medikų miestelyje, jame yra kažkiek produkcijos.
    1 taškas
  24. Ką sportuojate? Futbolą Kiek laiko? 8-eri metai Ir kokie jūsų rezultatai? Kadangi gyvenu tokiam lyg ir kaimelį netoli Marijampolės labai sunku čia kažką pasiekti,bet medaliam ir taurėm reikia daug lentynų ----------
    1 taškas
  25. Eina sauuu.. ossumm video , žiauriai gražu ir nerealūs stun'tai . Sekmės tau toliau , lauksiu tikrai tavo video daugiau ir nepagailėsiu LIKE. Tiesiog taip identiškai viską darote ,kad matosi,kad tikrai ne pirmus mėnesius tai darote.
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iš esmės tai yra darbas, kuris yra palyginamai neklestantis žiūrint į kitas frakcijas, kadangi dažnesniais atvejais žaidėjas pasirinka nuomos dviratį nei taksi iškvietimą nors ir su taksistu važiuoti yra patogiau bei pigiau, todėl mano idėja būtų tokia, jog išjungti dviračių nuomavimo sistemą kai serveryje yra prisijungę nuo 3 taksistų. Manau šis mažas, bet iš esmės reikalingas dalykas pagyvintų šį darbą bei darbuotojų efektyvumą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Darbas mano manymu truputį atgis
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vygantas_Savickas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nitro control, taip neįsibegėja ir nemanevruoja ambulance, pasigauna ant 1:39 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  28. Jei nežinai tai nepiešk nesąmonių ir nemazink savo besto ;*
    1 taškas
  29. Limitas,tai paskui uždėsiu tuos likusiu 3 like bei dėkui
    1 taškas
  30. Puikūs atnaujinimai, laukiame serverio atrakinimo =)
    1 taškas
  31. Jūsų Vardas_Pavardė : Ronis_Soliduss Kokios pagalbos jums reikia : Pamiršau pin kodą ,ar būtų galima kažkaip jį susigražint arba ištrint mano saskaitą ,o pinigus duot į rankas. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Pamirštas banko pin kodas ,norėčiau,kad jį gražintumėte arba tiesiog jį primintumėte , arba ištrintumėte saskaitą.
    1 taškas
  32. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Viską matysite pavyzdyje. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): http://i.imgur.com/sYsLdOW.png * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Monte_Gangga * Išsaugoti .PSD failą?: Taip. * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės . * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Žinoma. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Galbūt ne visiškai vienodai kaip nuotraukoje bet kažką panašaus norėčiau pamatyti , galite dėti ir kitus efektus
    1 taškas
  33. Man ,tai labai patiko ypač AWP no zoom ;D Kadangi pats pradedu tiktai lošt , tai gražu pažiūrėt į labiau mokančius žaist žaidėjus.
    1 taškas
  34. Sveiki,padariau kėleta paprastų avatarų. Avatarai. Jai negaila LIKE. 4like ir update
    1 taškas
  35. Ooo dėkui už nuomone tiesa pasakei. Dėkui už nuomone. Žinau čia angel-pine mieste mepinta,nebuvo ka veikt. :DD Dėkui už nuomonyte.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.